Poradna duly
Jana Čurdová
Gina108 píše:
Smichinko, popravdě dumám, jestli to nebude divné i u sourozenců nedvojčat to jiné příjmení, ale zas taky musím to svoje příjmení předat. Jsem rozhodnutá tak na 80% že holka bude po mně, ale ještě si to mám čas rozmýšlet. Aby to nedopadlo jak v tom vtipu:
Ptá se kamarádka blondýny:„Prý máš 7 synů a všichni se jmenují Josef. Jak to proboha děláš, když chceš zavolat jednoho konkrétního?“ Blondýna: „Normálně, zavolám ho příjmením.“
Gina -
![]()
Schiminka, Janča - to bude dobré, mně už to houpání žaludku úplně přešlo…já jsem teda ne
ani jednou, ale žaludek se mi houpal slušně - a vidíš, už je to OK, takže vás to všechny přejde, uvidíte!
Evulík - užij si to mooooc ![]()
Šemi - nevěš hlavu, to bude dobrýýýý. Dneska je zákaz depky ! ![]()
Holky mě od žaludku neni nějak vůbec špatně, mě to všechno úplně přešlo?? ![]()
Gino, schimi - a vy neuvažujete o tom, že byste se vdaly? Teda nemyslim jako teď, ale třeba časem......
Ivetza píše:
Gino, schimi - a vy neuvažujete o tom, že byste se vdaly? Teda nemyslim jako teď, ale třeba časem......
Už ani ne. Ale i kdybych se vdala, nechám si svoje příjmení. Sice nemám nijak úžasné, ale je to kus mé osobnosti, tak se ho nehodlám vzdát. Přítel to pochopil hned jak jsem mu navrhla, ať si nechá změnit příjmení on ![]()
hehe, tak to mě chlap řekl, že pokud si nevezmu jeho příjmení, že si mě nevezme
no mě to bylo celkem jedno a taky jsem uznala, že jeníček měsíček (mé bývalé příjmení ) by bylo fakt marast ![]()
Příspěvek upraven 10.08.10 v 11:47
jinak jsem
včera večer i dnes ráno, takže supeeer..ještě mi chybí poledne..
Ivetza píše:
ja taky ani ne, jedna zkusenost mi stacila…a taky bych si chtela nechat sve prijmeni a to pritel odmita zkousnout…
Tak to já se nemohla dočkat, až se toho svýho šílenýho jména zbavim. Nebylo to nic, s čim by se nedalo žít, ale bylo to německý a když jsem někde řekla, jak se jmenuju, nikdy to nikdo nevyslovil a nenapsal správně - už mi to lezlo krkem.
Teď mám ryze český příjmení a jsem spokojená
každej tomu hned rozumí a ví, jak se to píše
šemi, užívej si, že je ti dobře. Dřív jsem to měla tak, že když mi jeden den bylo dobře, přišly další 2, kdy mi bylo blbě nonstop.
já jsem teda taky nechtěla dát své přijmení ale pak sem si řekla že se vdá a přeci nebudu mít svoje příjmení tak mám manželovo ale srdcem jsem stejně v naší rodině jen s ním sdílím jeho příjmení ![]()
holky, já nevím,jestli mám dnes tak extra dobrou náladu, ale když si vás tu čtu, tak tu pořád prskám smíhcy, fakt mě bavíte dneska ![]()
xŠárka píše:
holky, já nevím,jestli mám dnes tak extra dobrou náladu, ale když si vás tu čtu, tak tu pořád prskám smíhcy, fakt mě bavíte dneska
jinak by v tý práci byla nuda co?
to je dobre ze mas skvelou naladu…vedle me spi prita po nocni a ja musim byt jako myska, to se strasne spatne pise na klavesnici…zvlast s umelymi nehty co mam
holky, nenakupujete někdo na ebay? nebo nemáte některá paypal?