♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
13.8.10 16:16

Spisule ten je krásnej, no něco takového bych chtěla Davídkovi ke 3 narozkám. A super by byl traktor protože ty on miluje, to uplně šílí když ho vidí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.8.10 16:18

Holky tpohle je kámošky stránka a peče ale to je nádhera!!! Tohle umět tak mám rypák nahoru :http://dorty-naprani.webnode.cz/ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
13.8.10 16:31

tak já vám to sem pak hodím ale ted je to nic moc jelikož to doydobuju kravinama protože marcipán si nedělám kdzž na něj nemám tvořítka ale pak to jde krásně a dortz jdsou z toho nádherný to máš pravdu šemi když má člověk náčiní jde to samo.jinak ten dortík s tím medvídkem není zas tak teškej to se dá ikdyž já jsem na modelování antitalent :mrgreen: :mrgreen: já spíš kytičky atd mám v mobilu co jsem dělala ve škole tak si to pak stáhnu a dám vám to semka
nevím jestli se dostanete na ty moje alba v prfilu mám tam zatím jen malou sem přímo to neumím dát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
13.8.10 16:32

šemi fotku jsem ti poslala jinou a lepší nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.8.10 16:39

Měla bys to tu mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
13.8.10 16:40

A jsi hrozně moc podobná jedný mojí kámošce, ale hrozně! A malá je taky dost na tebe vid? Je krásná! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
13.8.10 16:51

Ahoj holky,
malá je teď hodně mrzutá, klubou se ji špičáky dole, tak jsem z toho docela vyfluslá… Pak ještě budou chybět 4 stoličky… :roll: Doufám, že budou dřív než se narodí miminko, teď si vůbec nedovedu představit mít doma ještě kojence… :roll:

šemi, ty dorty jsou nádherný… Pochybuju, že se já někdy do něčeho takovýho pustím, no možná začnu píct aspoň buchty… :-? Jo, dobrá příhoda se zmrzkou… :lol:

Jsem si zase zkoušela vypočítat, co čekáme :mrgreen: (myslím, že odkaz od Kaji :think: ), a mám v období početí 3× za sebou „?“… :zed:

Příspěvek upraven 13.08.10 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
13.8.10 16:51
Šema píše:
A jsi hrozně moc podobná jedný mojí kámošce, ale hrozně! A malá je taky dost na tebe vid? Je krásná! :kytka:

děkuju no malá jak kdo nekdo řekne že je po mě ale jinak spíš víc lidí že je celá po tatínkovi však tam pak nákou dám aji sním když byla mimčo tak nna mě nebyla vubec byli s manželem jak dvojčata když on bzl malinkej.
Jinak hody jsou ve vedlejši vesnici kde bydlí jeho rodiče takže mě by to tak navadilo že nepujde a příští rok by šla tady kde bydlíme v kroji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
13.8.10 21:11

Ahojky, tak jsme byli dneska na výletě v lesní ZOO ve Slivenci, bylo to fajn, jen nás ke konci chyt slejvák jak blázen. Ale Vojtík si to užil, hezky se proběhl a následně prospal… Ze zvířátek se mu nejvíc líbily veverky, na ty čučel s otevřenou pusou :lol:

S dortama jste dobrý, já upeču maximálně drobenkovej koláč :oops: Nebo cokoliv v listovým těstě, na to jsem úchyl. Ale to teda hlavně ne slaný, nejlépe se špenátem. Jinak neumím nic.

No a na zmrzce ujíždím taky, nejvíc na mroži v bílý čokoládě, to je mňamka. A onehdá měli Magnum ve slevě, tak jsem koupila tři a sežrala je během tří dnů :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
14.8.10 07:10

dobré ráno hlölky tak se chystáme do hradce do zoo sand nebude praset rikali ze ma bejt hezky.jinak mroz v bílé čokoládě to jede aji u mě :mrgreen: včera tu byla pěkná bouřka s slejvák tak snad nebude dneska prset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
14.8.10 07:49

Dobré ránko berušky

Tak tady leje to bude den, to budeme sedět doma, no paráda. Kdyby aspoň přestalo na dvě hodky a šlo se aspon na tu zahradu.

Kyblíčku tak si užijte výlet, je dobře že tam máte pěkně

Kaji listové těsto miluju!!! Na všechny způsoby, to bych se fakt užrala a toho mrože mám taky ráda :hug: A jsem ráda, že Vojtíšek už je v pohodě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
14.8.10 13:38

Ahoj holky, tak já měla včera super večer… už od odpoledne žaludek na vodě a navečer sem se neubránila a šla sem :poblion: a to teda po dlouhé době… ale dnes mi je ok a odpoledne budu dělat koblížky ale takové ty mini z tvarohu slintám na ně od rána :lol:
Jinak u nás byla celou noc buřina jak blázen a lilo jak z konve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
14.8.10 14:21

ahojky.. :kytka: tak jak je??mam volnej vikendek,byli jsem se podivat v ikei..to mam zase blbovin…a dala jsem si tam lososa..hm…o))zajimyvy…udrzel se..jinak v utery jdu na ko,s močí a na lačno..ale az v 9h!!!!ja tam do ty dobyumru hladem…to neni mozny…proc mam byt na lačno???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
14.8.10 15:35

Ahoj holky, nalačno se na kontrolu musí, když berou krev, ne?

U nás byla taky v noci bouřka a pršelo celou noc a celé dopoledne. V noci jsem šla na záchod a cítila plyn. Tak jsem to pak říkala manželovi a volali jsme na správu domu a budili souseda, co má na starosti plznovou kotelnu pod naším pokojem… Odpojili kotelnu, takže ráno netekla teplá voda a ráno volali plynaře… Naštěstí prý žádný únik plynu nemáme, tak to zase spustili… No, rušná noc a ráno…
Zase jsme se aspoň seznámili s dalšími sousedy:-)))

Já jsem celý den v posteli a sleduju Zoufalé manželky. Manžel je v práci, tak jsem tu sama… Je mi na :poblion: , ale protože jen piju, tak zatím se držím…

Špinění dnes žádné, tak doufám, že budeme OK. Ale mám strach, že se bude opakovat situace z posledně… 8-o

Snad si užíváte výlety a i u vás přestalo pršet, abyste mohli na procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
14.8.10 16:49

hm..ale az tak pozde..budu hotova.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie