♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3448
16.8.10 15:01

Za dovolenou na Maledivách bych si vzala skoro kohokoliv :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 15:10
xŠárka píše:
Luczo já měla letenky za 10 tis a bezpřestupování :zed: :zed: :zed: cesta 8 hodin letu z Vídně…a ten můl chlap raději pojede 12 hodin autem do Chorvastka, než letět do thai… :-( fakt jsem to moc moc moc obrečela…

to bych ho fakt zabila!!! to je bezva letenka, jinak se letí i 20 hodin, to mohl být rád za 8 hodin… neví o co přišel… já bych letěla s Tebou hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
16.8.10 15:11

No já jsem měla v plánu Keňu, Thajsko, pak nově Novou Guineu (nevím, jak se to píše,)Mexiko a vůbec…já bych jezdila furt, jen na to mít penízky a aby ten můj chlap furt neremcal…Vždycky si něco vysním, pak si o tom všechno zjistím a pak tím rok žiju :mrgreen: a snažím se zlomit toho mého…ale nějak to nevychází…ale s tím Thajskem mě teda faaakt nas…to bude mít na talíři ještě za pět let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
16.8.10 15:26

vy jste teda ukecaný :lol:
my jsme letos byli na Krétě a už se asi nikam nepodívám, možná Paříž na podzim… ale moříčko žádné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
16.8.10 15:39

Ahoj holky, tak jsem se stavila po odběru krve v práci a trochu jsem se tam zdržela - to je teda neschopenka :roll: ¨¨

Šemi, gratulka ke kontrole. Já mám z minulého týdne skoro úplně stejnou fotku, tak jsem ráda, že nejenom já mám blikající flíček - Šárka mě trochu znervózněla:-)

My jsme letos měli dovolenou týden v Orlických horách a týden v Beskydech. Ale před dvěma lety jsme byli na 3 týdny taky v Thajsku a jela bych hned. Nadchlo nás, jak levně tam člověk může přežít a ještě jíst výbornou kuchyni:-) Máme rádi mořské plody a ty jsou tam opravdu výborné a čerstvé:-))) Jen pokud byste se tam vydali na vlastní pěst (bez cestovky), tak pozor na naháněče turistů - než jsme si na ně zvykli a naučili se je ignorovat, tak to trvalo asi 2 dny. A bez průvodce Lonely planet už nedáme ani ránu:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
16.8.10 15:40

Jo, a Luczo, vítej mezi námi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.8.10 15:54

Ahoj tak kontrola dopadla dobře hematom je už skoro pryč a fazolka má 2cm. Říkala že má ze mě taky pěkné nervy a z radosti mi dala fotku zdarma. Jinak 50kč. Nabídla mi při každé návštěvě ultrazvuk pojišťovna prý platí dva v těhotenství za 1000kč na celé těhu. Pak screening budu taky platit. Už se mám objednat na genetiku. 31.8 jdu na poradnu na lačno takže se taky těším. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
16.8.10 15:56

Liso - :srdce: :srdce: super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
16.8.10 16:14

Jo, to já jsem taky ta akční s dovolenou…kdybych to nezařídila, tak sedíme celý roky doma, max. jedeme autem do Chorvatska (nic proti, ale ráda poznávám i jiné kraje) Minulý rok furt, že se mu nikam nechce, tak jsem se v březnu sbalila se ségrou a letěly jsme spolu do Brazílie. Letos jsem mu taky v lednu utekla do Mexika, ale teď když jsem těhu, tak mi ta svoboda končí :oops: Ale musím říct, že když si dupnu, tak nakonec jede se mnou. A ty Maledivy nechám na něm, už nic nezařizuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
16.8.10 16:55

tak jsme se rozhodli pojedem na rab chtěli jsme tu malu nechat babičce ale to nejde nemaji dovolenou jako vzdy pro nas tak me to štve ale co už snad to vydrží malá tu cestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
16.8.10 17:00

Kyblicku - já myslim, že si to užijete vy i malá :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
16.8.10 17:41

tak jsm koukala a tam je počasí jako 23 stupnu tak nevím jestli to nezměnit mám strach že bude hnusně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
16.8.10 18:05

Berušky já dneska nemám vůbec časík vás dočítat, teď jsem dojela z chlapem z nákupu, a jdu žehlit, a věšet prádlo, teda mám tady toho na žehlení zaes kopec, kde se to prádlo pořád bere???

Jinak mi volala gyndr jak slíbila, tak jdu 2.9 v půl 10 na kontrolu k ní, 17.9. jdu na ten screening a mezi tím půjdu na tu krev, to mi prý řekne. No tak uvidíme. Hlavně aby to nemuselo být na lačno, protože dneska jsem fakt se cítíla mizerně a utěšovala jsem se tím, že jsem počítala ty zkumavky. :twisted:

jdu žehlit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
16.8.10 18:34
Šema píše:
Berušky já dneska nemám vůbec časík vás dočítat, teď jsem dojela z chlapem z nákupu, a jdu žehlit, a věšet prádlo, teda mám tady toho na žehlení zaes kopec, kde se to prádlo pořád bere???

Jinak mi volala gyndr jak slíbila, tak jdu 2.9 v půl 10 na kontrolu k ní, 17.9. jdu na ten screening a mezi tím půjdu na tu krev, to mi prý řekne. No tak uvidíme. Hlavně aby to nemuselo být na lačno, protože dneska jsem fakt se cítíla mizerně a utěšovala jsem se tím, že jsem počítala ty zkumavky. :twisted:

jdu žehlit!

Až budeš mít vyžehleno, stav se i u nás, já po té dovolené mám prádla tři zadečky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
16.8.10 19:31
kyblicek píše:
tak jsme se rozhodli pojedem na rab chtěli jsme tu malu nechat babičce ale to nejde nemaji dovolenou jako vzdy pro nas tak me to štve ale co už snad to vydrží malá tu cestu

Kybličku my jsme s malou jeli na noc a cestu v pohodě zvládla. Určitě si to s malou užijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí