♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
16.8.10 13:30

No my právě budeme také vyrážet v září na dovču, ale tentokrát na Kypr, v červnu jsme byli v Rakousku a to jsme měli aktivní dovolenou, teď se jedu smažit na pláž a všichni mi můžou … víte co :-) A budu také začínat 14 týden. Uvidím co mi na to řekne doktorka. Určitě mě bude chtít vidět před odjezdem… Ale já se tááák těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
16.8.10 13:33

No sleduju, že to tady bude docela mrtvo, když všichni odjedeme :-) my letíme první týden v září…no aspoň nebude tolik listů k dočítání :lol:

A teď je myslím na dovči Jessie, tak jsem zvědavá, jak se jí líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
16.8.10 13:34
xŠárka píše:
A teď je myslím na dovči Jessie, tak jsem zvědavá, jak se jí líbilo :-)

Na dovče se musí líbít každýmu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
16.8.10 13:40

Ivet - to by ses divila, na co všechno si někteří lidé stěžují. Já se občas mrknu na jeden cestovatelský web na recenze hotelů atd, když někam jedeme…a co tam se člověk dočte… :mrgreen: a už se nám stalo myslím v EGY, že se lidi ptali delgátky, kdy přestane foukat ten vítr, že to v katalogu nebylo, že je tam větrno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
16.8.10 13:53
to si děláš srandu…bohužel ale asi i tací jsou mezi námi
xŠárka píše:
Ivet - to by ses divila, na co všechno si někteří lidé stěžují. Já se občas mrknu na jeden cestovatelský web na recenze hotelů atd, když někam jedeme…a co tam se člověk dočte… :mrgreen: a už se nám stalo myslím v EGY, že se lidi ptali delgátky, kdy přestane foukat ten vítr, že to v katalogu nebylo, že je tam větrno :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 13:58

To je pravda, protože my když někam jedeme tak si čteme také názory lidí na okolí a na samotný hotel a kolikrát si tam člověk i počte. No hrůza lidi co dokáží vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
16.8.10 13:59

a kde se to dá najít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
16.8.10 14:02

Ivet - já chodím na www.orbion.cz to je takový velký cestovatelský web, jsou tam recenze hotelů, diskuze, fotogalerie..no člověk se tam dozví spoustu věcí…já si vždycky vyberu zemi, kam chceme a pak podle recenzí hotel…a vím, do čeho jedu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
16.8.10 14:21

Téda holky já vám tak závidím, že jedete na dovči… my byli akorát v červenci na týden na vranově a měli sme také letět do španělska, ale jak se mi udělalo zle, tak sme to odpískali… n a ke všemu si manža nabral tolik práce, že by an neměl čas… ale slíbil, že si uděláme alespoň víkendové výlety sice asi né do zahraničí ale aspoň něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 14:32

No u nás je to trošku komické, jak nikdo ještě neví, že jsem těhu, tak plánujeme dovolené na příští rok… leden - únor Thajsko: nedopadne. Březen Itálie lyžovačka: nedopadne. A opět červen - červenec Rakousko: nedopadne. To bude svatba. Takže budou asi zklamaný až se dozví, že nikam nejedeme, že musí bez nás a někdo třeba nebude mít ani odvoz, jezdili jsme vždy 4 v jednou autě. Sice mě to trošku mrzí, ale mám na to ještě celý život!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
16.8.10 14:43

Juuu, Luczo - Thajsko - to byl můj velký sen, vloni jsem si koupila nového průvodce, našla jsem si všechno na webu, sestavila si itinerář a až jsem to chtěla objednávat, tak mi přítel řekl, že tam nepojede, že tak dlouho v letadle prostě sedět nebude :-( už i letenky jsem našla za super cenu! No já jsem tehdy myslela, že ho kopnu, z toho jsem byla strašně zklamaná :-( no a teď teda naevím, kdy se tam dostanu, protože s miminkem už to tak lehké nebude, takové cesty se mají dělat ještě bez dětí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 14:49

Šári to tě chápu! My jsme tam chtěli jet kvůli přítelovo mamce, je to její sen, mě to by jinak nenapadlo. Já bych raději Bora Bora, Bali, Kanáry a Maledivi se prý pomalu potápí, tam bych se také ráda podívala. Jojo sice bez dětí, ale s nimi se to dá také nějak udělat. Vždy je nějaké řešení. Teď nás právě překvapili že letenka do Thajska 15 000,–!! Já co jsem koukala tak mi to po 25 000,– nešlo. No uvidíme jak bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
16.8.10 14:52

já bych jela k moři taky hned znova. a to jsme byli v chorvatsku v červenci. mám ráda po ránu procházky po pláži.

Šemi super, že kontrola dopadla dobře. Šári a co ten screening a výsledky? Doktorka mi říkala, že výsledky jsou ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
16.8.10 14:55

Luczo já měla letenky za 10 tis a bezpřestupování :zed: :zed: :zed: cesta 8 hodin letu z Vídně…a ten můl chlap raději pojede 12 hodin autem do Chorvastka, než letět do thai… :-( fakt jsem to moc moc moc obrečela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
16.8.10 14:58

Ahoj holky, my byli v Thajsku letos v březnu. Byla jsem tam podruhé, ta země mě úplně očarovala :wink: Procestovali jsme pevninu i ostrovy…prostě paráda a hned bych jela znovu! Ale tak alespoň teď v září poletíme na Kanárské ostrovy, takový můj druhý domov :lol: (létáme tam každý rok).

Jinak co se cestování s dětmi týče, tak já si s tím hlavu nelámu. Příští rok na podzim bychom chtěli na Maledivy, přítel mi to slíbil jako svatební cestu…musí mě nějak „uplatit“, protože u nás je to opačně…vdávat se nechci, tak zkouší všechno možné abych si ho vzala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí