♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
9.8.10 20:48

Holky jsem se probrala, vyplela, natřela vrata, který sem chtěla natřít už hrozně dlouho, pak mi teda pomohl můj.

Kaji no s tím tlačení, a vůbec porodem? Holka já se modlim aby to šlo rychle, fakt, protože když si to vezmu tak já byla otevřela na asi 8-9 prstu od 6ráno do 10:25 kdy teda šel ven. Vlastně jsem ho tlačila ven,celou tu dobu,takže jakoby ty poslední šílený bolesti. Protože se sekl a nemohl ani tam, ani sem, takže pro mě to bylo muka jako prase. A pak jsem je už neposlouchala, protože já fakt neměla sílu. Takže teď fakt se modlim k pánu bohu at mě to nechá tak jako segře od rupnutí vody byl za dvě hodky venku.. toho porodu se jako když budu upřímná dost bojim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.8.10 20:50

Jééé koukám že se nám vrátila Koty, vítej! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
9.8.10 20:50

Heh ponožky :lol: To moc dobře znám… Ten můj si vždycky sundá ponožky u postele, což prostě nepochopím, před spaním chodí do koupelny minimálně vyndat si čočky, když už ne čistit si zuby, ale nemůže tam ty ponožky hodit do koše na prádlo… musí si je nechat a pak je sundat u postele a tam je nechat válat tři dny, až jsou tam tři páry :zed: A proč nemít 6 hrnků na kafe za den, že? A proč by měl po sobě to vylitý kafe utírat, když ty mikroskopický flíčky vidím jenom já a nikomu jinýmu než mně to nevadí. To, že se všude lepíme, je vedlejší. A že mi pod nohama v kuchyni chroupe cukr, protože zase dosypával cukřenku a polovinu toho vysypal na zem, to je taky jedna z těch prkotin, co řeším. No a takhle bych mohla pokračovat do alelůja… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.8.10 20:51
Kajiszek píše:
Heh ponožky :lol: To moc dobře znám… Ten můj si vždycky sundá ponožky u postele, což prostě nepochopím, před spaním chodí do koupelny minimálně vyndat si čočky, když už ne čistit si zuby, ale nemůže tam ty ponožky hodit do koše na prádlo… musí si je nechat a pak je sundat u postele a tam je nechat válat tři dny, až jsou tam tři páry :zed: A proč nemít 6 hrnků na kafe za den, že? A proč by měl po sobě to vylitý kafe utírat, když ty mikroskopický flíčky vidím jenom já a nikomu jinýmu než mně to nevadí. To, že se všude lepíme, je vedlejší. A že mi pod nohama v kuchyni chroupe cukr, protože zase dosypával cukřenku a polovinu toho vysypal na zem, to je taky jedna z těch prkotin, co řeším. No a takhle bych mohla pokračovat do alelůja… :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nejsi u nás doma? :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
9.8.10 21:47
Kajiszek píše:
Heh ponožky :lol: To moc dobře znám… Ten můj si vždycky sundá ponožky u postele, což prostě nepochopím, před spaním chodí do koupelny minimálně vyndat si čočky, když už ne čistit si zuby, ale nemůže tam ty ponožky hodit do koše na prádlo… musí si je nechat a pak je sundat u postele a tam je nechat válat tři dny, až jsou tam tři páry :zed: A proč nemít 6 hrnků na kafe za den, že? A proč by měl po sobě to vylitý kafe utírat, když ty mikroskopický flíčky vidím jenom já a nikomu jinýmu než mně to nevadí. To, že se všude lepíme, je vedlejší. A že mi pod nohama v kuchyni chroupe cukr, protože zase dosypával cukřenku a polovinu toho vysypal na zem, to je taky jedna z těch prkotin, co řeším. No a takhle bych mohla pokračovat do alelůja… :lol:

Kají, tak koukám, že ty chlapy jsou stejný…proč když si dá lahváče, by tu flašku uklidil zpět do špajzu, ne zustane to na lince… vezme si poslední rohlík a prázný pytlík zůstane na lince… udělá si kafe a mlíko zůstane na lince…a to nemluvím o tom, že si na prkýnku udělá chleba a prkýnko zůstane špinavé, proč by ho utíral… talíř dá do dřezu, i když vedle dřezu je myčka…Proč by po sobě umyl vanu nebo umyvadlo, když má služku, která to uděla… :pocitac: :cert: :cert: :pocitac: A co je na tom nejlepší, když začnu nadávat, a jsem naštvaná, tak na jednou to jde… najednou je nádobí uklizené v myčce…a umyvadlo umyté…a další…najednou to není problém…bohužel měla jsem dupat už dřív, teď mám i pocit, že mi to dělá naschvál… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
9.8.10 22:14
Ivušáček píše:
Kajiszek píše:
Kají, tak koukám, že ty chlapy jsou stejný…proč když si dá lahváče, by tu flašku uklidil zpět do špajzu, ne zustane to na lince… vezme si poslední rohlík a prázný pytlík zůstane na lince… udělá si kafe a mlíko zůstane na lince…a to nemluvím o tom, že si na prkýnku udělá chleba a prkýnko zůstane špinavé, proč by ho utíral… talíř dá do dřezu, i když vedle dřezu je myčka…Proč by po sobě umyl vanu nebo umyvadlo, když má služku, která to uděla… :pocitac: :cert: :cert: :pocitac: A co je na tom nejlepší, když začnu nadávat, a jsem naštvaná, tak na jednou to jde… najednou je nádobí uklizené v myčce…a umyvadlo umyté…a další…najednou to není problém…bohužel měla jsem dupat už dřív, teď mám i pocit, že mi to dělá naschvál… :cert: :cert:

a ja mam,jde do lednicesezere vsechnyokurky a pak tu prazdou sklednici dazpet do lednicky…maslo vymaze a krabicku tam taky vrati…a ja pak rovnou z lednicy hazu do kose… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
9.8.10 22:33

Holky, tak všechny vámi vyjmenovaný věci dělá ten můj taky :lol: Nejlepší bylo, když mi včera řekl: tu tatarku, co je načatá v lednici, nejez, je zkažená, ochutnal jsem ji předvčírem a je kyselá… a já se jenom ptám: tak proč jsi ji do tý lednice vrátil a nehodil jsi ji do koše? :pocitac: Tohle člověk prostě nepochopí… A prázdný krabice od mlíka, drobky a prkýnko a nůž od krájení chleba na lince, po..canej záchod, nádobí ve dřezu, i když máme myčku… jo jo jo, to je přesně ono :lol: :lol:

Ono je to fakt asi převážně všude stejný. Nadávat u nás občas zabere a občas mi řekne, ať ho neprudím, že řeším nesmysly. Ale na druhou stranu si furt říkám, že to je lepší než to, co má doma kámoška… ten její přijde z práce domů a hodinu uklízí a vynadá ji, že je celej den doma a nic neuklidí, naopak nechá dítě dělat bordel. Nebo mu třeba strašně vadilo, že když jde s dítětem ven, tak ho dá do kočárku a oblíká se na chodbě… jako třeba svetr a bundu. Že prej nemusí každej vidět, jak je neschopná a nezvládne se doma ani oblíct :pocitac: A holce je rok a půl a ještě ani jednou nehlídal, neumí přebalit, nakrmit, vykoupat… nic. Takže zlatý fusekle u postele…

Mažu chrnět, chci jet s mámou po sto letech zejtra v šest ráno na houby, Marťas hlídá. Tak páááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
10.8.10 07:11
steveka píše:
Ivušáček píše:
Kajiszek píše:
Kají, tak koukám, že ty chlapy jsou stejný…proč když si dá lahváče, by tu flašku uklidil zpět do špajzu, ne zustane to na lince… vezme si poslední rohlík a prázný pytlík zůstane na lince… udělá si kafe a mlíko zůstane na lince…a to nemluvím o tom, že si na prkýnku udělá chleba a prkýnko zůstane špinavé, proč by ho utíral… talíř dá do dřezu, i když vedle dřezu je myčka…Proč by po sobě umyl vanu nebo umyvadlo, když má služku, která to uděla… :pocitac: :cert: :cert: :pocitac: A co je na tom nejlepší, když začnu nadávat, a jsem naštvaná, tak na jednou to jde… najednou je nádobí uklizené v myčce…a umyvadlo umyté…a další…najednou to není problém…bohužel měla jsem dupat už dřív, teď mám i pocit, že mi to dělá naschvál… :cert: :cert:
a ja mam,jde do lednicesezere vsechnyokurky a pak tu prazdou sklednici dazpet do lednicky…maslo vymaze a krabicku tam taky vrati…a ja pak rovnou z lednicy hazu do kose… :pocitac:

S tou sklenicí okurek, nechá tam malinkou poslední a nechá to na lince… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
10.8.10 07:16
Kajiszek píše:
Holky, tak všechny vámi vyjmenovaný věci dělá ten můj taky :lol: Nejlepší bylo, když mi včera řekl: tu tatarku, co je načatá v lednici, nejez, je zkažená, ochutnal jsem ji předvčírem a je kyselá… a já se jenom ptám: tak proč jsi ji do tý lednice vrátil a nehodil jsi ji do koše? :pocitac: Tohle člověk prostě nepochopí… A prázdný krabice od mlíka, drobky a prkýnko a nůž od krájení chleba na lince, po..canej záchod, nádobí ve dřezu, i když máme myčku… jo jo jo, to je přesně ono :lol: :lol:

Ono je to fakt asi převážně všude stejný. Nadávat u nás občas zabere a občas mi řekne, ať ho neprudím, že řeším nesmysly. Ale na druhou stranu si furt říkám, že to je lepší než to, co má doma kámoška… ten její přijde z práce domů a hodinu uklízí a vynadá ji, že je celej den doma a nic neuklidí, naopak nechá dítě dělat bordel. Nebo mu třeba strašně vadilo, že když jde s dítětem ven, tak ho dá do kočárku a oblíká se na chodbě… jako třeba svetr a bundu. Že prej nemusí každej vidět, jak je neschopná a nezvládne se doma ani oblíct :pocitac: A holce je rok a půl a ještě ani jednou nehlídal, neumí přebalit, nakrmit, vykoupat… nic. Takže zlatý fusekle u postele…

Mažu chrnět, chci jet s mámou po sto letech zejtra v šest ráno na houby, Marťas hlídá. Tak páááá :mavam:

To máš pravdu, zlatý bordeláři, než takový magora… A co jsi Kaji našla? Tuhle mi manžel přinesl dva koše jen hřibů… tak jsem sušila o 106… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
10.8.10 07:21

Holky a jak jinak se máte? Pokud dneska někdo jdete na kontrolu, tak přeji úspěšnou kontrolu… :srdce:
Holky já jsem dneska nějaká mimo… k ránu se mi zdálo, že jsem potratila… tak živý sen jsem už hodně dlouho neměla…normálka jsem se ráno probudila a nevěděla jsem, jestli to byla pravda nebo ne… :cry: teď když nad tím se zamyslím, tak mě docela pobavilo, že hned jak jsem začala krvácet, a potratila (doma jsem potratila), tak jsem vám o tom chtěla napsat…mě se o vás holky zdá… :lol: a pak jsem teprve chtěla jet do špitálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
10.8.10 08:05

ahojky holky ty sny jsou oprvdu strašný taky se mi to zdálo teda s těma holkama ž mě honili a kopali do břicha.jak se jinak dneska máte,já bych jela někam do města ale není ským a samotné se mi teda nechce tak uvidím co vymyslím. jinak budu asi vařit rajskou.a s těma chlapama je to opravdu stejný s tím prkýnkem okurama i ten muj to dělá :mrgreen:
Jinak holk porod doufám že budu mít lepšé hodně než 27hodin a z toho8 hodin po minutě a stejně nic nakonec císař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
10.8.10 08:15

Ahoj holky, dobré ráno :kytka:

Ivu - takovej hroznej sen :cry: Mně se včera zas zdálo, že jsem šla na utz a tam mi dr. řekla, že tam to miminko už neni, taky jsem byla celej den mimo :-( :-(

Jinak jsem vás dočetla a musim říct, že jsem se pobavila. Né že bych vám to přála, ale je vidět, že je to všude stejný.
Jen dodám, že nesnášim, když někde najdu ostříhaný nehty (ve vaně, na umyvadle, v obýváku na stolku) - to bych pak :pocitac: :pocitac:

Steveko - a tomu tvýmu řekni, že lepší to teď nebude a ať se hodí do klidu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
10.8.10 08:16

Ahojky, tak vás právě dočítám a snídám u toho. Musím se smát tomu , co jste psaly o svých chlapech. Všude je to fakt stejný. Ale taky si říkám pořád lepší toto, než mít doma přehnaně pořádnýho chlapa. Jako třeba můj soused, který manželce nesvěří ani umývání oken a leští je hodiny :lol: :lol: :lol:

taky spolíhám na rychlejší druhej porod. A nechaly jste si píchnout epidural? já si nejdřív říkala, že nikdy, to zvládnu, ale když jsem se už plazila po čtyřech po zemi, tak jsem to nevydržela a nechala si ho píchnout. Hrozně se mi po něm ulevilo a během hodinky se otevřela o 5cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
10.8.10 08:26

dobre ranko :hug: ,tak mam za sebou první :poblion: :poblion: a betelně..fuj,o půl 12 v noci…se mi udelalo blbe,jsem to nestihla tak do koše…fujjj,jsem se malem udusila,ja snad ani neumím… :poblion: :pocitac: :pocitac: .ted ani nemam hlad,jeste ze byl pritel na noční,mě u toho nevidel.. :lol: jinak dneska taky volnickok,spinim jen malinko…super..premyslim co podniknout,ze by výlet na macochu..?byly jste tam některa s děckama???ja tam naposled byla tak ve 3.třídě.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
10.8.10 08:33

já tam byla loni, je tam nádherně. udělali jsme si tam prochajdu, vyjeli jsme lanovkou nahoru, ale v žádných jeskyních jsme nebyli. i když do těch punkevních bych jednou ráda zašla na loďku,ale musí se to rezervovat prý hooodně dlouho dobředu na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí