Poradna duly
Jana Čurdová
Šemi to je hrůza
co si myslí že je? Kdo to má vydržet do půl desáté.. Ale jsi tady a určo v pořádku, to je důležité! ![]()
Hokly musím se trošku smát… je to dost od téma co probíráme- Mojí Benninku (labradorku) přes den venčí tchýně, tchán jak kdy berou si jí samozřejmě domů.. mamka včera pekla buchty a dala ten pekáč i s víkem na zem do spíže, a Beni neváhala a všechny si je vzala
chudák tchán ten je na to sladké ujetý a ona ho předběhla ![]()
A to tam byla jedna paní, ta šla na odběr na jaterky a ta mi říká taky to tak nemáte ráda?? tak jsem se s ní zakecala, hrozně příjemná pani. A bylo nás tam hafec, ted tam přijde bába, batoh na zádech, zaklepe a že jde pro zádanku na mamograf, a sestřička jí říká to si musíte ale počkat, a ona jako až tady ty všechny budou hotový jo? já tahala z kabelky granát, nebo tyhle kr.. nesnáším. Bez objednání, bez ničeho, jde si snad z lesa z hub ty vado a vzpomene si na žádanku a bude dělat bububu
![]()
Příspěvek upraven 17.08.10 v 12:45
Lucza píše:
Hokly musím se trošku smát… je to dost od téma co probíráme- Mojí Benninku (labradorku) přes den venčí tchýně, tchán jak kdy berou si jí samozřejmě domů.. mamka včera pekla buchty a dala ten pekáč i s víkem na zem do spíže, a Beni neváhala a všechny si je vzala![]()
![]()
chudák tchán ten je na to sladké ujetý a ona ho předběhla
To mi přípomíná když ségra dělala chlebíčky, její syn měl narozky a dala je taky někde takhle, a kocour neváhal s stáhl z nich šunku, ze všech, ta byla nasr.
![]()
šeminko,tak to je des…taky bych ju odstrelila..ale zvladla si to..to je super.o))nam zas pes sezral hrnec gulase…pak pos..a
celej barak
Jako včéra jsem fakt pěnila jak jsem tam čekala jak blb a ona to sestřička dělala tak, že brala vždycky na krev a pak k dr rovnou, ta před tím to dělala tak, že mezi tím odebírala krev jak tam dr někoho měla. ![]()
šemi tak jim to mela nandat,musi te omluvit,ne??,triskaji s tebou hormony…se mou teda betelne… ![]()
Stev, já byla vypěněná, tak víš jak kdyby mi vzala krev a já seděla v čekárně tak si tam budu sedět a drbat ale takhle, hladová a ted nevíš kdy půjdeš vid.. no granát hadr
![]()
Sema : Ahojky a díkys
![]()
Jo a jsem holky z Plzne a je mi 26let
Holky, vy chodíte na nabery nekam do nemocnice?
Ja to ted trochu nechapu, pac, ja jdu na kontrolu 2.9 a bude my brat krev sestricka u doktorky a az v půl dvanacte a ke vsemu mi rekla, ze se muzu normalne rano nasnidat.
Ja jsem drav.sestricka, ale je pravda, ze pokavad rano nejis neco extra neco tucneho a hodne sladkeho, tak na nektere nabery muzes normalne jist.
Ja jsem si k obidku udelala na grilu lososa, ty vozko
ani jsem ho neokorenila, neosolila a byl vybornej se zeleninkou, mnam ![]()
Luciksimi já chodim taky k mojí dr na odběry, ta mi bere to hiv a jinak jsem mohla jít taky najedená, ale že mi chtěla nabrat i cukr tak mi řekla at radši nejim. Jinak jak teď dělají ten NT screening v tom asi 12týdnu, tak to třeba já jedu extra do Prahy na krev a za týden na ten screening do Apolináře. Tam už budou mít výsledky a snad to nějak porovnávají nebo co. moc tomu nerozumím..
Je to snad nějaké projasnění šíje, nosní kůstka nebo co, dawn. syndrom, já fakt moc nevím, abych nekecala.. A ty čekáš první miminko?? To jsme těhu stejně, kdy máš termínek, Mě to dle s vychází na 30.3.
Sema:
Jo, tak to jo, na cukr by jsi nemela papkat. Ja jdu na kontrolu toho 2.9 a nerikala co mi bude nabirat, ale budu v 11 tydnu podle posledni menstruace a v 10 podle ultrazvuku. Uvidim, ja se ji budu muset zeptat na co mi nabira. Popravde, ja byla vyrizena, kdyz jsem tam byla, ze vse vypada v poradku ze rosteme i kdyz jsme mensi nez by jsme meli byt, ze jsem ty nabery nejak presla ![]()
Termin mi zatim MuDr nerekla. Podle posledni menstruace to vychází na 23.3 ale myslim, kdyz jsme malinky, ze to bude soupat.
Tak to jsme kousek od sebe
Ty jsi sestička? Takže si musela brát taky krev, já jsem se včéra ptala sestřičky jestli se nebojí, holka já byhc nepíchla ani psa, natož odebrat takhle krev člověku, byhc se bála, že tu žílu projedu nahoře i dole, prostě že jí propíchnu ![]()
Tak sem udělala česnekovosýrovou pomazánku, a už jedu.. ![]()
Sema:
Jeee a odkud jsi ty?
Jojo, taky jsem nabirala a delala jsem na JIP a tam se nabirá kazdy pacient kazde rano a kdyz je v laboratori pokles neceho nebo je tam neco spatne tak jsme nabirali i pres den. Ale na nasi JIP maji pacienti vetsinou napichlou takovou kanylu u klicni kosti. Jako kdyz nekdo ma napichlou na ruce. Akorat ze tuta u te klicni kosti je specialni, co picha lekar za asistence sestry a je bliz k srdci, cim se urychluje podani leku do zily. Na tuhle kanylu se pak musi delat kontrolni rentgen srdce a plic, jestli je dobre zavedena a pak tam muzou bezet vsechny leky co potrebujeme. No a z te kanyly se da i nabirat, takze kdyz ji nekdo ma tak nepichame
No a taky proto jsem na neschopence, tyhle kanyly pichame opravdu casto a rentgeny nejsou moc dobre a byla to septicka JIP, takže i bakterie
Uffff, to jsem se rozkecala. Ale ono to vane nic hrozneho neni ![]()
Ja treba rada nabiram krev jinym, ale ja sama mam zily spatne a tak mam jen jednu na prave ruce, do ktere mi furt pichaji ![]()
ahoj holky, tak jsem zpátky z dovolený v pracovním procesu a teda vůbec se mi tu nelíbí
Dovča byla super, ale teda i když to byla taková spíš odpočívací, tak jsem stejně tak půlku prospala, jak jsem byla hotová
Jinak včera jsem byla na kontrole, všechno v pořádku a doktor odhadl mimčo na 7+6. Taky jsem vyfásla žádanku na screening a ještě papír na náběry. Poslal mě do Gennetu a tam si za to účtujou 1100 ![]()
Jess víteeeeeeeeeeeeeeeej! Tak to je super že dovča proběhla v pohodě . A gratuluju k dobré kontrole! Když jdeš na ten screening?
Dnesa šla Šárka tak jsem zvědavá co bude říkat..
Luciksimi, brrr, nemám ráda nemosniční prostředí, tekrát jsem jelaza kámoškou po bouračce na jip, a normálně jsem měla z toho depku
Máš můj obdiv!