Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky holky,tak doma po narocnem dni..Liso,gratulace…,šeminko mimisek povyroste..jsi čekala vic,ze??teda precist to vsechno..ukecamny jsem tedadost..zitra valim na kontrolu a na odbery..plus moč..uz se rano vidim jak ju chytm do sklenicky..v praci na mě nejak blbe koukaji…proc
prej nejsi tehotna???
ze by tona me bylo poznat???mno,jsem zvedava jak dlouho budu trpet hladem…uz ted je mi blbe..a 3 zkumavky..dyt ja ji tam zkolabuju
jinak podle ms,bych mela byt 9 plus 4,tak treba mi uz da prukazku..mno..uvidime..drzte mi palecky,nejak je mi z toho nervozno ![]()
Nečekala jsem víc, protože vím že v tyhle týdny co jsem já jen na utz jen tečka, ale mě to stačí ![]()
Šema píše:
Nečekala jsem víc, protože vím že v tyhle týdny co jsem já jen na utz jen tečka, ale mě to stačí
toja bych cekala vic..uplne jasne…jai ted budu cekat vic…jsem zvedava..a bojim se ci co.. ![]()
steveka píše:Šema píše:toja bych cekala vic..uplne jasne…jai ted budu cekat vic…jsem zvedava..a bojim se ci co..
Nečekala jsem víc, protože vím že v tyhle týdny co jsem já jen na utz jen tečka, ale mě to stačí
jinak krasna fotecka..ja si taky necham udelat…za 100
Tak sleduju, že každý doktor má jiné ceny. Já platím za fotku 40,–. Ale všem je jasné, že maminky zaplatí cokoliv:-) A ultrazvuk mi zatím dělal doktor pokaždé. Ale možná je to kvůli té poslední zkušenosti…
to je jasne..vydelava na tomj…kruci..kdyz co mam delat no..fotecku uz chci
![]()
jinak ja byla u dr 2× a taky mi delal 2×utz..takze to bylo skrz tospineni..
bude uz tedky merit??dite???nebo jeste nee??
Stev já říkala sestřičce kolik jí mám dát a ona prej běžte.. Takže tak a mám z ní radost,protože bere suprově krev ![]()
Právě vydýchávám záchvat vzteku našeho prvorozeného, uf, ten mi azse dal ![]()
Šema píše:
Stev já říkala sestřičce kolik jí mám dát a ona prej běžte.. Takže tak a mám z ní radost,protože bere suprově krevPrávě vydýchávám záchvat vzteku našeho prvorozeného, uf, ten mi azse dal
to muj dokturek ma ned u sestricky cenik kolik co stoji…
![]()
Člověk fakt platí za všechno vid, já si pamatuju jak po mě sestřička- ještě tam byla jiná chtěla 50kč
Ahojky, tak jsem dneska byla na tý krvi k tomu screeningu, vzali mi myslím jen jednu velkou zkumavku. Nekoukala jsem na to, dělá se mi blbě při pohledu na krev. Ale jinak už se mi blbě naštěstí nedělá, dřív jo. A 31. jdu na UTZ a dozvím se celkovej výsledek toho screeningu. Už se mooooc těším.
chlapi a hospoda - můj je abstinent, no možná si dá tak dvě piva za rok. U nás chlastám jenom já
Teda teď samozřejmě ne, ale já si teda na pivko a vínko zajdu ráda. No moje kámošky, co studujou VŠ, chodí kalit tak 5× do týdne, což mi přijde šílený, ale tak jednou do týdne jsem s nima ven chodila, když Vojta usnul a Martin hlídal. Takže my to máme spíš obráceně.
soukromí a příbuzní - bydlíme sami, dost časo jsem u našich, ale jsou v pohodě, nikdy do ničeho nekecaj, když jsou u nás, tak nikam nelezou, ale klíče teda maj, páč to je byt, kde jsem s nima od malička bydlela, oni se přestěhovali za Prahu. Ale jak říkám, nikam nám nelezou, sami by k nám nikdy nejeli, kdyby to neoznámili… A tchýni vidíme jednou za x týdnů, tchána jsme neviděli tak rok a půl.
dovča - tak tohle je přesně věc, na který se s tím mým neshodnem. Pro něj jsou dovolená vyhozený prachy. Nemá potřebu nikam vypadnout, nic objevovat, navíc je teďka natolik pracovně vytíženej, že na to nemá asi čas. A vzhledem k tomu, že budem asi muset koupit časem auto, tak to vidím na dalších aspoň pět let bez dovči. Já se z toho asi zblázním… Ale sama si na to asi nevydělám a Martin mi na to prachy nedá, protože z jeho pohledu jsou to prostě peníze vyhozený z okna. On je hroznej materialista. By si furt kupoval počítače a nejmodernější elektronický vychytávky. No snad pojedu aspoň někdy s mámou, ale letos už asi nikam a příští rok s malým mimčem taky asi těžko… takže co nadělám. Jinak s našima jsme jezdili k moři každej rok a vždycky jsme byli všude spokojení. Fakt nesnáším, když si lidi stěžujou na každý zrnko prachu, na každou večeři, která jim nechutná, na zafoukání větru atd… Z mýho pohledu je to prostě demence.
termín - mně vychází podle ms a UTZ stejně, jen o den víc dle UTZ. Takže já to mám jasný.
Šemi, gratulka ke kontrole ![]()
A vítám Luczu ![]()
Kajiszek: Tak to se máš krásně
Až teda na tu dovolenou, to je škoda, že nikam nechce, neví o co přichází
Ale někteří lidé takový jsou a ty nezměníme.
Můj chlap se zase chystá v neděli na pánskou jízdu a vrátí se v úterý, to bude lážo plážo ![]()
A příští týden máme jet na víken do špindlu.. moc se mi tam nechce, protože nevím jak mi bude a pak to tam nechci proležet. Potřebovala bych spíš odjet na chalupu na týden a dejte mi tam všichni pokoj… ale to se nestane.
A začínám uvažovat, že bych zůstala doma od 4 měsíce. V práci mě to děsně nebaví a takhle bych si mohla užívat volňáska kterého se mi už nikdy nedostane. No šest měsíců být doma, no paráda
Ale nevím co by mi na to řekl můj chlap a pak jaké bych měla penízky, asi nic moc, že? Ale to se dozvím příští týden u paní doktorky… nejde posunout třeba dopředu trošku? 4 týdny mi připadají nekonečné!
Tak Vám přeji krásný den a já jdu jako pracovat ![]()
A děkuji za přívítání ![]()
Šema píše: Člověk fakt platí za všechno vid, já si pamatuju jak po mě sestřička- ještě tam byla jiná chtěla 50kč
jj,presne..tam je vycet snad vseho co se da zaplatit..ch jo..noc nic..tak jednu fotecku si koupim a pak na to prdim..pry nahraní utz,snad 600kc…ze ti to da na cedo…ty jo..
![]()
jinak v 8.40 jdu na tu kreva vsechno ostatni…mam hlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad,desnej,rvu tady na dite,ktery snida,zavidim mu to…chudak malje,je mi blbe..beru si sebou svacu,jen co mi vezmou krev,nacpu se..ikdyby to melo byt na koze…o))))