♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
17.8.10 14:15

Ahoj holky, tak vy tu probíráte nemocnice a jehly. Já z toho mám taky hrůzu, teda že bych někoho měla píchnout nebo dokonce ještě něco horšího 8-o V tomhle teda ty šikovné sestry moc obdivuju :palec: Já jdu na KO zítra, ale odpoledne, to mi asi krev brát nebudou a naženou mě rovnou někam do laborky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 14:23

Jess : Vitej z dovcy. Ja jsem tu novacek, ale asi se rychle tady zakecam :lol: Cekala jsem az budu v pohode :lol:

Gino: Ahojky, no nevim jestli te budou nabirat, ja jdu v 11:30 toho 2.9 a to vim na stopro, ze budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.8.10 14:25

A doufám, že nemáš být nalačno. Do 11.30 bych nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
17.8.10 14:25

Holky já špitál taky nesnáším,… to je mi hned zle… nejlepší je když jdu za někým do porodnice, to je jediný okamžik, kdy jsem v pohodě, ale jak tam někdo s něčím ležím, tak je mi zle, zle, zle… jak jsem od malička takový cíťa, tak bych pořád bulila, no hrůza…a když tam pak mají dělat něco mě, tak to je vůbec kámen úrazu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 14:33

Gino: Nene, muzu se rano normalne napapkat :-D , je pravda, ze kdyz jsem chodila do prace, tak jsem rano v pet nesnidala a v praci jsem podle casu videla jidlo az okolo devate, to uz jsem mela pacienty umyty a meli podany leky, proste nejdriv oni, abych stihala praci a pak ja. Ale ted co jsem doma, vstanu, vypiju Actimel, dam varit vodu, dojdu na wc vratim, zaliju si caj pro tehulky a vezmu si jogurt a neco k tomu, ovoce ci musli. To je ted me stereotypni kazde rano :lol: :lol:

Ivuš: To jo, plno lidi to nesnasi v nemocnicich, je pravda, ze i plno lidi jsou absolutne jak v bludisti, nevi kam jit , ani se nedivim, ja delam ve Fakultce v Plzni a kdyz jsem nastoupila,tak jsem chodila jen jednu cestu, pac o jine jsem nemela ani tuseni a to jsem chodila tak o 5 minut dyl. Obcas nam i nekdo z nastev zkolaboval na JIP, neni to moc hezky, sme pristroje, hadicky a furt tam neco piska. Dokazu se vcitit i do te druhe strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 14:36

no ja jehly nesnasim.total..bych se z toho zhroutila..i ted,koukala jsem z okynka…na prirodu,a myslela na rizek s horcici…to je to nej,co mi nejvic chutna…ztriskam trebai pul kelimku hortice…hm..a driv stezi,spis jsem ji ani nejedla..ale dobry..ja kvuli jehlam nesla na zdravku…tak mam jen pajdak,ale lituju toho..vic by me to bavilo jako sestricku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
17.8.10 14:36

Ivušáček: já jsem taková také… to bych brečela za něj.. vždycky to hrozně prožívám.. V 11 jsem byla na kapačkách, dávali mi jich 10 a byla jsem tam 14 dní, pal jsem se tam i zhroutila… no hrůza…když tam nemusím tak tam opravdu nejdu.A vždy se bojím nějakého vyšetření, protože nevím co tam se mnou budou dělat a co když mě to bude bolet! No to by byla fakt hrůza. To musím mít doprovod abych byla jako silnější a statečná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 14:37
Ivušáček píše:
Holky já špitál taky nesnáším,… to je mi hned zle… nejlepší je když jdu za někým do porodnice, to je jediný okamžik, kdy jsem v pohodě, ale jak tam někdo s něčím ležím, tak je mi zle, zle, zle… jak jsem od malička takový cíťa, tak bych pořád bulila, no hrůza…a když tam pak mají dělat něco mě, tak to je vůbec kámen úrazu… :roll:

taky nne, nemocnice…ja tam nastesti byla jen s lukasem,ve 3mes tt a pak rodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 14:40
luciksimi píše:
Gino: Nene, muzu se rano normalne napapkat :-D , je pravda, ze kdyz jsem chodila do prace, tak jsem rano v pet nesnidala a v praci jsem podle casu videla jidlo az okolo devate, to uz jsem mela pacienty umyty a meli podany leky, proste nejdriv oni, abych stihala praci a pak ja. Ale ted co jsem doma, vstanu, vypiju Actimel, dam varit vodu, dojdu na wc vratim, zaliju si caj pro tehulky a vezmu si jogurt a neco k tomu, ovoce ci musli. To je ted me stereotypni kazde rano :lol: :lol:Ivuš: To jo, plno lidi to nesnasi v nemocnicich, je pravda, ze i plno lidi jsou absolutne jak v bludisti, nevi kam jit , ani se nedivim, ja delam ve Fakultce v Plzni a kdyz jsem nastoupila,tak jsem chodila jen jednu cestu, pac o jine jsem nemela ani tuseni a to jsem chodila tak o 5 minut dyl. Obcas nam i nekdo z nastev zkolaboval na JIP, neni to moc hezky, sme pristroje, hadicky a furt tam neco piska. Dokazu se vcitit i do te druhe strany.

to je zivot,taky bych se valela…no,ja snidamneco malyho rano kdyz vencimpsa,aby mi nebylo blbe vpraci..a pak jim az po klientech…takkolem pul 9.delm pečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 14:41

Stev: Musim rict, ze ted jsi me strasne pobavila, tim tvym ,, ..i ted,kou­kala jsem z okynka…na prirodu,a myslela na rizek s horcici…to je to nej,co mi nejvic chutna…ztriskam trebai pul kelimku hortice…hm..a driv stezi,spis jsem ji ani nejedla..ale dobry ,, :lol: :lol: :lol: Boze, ty jsi mi tak rozesmala, ze mi tecou i slzy :lol:
Ja tedy chute nemam, skoda, tohle mi fakt luxusne pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 14:47

Já nesnáším nemocnice. Mám to po tátovi, a to máme všichni sourozenci po něm. Jediný kam mi nevadí jít je porodnice. Tam ani náš táta nejde, nemá to rád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.8.10 14:49

No me vcera rekl muj pritel, ze doufa ze bude moct pockat venk, tak jsem mu rekla, aby na to rychle zapomnel, ze bude pekne u me a bude mi oporou, ze v tom neudu sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.10 14:50

Můj řekl, že tady radši počká venku na chodbě zase. Ale on to má zafixované od prvního porodu, kdy tam seděl a až se malej narodil tak šel fotit. Takže se mnou tam taky asi nebude, ale mě to ani nijak nevadi, já bych spíš na něj byla vzteklá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
17.8.10 14:51

Šemi na krev mám zajít v týdnu od 31.8. a pak na utz jsem objednaná na 17.9. a ke svýmu gyndaři až 22.9. Ale ještě si musím skočit na ty první odběry :roll: No jsem nadšená. Vždycky to se mnou šlehne, jen jak tam vlezu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
17.8.10 14:51
luciksimi píše:
Stev: Musim rict, ze ted jsi me strasne pobavila, tim tvym ,, ..i ted,kou­kala jsem z okynka…na prirodu,a myslela na rizek s horcici…to je to nej,co mi nejvic chutna…ztriskam trebai pul kelimku hortice…hm..a driv stezi,spis jsem ji ani nejedla..ale dobry ,, :lol: :lol: :lol: Boze, ty jsi mi tak rozesmala, ze mi tecou i slzy :lol:
Ja tedy chute nemam, skoda, tohle mi fakt luxusne pobavilo :lol:
:mrgreen: :lol: to jsem rada..no namazu si rizek i hclaba hortici..a pak do ni namacim jeste priborak a primzavam si..a pak je mi zle..no..u malyho jsem zase jedla tak 3kila mrkve denne..proste hormonky delaji sve..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí