Poradna duly
Jana Čurdová
tak to se nedivím taky bych se pěkně rzčílila tohle nesnáším.já tu bydlím s babkou a dědem dole jsou oni nahoře mi máme naštestí vše svoje je to jeho babička a děda uplně mě nesnáší furt mě pomluová že co sis to vzal tos měl koupnout hned doprdele atd ale to je normální nenávidí všechny jen sebe miluje a svýh syna.ale co jsme nahoře nic neříká nebo ju spíš neslyším ale když někam jdu hned sledujou kam jdu kdy se vrátím atd otřes
Lucza píše:Ivetza píše:No nejspíše máš pravdu
Luco - fuj!!! v kolik vstáváš?![]()
![]()
Já před prvním těhu taky chodila v 6 z domu a pamatuju si, jaká to byla síla. Proto jsem šla na 14 dní na neschopenku, na který se mi zalíbilo a byla jsem na ní až do mateřský
Ty jo, vy je máte rozmazlený![]()
![]()
A rozhodně říkám, že já vstávat tak brzy, tak chlapovi snídani nechystám a psa taky může obstarat on ne?Rozmazlený jsou.
Tak uvidím co mi řekne za 14 dní doktorka a pak se rozhodnu. Já nechci být doma vězeň
Měla jsem to štěstí, že mi dr napsal vycházky od 8 ráno do 8 večer, takže to byla pohoda… ![]()
kyblicek: tak to je také príma, my jsme měli nejdříve bydlet také u nich dole v baráčku ale to jsem hned zavrhla, to bych už o chlapa úplně přišla… to by bylo maminka sem a maminka tam… to neee
Také bychom mojli chodit přes dvůr domů, ale to chodím raději předním vchodem a třeba je vůbec nepotkám…
Před měsícem měl chlap chřipku, než jsem stačila domů přinést med a citrony a vitamíny, hádej kdo už tam byl? No maminka… a ještě nám koupila povlečení. Takže jsem to hezky sbalila a šla jí to vrátit, se hrozně divila proč to vracím atd. Já od nich nic nechci, pak budu poslouchat výčitky, že si toho nevážím a tak. A už vůbec nepotřebuji aby se starala o Petra, si pak připadám úplně neschopná! To nemám zapotřebí.
No Luczo, obrň se trpělivostí, budeš jí potřebovat ![]()
Moje kamarádka taky bydlí takhle s tchýní a je to síla. Normálně jí chodí kontrolovat, co uvařila jejímu synáčkovi k večeři, jestli má vyžehleno, kdy a na jak dlouho jde s malou ven…
![]()
No nestraš!!! Také jsem už řekla, že jestli to bude nesnesitelné s tchýní tak se stěhujeme
Ale ono je prý pro ně horší když jim prcka několikrát nedáš a oni se uklidní. Tak doufám! Přesně jsem si to užila, když jsem cvičila psa, chtěla jsem aby mě poslouchal a byl slušný, co jsem si to vyslechla! Že jsem na ní přísná atd. A smáli se když mě neposlouchala apod. A teď chodí a chválí jak je poslušná a že poslouchá. No je to na zabití…
No holky u nás to taky není vždycky med
asi je to všude stejné…bydlíme s přítelovým taťkou, mamku už nemá, my v podkroví, které jsme si vybudovali sami a děda dole v přízemí…než jsme si nechali udělat vstupní dveře (a v bytě jsme neměli žádné dveře, ani na záchodě), tak děda vesele kdykoliv bez zaklepání vlezl dovnitř a vůbec mu třeba nevadilo, že jsem ve vaně, nedej bože na záchodě..no to bylo na pár facek, jsem vždycky nadávala jak špaček…ale přítelovi to jako nedošlo,protože je to jeho otec, ale pro mě cizí člověk…no a kolikrát nás načapal spolu v posteli…takové trapasy
no a teď když máme dveře s kulatou klikou, tak se taky nerozpakuje, prostě si vytáhne ze skrýše klíč a normálně tam leze…jako já nevím, mně to přijde jako těžké narušování soukromí, já k němu dolů nejdu jak je rok dlouhý…a on k námleze furt a ještě v trenkách, kdo se má na to dívat a já jsem třeba v posteli, bez pyžama a on doleze..no mě je to strašně nepříjemné, nepotřebuju, aby mě cizí lidi očumovali, jak ležím v posteli…no hrůůůza…
A přítel byl už jednou ženatý a taky se rozvedli kvůli tchýni, takže by měl moc dobře chápat, proč nadávám, když nám tam děda leze, ale nějak mu to nedochází ![]()
No a jako perličku - třeba jsme s Danem leželi v posteli a on k nám dovedl cizí lidi na návštěvu, nějaké jeho kakarády, my jsme před nima museli jako vylézt z postele a on jim došel ukázat, jaké to doma máme a ve finále si sedli u nás v kuchyni a besedovali a já jsem jen vařila kafe…
![]()
Cožeee? Na to se nedá nic říci ![]()
My nemáme zvonek, takže se k nám jen tak někdo nedostane
ale co si potom vyslechneme od rodičů, kde jste byli? Zvonek nemáme, to abychom si pořád nosili klíče… Také se mi někdy stalo, že jsem letěla z postele a podívat se kdo jde. Když jde přítel tak to poznám, ale když jde někdo jiný tak to ne…
Tak jsem doma. Zvládla jsem to na 1 i když jak mi brala ty tři zkumavky tak jsem začínala být krapítko nervní. Jinak tlak 120/80, moč v pořádku, brala mi i cytologii. Průkazku mám, ale nechala si jí ještě, protože mě bude objednávat u Apolináře na ten screenening a pak mi ještě řekne kdy mám jít k ní, takže budu čekat hovor. o a přidávám fotečku. Bobískovi jak tam krásně blikalo srdíčko.
Jinak tady všera bouřka jako prase. 10cm krup všudě. Strom bez listí v baráku díry.. děs!
šáry tak to je ale drsný děda sem taky lezl ae co tu máme dveře tak nechodí nebo klepe a nebo maji v oblibě řávt o půl 1 pod schodama a malá spí takže hned vzhuru paráda.jinak když jsme se nastěhovali taky furt babka zdeny pojd se najest a on já mám nahoře jídlo no ale my máme řízky a nebo já nevím co prostě furt ho lákala dolu aby tu nejdel ona si odeme nic nevem asi bych ju otrávila děda se vždycky míní ujest a ona rači ne nebo mě shodí že tohle vařívala taky a kdysi a taky to byxlo dobrý když děda řekl třeba že to mám výborný prostě zásvist.aji mě za zádama drbala jaká su kráva a že to všechno dělám já že jsme si jeli třeba koupit posrnou pizzu no hotovo
No holky s tím bydlením vám nezávidím
Já naštěstí tohle neznám… tchýni sem ještě neviděla protože manžel je cizinec a k nim naštěstí zatím nejezdíme a vůbec mě to netrápí
ale jednou mě to čeká
no a mje mamka bydlí od nás cca 20km takže spíše jezdíme my než ona…
Přeju vám pevné nervy já si tohle nedokážu představit… my už 2 roky čekáme na pozemek… snad na jaře už by to mělo být, ale moc tomu evěřím dokud to nebude, drží to majiteli zatím na úřadech…(prý)… no ale kdo ví. Tak jestli příští rok se něco nezačne dít, tak budem shánět jiný… už se těšíme na baráček a konečně do svýho… i když to ještě nějakou dobu potrvá…
Šema píše:šemi to je krása já tam mám zatím jen trojuhelníček z toho 5+6tt tak sjem zvedavá tedka snad mi udělá další fotečku doufám a tu krev to já asi umřu minule 4skumavky udělalo se mi tak zle že sem si tam musela lehnout a to se mi nrmálně nestává
Tak jsem doma. Zvládla jsem to na 1 i když jak mi brala ty tři zkumavky tak jsem začínala být krapítko nervní. Jinak tlak 120/80, moč v pořádku, brala mi i cytologii. Průkazku mám, ale nechala si jí ještě, protože mě bude objednávat u Apolináře na ten screenening a pak mi ještě řekne kdy mám jít k ní, takže budu čekat hovor. o a přidávám fotečku. Bobískovi jak tam krásně blikalo srdíčko.Jinak tady všera bouřka jako prase. 10cm krup všudě. Strom bez listí v baráku díry.. děs!
Děkuju holky moc!
Já se hlavně bojim kolik krve budou brát k tomu screenengu. Jinak mi říkala, že mě objedná sama, tak jsem zvědavá no.
Šema píše:
Děkuju holky moc!Já se hlavně bojim kolik krve budou brát k tomu screenengu. Jinak mi říkala, že mě objedná sama, tak jsem zvědavá no.
šemi, mě dneska dělalala norm. odběry + ten screening a byly to 4 zkumavky. Tak jestli ti brala 3, tak si myslim, že na screening poputuje jen jedna, tak se neboj ![]()