♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5200
14.8.10 17:15
Šema píše:
Du si dát ruskou zmrzlinu..To sem vám nevyprávěla?? Jak jsem jela s chlapem na nákup, a vidim v Lidlu zmrzlinu na obrázku, na krabici. Taková krásně oranžová a já fakt uplně citíla tu chuť toho pomeranče. Tak říkám mojemu, hele tu musím mít, celou krabici a on no neblbni,přeci nebudeme brát celou krabici, třeba nebude dobrá, no řekla jsem mu ticho, a s výtlemem si jí táhla do košíku. V autě po cestě do obi ( pro barvu na plot ) jsme byla tak nechutný štětinatý prase, že sem musím to napsat tak jako to bylo ZEŽRALA!!!!!! tři zmrzliny a ještě půlku co nedojedl Davídek, takže toť já :?: :?: :?: :?: :oops: :oops: :pankac:

si borka:o))))))ja zase dneska sezrala celou!!!300gr Milku tofifee…celou..a jeste jsem ji pred ditetem schovávala,abych se nemusela dělit!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
14.8.10 17:38
Šema píše:
si borka:o))))))ja zase dneska sezrala celou!!!300gr Milku tofifee…celou..a jeste jsem ji pred ditetem schovávala,abych se nemusela dělit!!!!!

Ty si teda máma :lol: ale já to taky dělám abych se nemusela dělit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
14.8.10 17:41
spisule píše:
Šema píše:
stydím se… :roll: :oops: :oops: jenze to bylo taak dobry..
Ty si teda máma :lol: ale já to taky dělám abych se nemusela dělit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
14.8.10 17:41
spisule píše:
Šema píše:
stydím se… :roll: :oops: :oops: jenze to bylo taak dobry..
Ty si teda máma :lol: ale já to taky dělám abych se nemusela dělit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
14.8.10 17:46

:mrgreen: To věřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.8.10 17:47

Hehe, já se zas musela schovávat, když jsem cucala Gravipopy, páč Myšák by mi je nejradši vyrval z úst. :mrgreen:
Jé, holky, já měla v noci na dnešek krásný sen. Zdálo se mi o Josefovi Karasovi - druhý nejkrásnější muž planety :mrgreen: :oops: :-P No, ale nic erotického, :-( byli jsme spolu někde na výletě jako kamarádi :lol: Asi to bude tím, že jsem včera koukala na VIP zprávy a byla tam o něm reportáž. On na fotkách se mi moc nelíbil, ale když s ním někde v TV byl rozhovor, tak působil děsně sympaticky. Jó takovýho kámoše bych brala. Asi se stanu jeho fanynkou, v tom snu byl fakt dobrej :lol: No ještě že jsem se nekoukala třeba na nějaký pořad s Petrem Novotným, to by byla noční můra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
14.8.10 17:55

Gina: to mě se zas zdálo o Kájínkovi :-? asi to bylo taky tím jak to furt propagují v TV…
Jinak ještě s tím jídlem… já mám schovanou Nutelu v lednici a hned 3 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
14.8.10 17:56

Teda holky, mám hlad a nevím, co si dát, abych ne :poblion:

Sny s pěknýma chlaoama jsou dobré. Horší jsou ty děsivé. Já normálně mám několik snů zxa noc, ale jak se teď v noci několikrát budím, tak skoro nic. Ale možná je to lepší:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
14.8.10 19:13

to me se dneska zdalo ze rodim…a mela jsemkluka…a nic jsem si nepamatovala..porad jsem se ptala pritele co a jak…a pak mu rikam ,jeee ja ani nejsem sita..sedim si na pate a nic me neboli…o)))rano jsempak nevedela o co jde..:o))))strasne mi narostlo bricho…!!!!!je to mozny??ja jsem uz jak v4-5mes.to uz ani do munduru v praci neschovam.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
14.8.10 20:09

Ahojík :srdce:

Tak jsme se vrátila z výletu :D Byla jsem na letišti, pak u bráchy a pak se podívat na telátka :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
14.8.10 21:26

Ahojky, tak jsme byli dneska na výletě v Poděbradech juknout na mýho tátu, co je tam v lázních. Výlet v pohodě, jen ta hradecká dálnice je humus :poblion: Já tam strašně dlouho nejela, jezdíme na opačnou stranu, jsem z druhýho konce Phy a fakt jsem myslela, že to z nás vytřese duši :lol: Ale jinak výlet hezkej, Vojtík se proběhl a byl spokojenej, dojeli jsme až o půl devátý, takže šel spát o půl hoďky dýl než jindy, ale pohoda. Btw včera spal od 20h do 9:45, kdy jsem se vyděšená vzbudila, že se mu něco stalo a šla ho budit :oops: Nic mu nebylo, ale nechápu to. No asi se mu v tom dešti chtělo spát :lol: Nevím, jak dlouho by spal, kdybychom tam nešli. Měli jsme vyjíždět v 9:30, ale tak budíka jsme si nedali, Vojta je dobrej budíček… ale dneska to byl teda šok :lol:

Gino, Pepa Karas je kamarád jedný mojí dobrý kamarádky :lol: Ale osobně ho neznám. No jo, já se s kámoškama moc ven do baru zakalit už nedostanu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
15.8.10 05:25

Dobré ráno, holky, přeju hezké nedělní ráno! Hlásím, že v Libreci je pěkně sychravo… Ale jelikož jsem v posteli, tak je mi to jedno…
Můj vyrazil včera ráno v sedm do práce a ještě e nevrátil… Ale oproti řidičům kamiónů si nemám nač stěžovat - dnes by měl dorazit domů…

Dnes musím nějak pracovat zeleninu, co mi tu nechali naši, tak jsme zvědavá, kolikrát mi bude :poblion: Nemáte nějaký tip, co dělat s lilkem?

Přeju nedělní pohodu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
15.8.10 06:09

Dobré ranko :-)

Jancab s lilkem a cuketou taky vždycky bojuju :mrgreen: Ale jelikož miluju různé zeleninové směsi na maso, tak to tam vždycky přidám a je to lahoda, lehké, zdravé :wink:

Btw. koukám, že taky trpíš nespavostí, co? :mrgreen: Já jsem celý život šílený spáč, nedělalo mi problém spát 13 hod denně, ale co jsem těhu, je to pravý opak. Kolem 3 se vzbudím a ne a ne už usnout :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
15.8.10 07:48

Dobré ráno,
tak já jsu na tom úplně stejně. poslední týden se v noci budím, hodiny se převaluju a ráno pak nemůžu vylézt z postele.
Tchyně s tchánem si berou malou na kolotoče do vedlejší vesnice, tak budu mít dopoledne celý pro sebe. TAk toho hned využiju :-) Přemýšlím, že si pustím Sex ve městě 2. Už jsem viděla 1 a strašbě se mi to líbí. Doporučuju.
Odpoledne se jedeme podívat na 2měsíční miminko. tak se těším jak si ho poňuchňám.
tak hezkou neděli. Tady to vypadá, že bude každou chvilu pršet.

Kybličku jak dopadly hody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.8.10 08:09

Ahojík holky.

Tady to vypadá na sluníčkový den, no chtěla bych jet od zoo do Prahy, tak uvidíme.

Zítra jdu na tu kontrolu a na tu krev, DRŽTE MI PALCE§ :-P

Kde máme Ivušáčka? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí