Poradna duly
Jana Čurdová
Šema píše:
Du si dát ruskou zmrzlinu..To sem vám nevyprávěla?? Jak jsem jela s chlapem na nákup, a vidim v Lidlu zmrzlinu na obrázku, na krabici. Taková krásně oranžová a já fakt uplně citíla tu chuť toho pomeranče. Tak říkám mojemu, hele tu musím mít, celou krabici a on no neblbni,přeci nebudeme brát celou krabici, třeba nebude dobrá, no řekla jsem mu ticho, a s výtlemem si jí táhla do košíku. V autě po cestě do obi ( pro barvu na plot ) jsme byla tak nechutný štětinatý prase, že sem musím to napsat tak jako to bylo ZEŽRALA!!!!!! tři zmrzliny a ještě půlku co nedojedl Davídek, takže toť já![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si borka:o))))))ja zase dneska sezrala celou!!!300gr Milku tofifee…celou..a jeste jsem ji pred ditetem schovávala,abych se nemusela dělit!!!!!
Šema píše:
si borka:o))))))ja zase dneska sezrala celou!!!300gr Milku tofifee…celou..a jeste jsem ji pred ditetem schovávala,abych se nemusela dělit!!!!!
Ty si teda máma
ale já to taky dělám abych se nemusela dělit ![]()
spisule píše:Šema píše:stydím se…
si borka:o))))))ja zase dneska sezrala celou!!!300gr Milku tofifee…celou..a jeste jsem ji pred ditetem schovávala,abych se nemusela dělit!!!!!![]()
![]()
jenze to bylo taak dobry..
Ty si teda mámaale já to taky dělám abych se nemusela dělit
spisule píše:Šema píše:stydím se…
si borka:o))))))ja zase dneska sezrala celou!!!300gr Milku tofifee…celou..a jeste jsem ji pred ditetem schovávala,abych se nemusela dělit!!!!!![]()
![]()
jenze to bylo taak dobry..
Ty si teda mámaale já to taky dělám abych se nemusela dělit
Hehe, já se zas musela schovávat, když jsem cucala Gravipopy, páč Myšák by mi je nejradši vyrval z úst. ![]()
Jé, holky, já měla v noci na dnešek krásný sen. Zdálo se mi o Josefovi Karasovi - druhý nejkrásnější muž planety
No, ale nic erotického,
byli jsme spolu někde na výletě jako kamarádi
Asi to bude tím, že jsem včera koukala na VIP zprávy a byla tam o něm reportáž. On na fotkách se mi moc nelíbil, ale když s ním někde v TV byl rozhovor, tak působil děsně sympaticky. Jó takovýho kámoše bych brala. Asi se stanu jeho fanynkou, v tom snu byl fakt dobrej
No ještě že jsem se nekoukala třeba na nějaký pořad s Petrem Novotným, to by byla noční můra ![]()
Gina: to mě se zas zdálo o Kájínkovi
asi to bylo taky tím jak to furt propagují v TV…
Jinak ještě s tím jídlem… já mám schovanou Nutelu v lednici a hned 3 ![]()
Teda holky, mám hlad a nevím, co si dát, abych ne ![]()
Sny s pěknýma chlaoama jsou dobré. Horší jsou ty děsivé. Já normálně mám několik snů zxa noc, ale jak se teď v noci několikrát budím, tak skoro nic. Ale možná je to lepší:-)
to me se dneska zdalo ze rodim…a mela jsemkluka…a nic jsem si nepamatovala..porad jsem se ptala pritele co a jak…a pak mu rikam ,jeee ja ani nejsem sita..sedim si na pate a nic me neboli…o)))rano jsempak nevedela o co jde..:o))))strasne mi narostlo bricho…!!!!!je to mozny??ja jsem uz jak v4-5mes.to uz ani do munduru v praci neschovam.. ![]()
Ahojík ![]()
Tak jsme se vrátila z výletu
Byla jsem na letišti, pak u bráchy a pak se podívat na telátka
![]()
Ahojky, tak jsme byli dneska na výletě v Poděbradech juknout na mýho tátu, co je tam v lázních. Výlet v pohodě, jen ta hradecká dálnice je humus
Já tam strašně dlouho nejela, jezdíme na opačnou stranu, jsem z druhýho konce Phy a fakt jsem myslela, že to z nás vytřese duši
Ale jinak výlet hezkej, Vojtík se proběhl a byl spokojenej, dojeli jsme až o půl devátý, takže šel spát o půl hoďky dýl než jindy, ale pohoda. Btw včera spal od 20h do 9:45, kdy jsem se vyděšená vzbudila, že se mu něco stalo a šla ho budit
Nic mu nebylo, ale nechápu to. No asi se mu v tom dešti chtělo spát
Nevím, jak dlouho by spal, kdybychom tam nešli. Měli jsme vyjíždět v 9:30, ale tak budíka jsme si nedali, Vojta je dobrej budíček… ale dneska to byl teda šok ![]()
Gino, Pepa Karas je kamarád jedný mojí dobrý kamarádky
Ale osobně ho neznám. No jo, já se s kámoškama moc ven do baru zakalit už nedostanu ![]()
Dobré ráno, holky, přeju hezké nedělní ráno! Hlásím, že v Libreci je pěkně sychravo… Ale jelikož jsem v posteli, tak je mi to jedno…
Můj vyrazil včera ráno v sedm do práce a ještě e nevrátil… Ale oproti řidičům kamiónů si nemám nač stěžovat - dnes by měl dorazit domů…
Dnes musím nějak pracovat zeleninu, co mi tu nechali naši, tak jsme zvědavá, kolikrát mi bude
Nemáte nějaký tip, co dělat s lilkem?
Přeju nedělní pohodu!
Dobré ranko ![]()
Jancab s lilkem a cuketou taky vždycky bojuju
Ale jelikož miluju různé zeleninové směsi na maso, tak to tam vždycky přidám a je to lahoda, lehké, zdravé ![]()
Btw. koukám, že taky trpíš nespavostí, co?
Já jsem celý život šílený spáč, nedělalo mi problém spát 13 hod denně, ale co jsem těhu, je to pravý opak. Kolem 3 se vzbudím a ne a ne už usnout ![]()
Dobré ráno,
tak já jsu na tom úplně stejně. poslední týden se v noci budím, hodiny se převaluju a ráno pak nemůžu vylézt z postele.
Tchyně s tchánem si berou malou na kolotoče do vedlejší vesnice, tak budu mít dopoledne celý pro sebe. TAk toho hned využiju
Přemýšlím, že si pustím Sex ve městě 2. Už jsem viděla 1 a strašbě se mi to líbí. Doporučuju.
Odpoledne se jedeme podívat na 2měsíční miminko. tak se těším jak si ho poňuchňám.
tak hezkou neděli. Tady to vypadá, že bude každou chvilu pršet.
Kybličku jak dopadly hody?
Ahojík holky.
Tady to vypadá na sluníčkový den, no chtěla bych jet od zoo do Prahy, tak uvidíme.
Zítra jdu na tu kontrolu a na tu krev, DRŽTE MI PALCE§ ![]()
Kde máme Ivušáčka? ![]()