Poradna duly
Jana Čurdová
Šema píše:
Tak já dsotal taovou chuť na smažák, mnam!!!!!!!!!!! Kurna a s hranolkama! No takže zejtra večeře jasná
no,premyslim o tom jako ooobede
![]()
Ahojky holky, tak ten můj manža mi napsal, že teda dojede až v sobotu, no já jsem se málem vyvrátila, knedlík v krku, no málem jsem se rozbrečela, nemít tu malého bráchu, tak nevím, držela jsem se před ním, no ale naštěstí to manžel vyžehlil tím, že mi řekl, že si to domluví u šéfa ať můžu jet s ním do toho německa,že mě naloží po cestě, tak se aspoň kuknu po světě a v sobotu budeme doma, takže jsem si před chvílí dobalila raneček na 3 dny, zítra stejně bráchu vracím rodičům, takže to krááásně vyšlo a konečně manžela uvidím
už se nemůžu dočkat, fakt ne, jinak dneska jsem ho potahala na rozhlednu a zříceninu a za odměnu dostal pohár-vyžrala jsem mu jahody a oplatek
- a teď už mi zas pěkně chrupká u televize. Zlaté děcko-teda když spí.
já valím do sprchy a pak už taky zalehnu, jsem pořád nějaká utahaná, i když hovínko dělám ![]()
Ahojky, tak jsem se sem konečně dostala. Když už jsem měla čas, tak mi emimino neběželo
Jenom aspoň v rychlosti hlásím, že u mě nevolnosti furt žádný, jenom únava furt děsná. No a žeru jak protržená a mám břicho jak v pátým měsíci občas už i přes den
No jako můj dnešní jídelníček: jogurtovej nápoj, krabí chlebíček, kulajda, bavorskej vdolek, opět jogurtovej nápoj, kus salámu, dva rohlíky, nachos se sýrovou salsou, rajčata, jahodovej mrož… No nechci se vidět za pár měsíců. Skoro i závidím holkám, kterejm je špatně, mně je dobře až moc ![]()
O horké vaně vím, ale posledně jsem v těhu párkrát neodolala a dala si aspoň teplou. Ono by se obecně nemělo do vany kvůli infekci, jen sprchovat. Více méně jsem to dodržovala, ale tak cca třikrát jsem neodolala. Ale to hlavně kvůli tomu, že jsem chtěla do vany za manželem
No a co se týče toho jídla, tak nějak nejsem schopná, mám pořád hroznou chuť na plesnivý sýry a sušenou šunku… ale nějak si furt říkám, že ta pravděpodobnost, že chytnu listeriozu asi nebude vyšší, než že bude moje dítě mít DS či jinou vvv, prostě by to byla setsakra náhoda.
A už si toho zase moc nepamatuju. Dočítala jsem vás dneska přes den, ale nestihla jsem odepsat. Dneska zase den protiva, dítě neuvěřitelný, nezvladatelný a hyperaktivní. Snad bude druhý aspoň o maličko klidnější… A ještě dneska chytil další klíště ![]()
Ahojík těhulinky,
vítám novou těhulku.
Spisulku Koukám, že má na fotce bobíska tak bude na cestě asi druhé ??? ![]()
Jéééé nová fotečka na metříčku ![]()
Dobré ráno ![]()
Já jsem včera odpo už nějak neměla ani čas vám napsat, do pěti jsem se zdržela v práci a pak jsem se jela „zašít“ k mamce, protože se u nás doma zjevila nečekaná (a ne zrovna zvaná) návštěva - přítelova hysterická sestra s manžou (nemluvou) a dměma dětma a k tomu ještě nějaká jedna rodina o osmi členech, kterou vůbec neznám…no na 12 lidí jsem teda opravdu neměla nervy,když vstávám v půl šesté a z práce jezdím po páté odpoledne…takže jsem jela k mamce na návštěvu a musela jsem tam čekat až do půl deváté, než se delegace odebrala…Takové návštěvy uprostřed týdne fakt nenávidííííím
U mamky jsem si zdřímla, dostal jsem najíst a ještě jsem si domů vezla výslužku (nějaké vdolečky)
zlatá maminka ![]()
Šárko já vůbc nesnáším nečekané návštěvy. Miluju když zvednu tel a na druhém konci " ahoj, za půl hodky jsem u tebe" to bych vykvetla.. takže tvé zašití chápu ![]()
Ahojky Spisule
já už jsem si u vás na „březňátkách“ taky četla…je nás docela hooodně ![]()
Šemi - a co depka? už je to lepší?
URČITĚ ANOOOO, ŽE JOOO ![]()
Šárko ale jo, tak v pohodě no. Mě to vždycky chytne když se toho nakupí hodně ![]()
Šemi - no když přijde nečekaně kamarádka, tak mi to nevadí, ale taková ta delegace z rodiny, která zkoumá, kde máš prach a flek na podlaze… ![]()
Přítelova sestra je expert, když k nám má dojet, tak to je jako kdyby mělo dojet gestapo, všichni od rána lítají a vysávají i stropy. My bydlíme i s dědou (on dole, my nahoře) a oni jsou z ní oba i s přítelem úplně poserinkaní…a to se vždycky pohádáme, protože já na ní kašlu…no a včera jsem teda fakt neměla náladu se o ničem dohadovat, tak jsem to nechala na dědovi a Danovi
hezky si to užili
Oba dostali „kartáč“ (jako vynadáno, to se u nás říká) za to, že máme klec s papouškama v kanceláři
Žeprý jestli jsme jako normální
Ještě, že jsem nebyla doma…
Šárko tak to by bylo něco pro mě. Tenkrát mi kámoška řekla proč mám flek na okně ( davidek měl čokoládu na rukách takže to zamatkal asi den před tím) tak jsem jí řekla větu : „“ hele, jestli se ti to nelíbí tak zvedni prdel a jdi mi to teda umejt když ti to tak vadí, jestli máš humor, můžeš pokračovat dál a od tý doby když přijede tak mlčí o nečem takových, protože ví že to nesnáším. já vůbec nemám ráda když se mi někdo cpe do mých věcí.. uklid, třeba jak co dělam atd, to VŽDYCKY vykvetu!
![]()
A nejvíc mají řeči ty slepice co maji doma uklízečku ty vado, to by mě trefilo ještě víc
![]()
Šemi - no oni ti starší a chytřejší vždycky musí o něčem poučit ty mladší a blbější
Nám už začali kecat do toho, kde máme udělat svatbu, koho pozvat a co udělat k jídlu…tak jsme se rozhodli vzít v tom Řecku a jelikož už přítel jednou ženatý byl, tak se vlastně ani nedá nějaká velká svatba očekávat…někteří (jeho sestra) remcali, ale u nás doma to všichni vzali úplně v pohodě ![]()
ahoj holky taky takoví náštevy nemám ráda jenže manželova rodina bydlí o 3km dál takže semka jezdí každou chvilu dole bydlí taky babička a děda takže to je furt něco a pak všichni lezou k nám.
a co ty šemi co hlava??doufám že už lepší.já sem měla včerak večeři smažák s hranolkama a domací rajčátka a papriku
dneska nevím mám tu rajskou ještě ale už nani nemám jako vubc chut
dobry ranko holky..tak mam nahradko..super..napapkala jsem se..jo k tem navstevam,to taky mam hrozne rada…to nam dela teticka..15min nez prijede tak mi zavola..za chvilku sjem u vas..a ja doma nic,ani blbej popcorn…dam rachle buchtu do trouby at to aspon voni…neeee,nesnasim to.uz jsem se teticce i zaprela…ze nejsme doma..ma dat vedet dyl a ne ctvrt hodky nez zazvoni.. ![]()
měla bych jit neco delat…hm…nejaky jidelko,uklididt…
me se nechce..
nekam bych jela…ale kam??