♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
10.8.10 15:00

Holky a to se musí registrovat do každé porodnice nebo jen u vás ve velkých městech? Mně doktorka nic takového neříkala… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 15:02

Vím že u Apolináře a tady v Podolí je 14+0. Nevím jak to je jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
10.8.10 15:03

počkám na ten screening a až mi tam řeknou termín, tak tam zavolám.....teda já budu volat do krče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 15:08

Ivet zkus si tam ciknout tu máš tel ** 261081111** Do Krče :kytka: Hergot já se dneska jak info bába :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
10.8.10 15:12
Šema píše:
Ivet zkus si tam ciknout tu máš tel ** 261081111** Do Krče :kytka: Hergot já se dneska jak info bába :-P :lol:

Díky, nedovolala jsem se a pak jsem našla tohle:

*Registrace těhotných k porodu na Gynekologicko porodnickém oddělení Fakultní Thomayerově nemocnice

informace na tel. č. 261082390 Po-Pá 8-13 hod.*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 15:14

Ivet kámoška tam rodila je to 2 měs tak jsem jí psala smsku tak ti pak napíšu hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
10.8.10 15:18
Šema píše:
Ivet kámoška tam rodila je to 2 měs tak jsem jí psala smsku tak ti pak napíšu hned

ty jo, ty si zlato :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
10.8.10 15:25

ahoj těhulky,

šárko, doufám, že nám neutečeš do únorňátek :) miminko vypadá fakt už jako miminko, gratuluju!

jinak já jsem měla včera večer super pizzu, kterou sem vyhodila hned, jak jsem přišla…no taková škoda :lol: … u mě jsou nevolnosti spíš večerní než ranní

když řešíte to přijmení, já nejsem vdaná… když jsem zjistili, že jsem těhu, tak jsme uvažovali o svatbě na rychlo v září, ale mně se do toho moc nechtělo…takže až někdy po miminku, protože na podzim nebo v zimě se mi do svatby moc nechce. Příjmení bude po tatínkovi a až se vezmeme budeme mít stejné jméno včichni tři :-)

a určitě si necháme říct, co čekáme, já bych radši holčičku… líbí se nám jména Anna, Vendula, Magdaléna a mně se děsně líbí Beáta..ale je to dost netradiční a čekáme než se nám to rozleží a pak uděláme nový výběr :palec: pro kluka se mi líbí Jáchym nebo Tobiáš ale klučičí jsme ještě tolik neřešili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
10.8.10 15:26

a šemi zejtra se nám změněj obrázky :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 15:28

Jani jé ajo :srdce: :kytka: Taky si tajně přeju holčičku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 15:29

Ivet tak prej to neni daný, co nejdřív ale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
10.8.10 15:36

Jeee, já vám do únorňátek určitě neuteču - vždyť tam nikoho neznám :oops: :lol:

Já vám pak akorát v únoru v půlce rozkecané diskuze napíšu, že už máme mimi :mrgreen:

Jinak my jsme přijmení neřešili, protože já jsem byla požádaná o ruku asi tři roky a pořád jako nic…a nakonec jsme se dohodli, že se vezmeme na té dovolené a když už jsme to měli zařízené, tak přišly // :dance: takže všechno tak akorát…jen jsem se trošku bála toho cestování, aby mi nebylo špatně..ale myslím, že to bude v pohodě a doktorka mi to schválila, že je to super nápad jet k moři, takže se těším…jen jsem zvědavá na šaty…poslala jsem švadleně míry a přijdou mi hotové šaty - je to nákup na Aukru, takže žádná zkouška…no jsem fakt zvědavá, jak mi budou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
10.8.10 16:04
xŠárka píše:
Stev - já bych taky strašně ráda jela na Macochu - když jsme tam měli školní výlet, tak jsem byla nemocná a od té doby se mi to nepovedlo dohnat :-(

me se tam libilo,hlavne ta reka..jak to bylo cistoucky a studeny…jsem si do ni sahala…to je tak jedina vzpominka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
10.8.10 16:05
Ivetza píše:
Ahoj holky, dobré ráno :kytka:

Ivu - takovej hroznej sen :cry: Mně se včera zas zdálo, že jsem šla na utz a tam mi dr. řekla, že tam to miminko už neni, taky jsem byla celej den mimo :-( :-(

Jinak jsem vás dočetla a musim říct, že jsem se pobavila. Né že bych vám to přála, ale je vidět, že je to všude stejný.
Jen dodám, že nesnášim, když někde najdu ostříhaný nehty (ve vaně, na umyvadle, v obýváku na stolku) - to bych pak :pocitac: :pocitac:

Steveko - a tomu tvýmu řekni, že lepší to teď nebude a ať se hodí do klidu :lol: :lol:

jj,vyridim… :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
10.8.10 16:10
xŠárka píše:
No my jsme si chlapečka vůbec nepřipouštěli, takže ani jméno jsme nevymýšleli…včera jsme seděli nad kalendářem a vybírali, protože to fakt vypadá jako chlapeček :-)
Přítel chce Filipa, ale to se nelíbí mně a tak jako druhá varianta je David…no ale já si prostě na chlapečka nemůžu vybrat :-(
My celkově s těma jménama bojujeme…Přítel kdysi své mamince slíbil, že až bude mít holčičku, bude se jmenovat Claudie - no uznejte, to je strašnéééé,takže jsme vymýšleli různé „obchody“…nakonec řekl, že když nebude Claudie, tak že chce psa rotvajlera - já ho nikdy nechtěla…takže jsem svolila, že raději takové psisko, než Claudii, ale pak jsme si pořídili ohaře, takže zase začal vybuřovat s Claudií…Sáru jsem si doslova vybrečela…a teď zase vybuřuje s Filipem, který se mi také nelíbí… :zed: to bude ještě hodně těžký boj :-)

sari,krasny…a jak ma ty nozicky roztazeny..aby to jako bylo videt…exhibicionista…o)),ale je fakt ze Lukas uz byl taky brzo poznat,tusim ze 11 - 12tt.taky měl pindika..ale je fakt velikej.o)))krasnej… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí