♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3448
17.8.10 11:16

stev - supér :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 11:16
Ivetza píše:
stev - supér :potlesk: :dance:
:hug: dik
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
17.8.10 11:19

aky gratluju ke kontrole super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 11:23

STEVEKA

Ja se pridavam take ke gratulaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 11:24
kyblicek píše:
aky gratluju ke kontrole super :palec:

dekuji, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 11:26
luciksimi píše:
Ja se pridavam take ke gratulaci :kytka:

diky nováčku, :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.8.10 11:28

Steveka: to je parádaaaa :dance: :dance: :kytka: Gratuluji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.8.10 11:29
luciksimi píše:
Ivusacek: Tomu verim, taky jsem se v patek modlila aby jsme byli v poradku. Ja jsem totiz spinila ale tfuj tfuj tfuj, uz nespinim a doktorka, ze je mensi nez by mel byt, ale rosteme. :lol:

Tak to je hlavní, že jste OK a rostete… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 11:29

:srdce: jj,jsem rada,ze to je v pohode..po tom vsem spineni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.8.10 11:31
steveka píše:
ahoj,tak jsem zpet..je to v poradku,mimisek je vlekej na 9tt a 1den,podle ms ma byt 9tt a 4dny..v pohode.roste krasne,ma 2cm.tot vse,hematom se uplne vstrebal,brali mi 3zkumavky krve,sestricka uzasna,tam byla nejaka jina stara..ale super. :hug: boze,ja su rada… :pankac:

Tak to jsou super zprávičky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.8.10 11:35
Kajiszek píše:
Já mám kontrolu ve stejný den jako jancab, takže jsme asi poslední. Už se taky moc těším, mám to ve stejný den - screening i kontrolu. A pak už budu mít smůlu, pak už mě asi čeká až UTZ ve 20. týdnu, do tý doby mimčo neuvidím.Jinak s tou snídaní, já už psala, že jím poprvý kolem poledne, takže mně to je jedno. Dneska jsem taky ještě nic nejedla a ani nemám zatím na nic chuť.

No to si vůbec neumím představit, a jak probíhají jinak kontroly když nekouká na ultrazvuk? Já při prvním jsem měla každý měsíc ultrazvuk, kde miminko měřila a koukala, jestli je vše OK, no a když máš další až ve 20 tt, tak jak zjistí, že je vše jak má? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
17.8.10 11:53
steveka píše:
janna24 píše:
Ahoj holky,
taky přeju, aby všechny kontroly dopadly ok. Ale proč by ne, že.
Ivušáčku, já jdu taky 25. a už se nemůžu dočkat. zase jsem začala po týdnu špinit. ach jo.
janni,a nemas hematom,ja to kravceni,spineni mela z toho,jak se vyprazdnoval

na posledním ultrazvuku v nemocnici se nic neukázalo. doktorka moje má tento týden dovolenou, takže musím počkat. Není to krev, ale takový hnědý. Na netu jsem si pročítala pár článků a píší, že se to prostě v 1. trimestru někdy objeví.

Super, že kontrola dopadla dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 12:03
janna24 píše:
steveka píše:
janna24 píše:
Ahoj holky,
taky přeju, aby všechny kontroly dopadly ok. Ale proč by ne, že.
Ivušáčku, já jdu taky 25. a už se nemůžu dočkat. zase jsem začala po týdnu špinit. ach jo.
janni,a nemas hematom,ja to kravceni,spineni mela z toho,jak se vyprazdnoval

na posledním ultrazvuku v nemocnici se nic neukázalo. doktorka moje má tento týden dovolenou, takže musím počkat. Není to krev, ale takový hnědý. Na netu jsem si pročítala pár článků a píší, že se to prostě v 1. trimestru někdy objeví.

Super, že kontrola dopadla dobře.

diky,jj a jsem taky barvila do hneda..prvne min,pak vic..pak to preslo,na dvadny a pak zase..trvalo to snad 14dni…vis co,kup si vitamin c…rozpustnej…a lij to do sebe..pomuze ti to stahnout cevy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 12:25

Ahoooooooooooooooooooj :kytka: :mavam:

Stev gratuluji ke kontrole!!! Super!

Luciksimi vítej! :-) Ať máš pohodové těhulískování! :kytka: :kytka: :kytka: Odkud jsi?

No a i když jsem vás pracně dočetla tak vím prd, co sem chtěla.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 12:27

Oni snad když nedělají utz tak poslouchají srdíčko tím přístrojem a podle toho zjistí jak se mu daří, ne? :nevim:

Holky jinak jsem se včéra bavila s dr tak říkala, že vitamíny brát nemusím, že je to zbytečný když je čerstvá zelenina a ovoce, ale řekal, ať beru tu listovku, do 12 týdne. Dýl že nemusím a dala mi letáček na nějaký teď jak se to sakra jmenuje.. Femibion 800 ?? Abych nekecala.

Jo a jak jsem tady machrovala že jdu na krev tak ve čtvrt na 9 tak víte v kolik mě jí brala???? Pomalu v půl 10, takže jsem musela být zelená jak sedma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí