♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
17.8.10 15:18
Šema píše:
Holky jako já mám hroznou chuť na plívku, ale víte jakou?? takovou tu nudlovou čínskou.. tu nezdravou… :zed:

no já mám samý nezdravý chutě: nejradši McDonald - předtim jsem se vyhýbala, smažený květák, tatarka a už šíleně dlouhou dobu mám chuť na koprovku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.8.10 15:19
Šema píše:
Holky jako já mám hroznou chuť na plívku, ale víte jakou?? takovou tu nudlovou čínskou.. tu nezdravou… :zed:

Když vynecháš to hnusný koření, tak proč ne. Nebo ty nudle snad prodávaj extra normálně jako těstoviny, páč číňani jistě narvou kdeco i do nich. Sakryš, tos mě navnadila, zítra si asi nějaký nudle dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 15:19

Gino taky mě to napadlo, zaplatit si dr. Protože jak jsem tady už psala, taky sjem byla na nervy. RPo každý mě vyšetřoval někdo jiný, každý řekl něco jinýho… Každý měl jinou náladu, ono se to třebanezdá, ale u porodu to dost stresuje. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 15:20

Janulko, ty taky bych si dala smazeny kvetak ,hmmmmm, ten ja miluji porad snad, ale mozecek z kvetaku primo nesnasim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 15:22

Gino já dělám tyhle jejich nudle který právě prodávají samotně tak dělám s kuřecím masem ale to je bašta nad bašty! :dance:

Jinak k těm porodum, mě nějak nástřih nevadí, jako hojí se to někdy španě, bolí to ale když to potřebujou udělat tak proč ne. Třeba kamarádka vyloženě si vydupala nemonitorovat miminko při porodu a pak byl maler jako prase, protože mu šlo při kontrakci pomalu srdíčko a nikdo to nevěděl, to fakt nechápu. Od toho to přeci je aby to u porodu bylo, to byhc fakt neudělala :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
17.8.10 15:23
Šema píše:

Taky jsem tu na ní dneska házela smutný pohledy, ale odolala jsem (zatim) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
17.8.10 15:24
steveka píše:
ja u porodu kretena mela..ale jne me tam sr…nemohl me udrzet,kdzy me mel drzet apdopirat..ve sprase misto aby mi polival brisko tak chrapal s hlavou na stole…a na koze mi porad rikal dychej dychej a tlacil mi hlavu do krku…desny..boze…nevim jak vydycham Vítámváse… :zed: :zed:

Steveko, to jsem se nasmála, nejdřív sem to pochopila tak, že ten doktor byl pěknej kretén :lol: a jak si psala, že chrápal u stolu… tak sem si řikala panebože, to snad ani neni možný? ale pak jsem to pochopila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32

Holky, ja slysela neco o masirovani hraze pred porodem, zkouseli jste to? Ze pry je to pak v pohode???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
Šema píše:
Gino taky mě to napadlo, zaplatit si dr. Protože jak jsem tady už psala, taky sjem byla na nervy. RPo každý mě vyšetřoval někdo jiný, každý řekl něco jinýho… Každý měl jinou náladu, ono se to třebanezdá, ale u porodu to dost stresuje. :zed:

No přesně tohle mě taky štvalo. Už jsem uvažovala i o domporodu, ale to bych se asi bála. Zas na druhou stranu to musí být pocit, porodit dítě úplně sama, nebo jen s jednou milou PA a partnerem a pak hned vstát a ještě si po sobě uklidit a nemít nástřih až na zádech :lol: Za to bych i nějaký ten chlup pustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306

ivet to jsi dobrá jenže já vím, že naší jí maji dole takže … se bojím že odolávát nezvádnu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
17.8.10 15:25

Luciku, doktor mi říkal, že až nebudu 3 dny špinit, tak můžeme sexovat.....taky jsem se hrozně bála, ale jednou jsme to prubli a bylo to v pohodě - manžel šťastnej jak blecha :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.8.10 15:25

Ty jo to jste se pěkně rozjely, ani nestačím číst… ale dost jste mě pobavily… já jsem chlapa u prvního porodu měla, na štěstí to nebylo tak hrozné, chtěl mi dát ruku, tak jsem mu jí odmítla, abych jí nerozdrtila… a tak mi stál u hlavy jen tak tiše, věděl, že nic nemá cenu, a já věděla, že tam je a to mi stačilo…myslela jsem, že na něj budu hnusná, ale docela jsem se držela… ani jsem moc nekřičela…říkala jsem mu, jestli budu u porodu ječet, tak ať mi strčí do pusy polštář, abych nedělala ostudu…byl fakt super, a já byla ráda, že tam se mnou byl a povídal si se mnou, než přišlo na věc… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
17.8.10 15:26
luciksimi píše:
Janulko, ty taky bych si dala smazeny kvetak ,hmmmmm, ten ja miluji porad snad, ale mozecek z kvetaku primo nesnasim :-(

můžu květák na všechny způsoby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
Šema píše:
ivet to jsi dobrá jenže já vím, že naší jí maji dole takže … se bojím že odolávát nezvádnu :cert:

Buď ráda, že jí nemáš doma. Já vim, že je v šuplíku!!! Manžel si kupuje to Bistro nebo jak se to jemnuje. Já to moc nejím, je to na mě moc slaný, ale dneska byla v ohrožení :lol:
No dala jsem si radši zmrzku, tu bych mohla furt, ale jen takový ty vodovky - smetanovou fakt né :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
JaňulkaX píše:
steveka píše:
ja u porodu kretena mela..ale jne me tam sr…nemohl me udrzet,kdzy me mel drzet apdopirat..ve sprase misto aby mi polival brisko tak chrapal s hlavou na stole…a na koze mi porad rikal dychej dychej a tlacil mi hlavu do krku…desny..boze…nevim jak vydycham Vítámváse… :zed: :zed:
Steveko, to jsem se nasmála, nejdřív sem to pochopila tak, že ten doktor byl pěknej kretén :lol: a jak si psala, že chrápal u stolu… tak sem si řikala panebože, to snad ani neni možný? ale pak jsem to pochopila :palec:
:mrgreen: :mrgreen: jj,cesky zdravotnictvi…ne kreten je zploditel lukaska..jmeno nejak ztratil…asi tak..jen jsem chtela rict ze pro dobu porodu opravdu byl zbytecny.. :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí