Poradna duly
Jana Čurdová
luciksimi píše:
Ja se pridavam take ke gratulaci
diky nováčku, ![]()
luciksimi píše:
Ivusacek: Tomu verim, taky jsem se v patek modlila aby jsme byli v poradku. Ja jsem totiz spinila ale tfuj tfuj tfuj, uz nespinim a doktorka, ze je mensi nez by mel byt, ale rosteme.
Tak to je hlavní, že jste OK a rostete… ![]()
steveka píše:
ahoj,tak jsem zpet..je to v poradku,mimisek je vlekej na 9tt a 1den,podle ms ma byt 9tt a 4dny..v pohode.roste krasne,ma 2cm.tot vse,hematom se uplne vstrebal,brali mi 3zkumavky krve,sestricka uzasna,tam byla nejaka jina stara..ale super.boze,ja su rada…
Tak to jsou super zprávičky… ![]()
Kajiszek píše:
Já mám kontrolu ve stejný den jako jancab, takže jsme asi poslední. Už se taky moc těším, mám to ve stejný den - screening i kontrolu. A pak už budu mít smůlu, pak už mě asi čeká až UTZ ve 20. týdnu, do tý doby mimčo neuvidím.Jinak s tou snídaní, já už psala, že jím poprvý kolem poledne, takže mně to je jedno. Dneska jsem taky ještě nic nejedla a ani nemám zatím na nic chuť.
No to si vůbec neumím představit, a jak probíhají jinak kontroly když nekouká na ultrazvuk? Já při prvním jsem měla každý měsíc ultrazvuk, kde miminko měřila a koukala, jestli je vše OK, no a když máš další až ve 20 tt, tak jak zjistí, že je vše jak má? ![]()
steveka píše:janna24 píše:janni,a nemas hematom,ja to kravceni,spineni mela z toho,jak se vyprazdnoval
Ahoj holky,
taky přeju, aby všechny kontroly dopadly ok. Ale proč by ne, že.
Ivušáčku, já jdu taky 25. a už se nemůžu dočkat. zase jsem začala po týdnu špinit. ach jo.
na posledním ultrazvuku v nemocnici se nic neukázalo. doktorka moje má tento týden dovolenou, takže musím počkat. Není to krev, ale takový hnědý. Na netu jsem si pročítala pár článků a píší, že se to prostě v 1. trimestru někdy objeví.
Super, že kontrola dopadla dobře.
janna24 píše:steveka píše:janna24 píše:janni,a nemas hematom,ja to kravceni,spineni mela z toho,jak se vyprazdnoval
Ahoj holky,
taky přeju, aby všechny kontroly dopadly ok. Ale proč by ne, že.
Ivušáčku, já jdu taky 25. a už se nemůžu dočkat. zase jsem začala po týdnu špinit. ach jo.na posledním ultrazvuku v nemocnici se nic neukázalo. doktorka moje má tento týden dovolenou, takže musím počkat. Není to krev, ale takový hnědý. Na netu jsem si pročítala pár článků a píší, že se to prostě v 1. trimestru někdy objeví.
Super, že kontrola dopadla dobře.
diky,jj a jsem taky barvila do hneda..prvne min,pak vic..pak to preslo,na dvadny a pak zase..trvalo to snad 14dni…vis co,kup si vitamin c…rozpustnej…a lij to do sebe..pomuze ti to stahnout cevy..
Ahoooooooooooooooooooj
![]()
Stev gratuluji ke kontrole!!! Super!
Luciksimi vítej!
Ať máš pohodové těhulískování!
Odkud jsi?
No a i když jsem vás pracně dočetla tak vím prd, co sem chtěla.. ![]()
Oni snad když nedělají utz tak poslouchají srdíčko tím přístrojem a podle toho zjistí jak se mu daří, ne? ![]()
Holky jinak jsem se včéra bavila s dr tak říkala, že vitamíny brát nemusím, že je to zbytečný když je čerstvá zelenina a ovoce, ale řekal, ať beru tu listovku, do 12 týdne. Dýl že nemusím a dala mi letáček na nějaký teď jak se to sakra jmenuje.. Femibion 800 ?? Abych nekecala.
Jo a jak jsem tady machrovala že jdu na krev tak ve čtvrt na 9 tak víte v kolik mě jí brala???? Pomalu v půl 10, takže jsem musela být zelená jak sedma ![]()