Poradna duly
Jana Čurdová
držím palečky na kontrolách já vymýšlím co dneska ale nák se mi nic nechce sem jak přejetá náká divná nálada potřeovala bych nabarvit a nejsem schopná niam jít ![]()
ahoj hoky,tak sem doma po dovolene,teda nikomu sem nic nerekla,ale ten kamarad co je jak detektiv tak se ptal meho muze,Lenka ma jakesi velke prsa?a Lenka nic nepije?atd atd..takze to asi vjedi,ale me nic nerekli.
jinak nosim uz tehu kalhoty,vsechny me tlacili,byl to moc nepohodlne,a je mi v nich moc dobre!! ![]()
na kontrolu jdu ve stredu
kotelnice píše:
ahoj hoky,tak sem doma po dovolene,teda nikomu sem nic nerekla,ale ten kamarad co je jak detektiv tak se ptal meho muze,Lenka ma jakesi velke prsa?a Lenka nic nepije?atd atd..takze to asi vjedi,ale me nic nerekli.jinak nosim uz tehu kalhoty,vsechny me tlacili,byl to moc nepohodlne,a je mi v nich moc dobre!!
na kontrolu jdu ve stredu
taky nosím těhu gatě jsou monhem pohodlnější než se cpát do ryflí atd
Ahoj holky, tak já se konečně dnes po 2 dnech porádně vyspala
to je nádhera. Přes víkend mi bylo dost
, ale ustála jsem to
Dneska razím se podívat do města, potřebuju něco v drogerce a hlavně dojet na nákup, aby mi má drahá polovička neumřela hlady
![]()
Téééda teď začalo šíleně lejt, tak nevím nevím.
Holky nemáte nějaký osvědčený krém na strie? Ráda bych si už začala mazat bříško a prsa, ale netuším, zda stačí normalní krém nebo existuje něco spešl. Díky za radu ![]()
ohlende kremu,uz jsem podedila po jedne kamaradce krem ,co ji zbyl.
je to krem z DM ,stoji kolem 50 Kc a jeste olejicek a stoji taky kolem 50 Kc,mozna trosku vic.
Jinak je uplne jedno co pouzivas a kolikrat mazes,protoze je to v genech.
ahojte holciny,
tak ja jsem si v sobotu uz koupila taky tehu kalhoty a tehu teplacky na doma a hned je to prijemmejsi ![]()
jinak do tabulky prosim doplnit: vek 35, Ústí n.L., jména vůbec netuším, nemáme zatím ani favority
Ahoj holkyyy, tak jsem konečně dorazila z kontroly…v čekárně jsem seděla od semi od rána a teprve jsem došla do práce
hlady už jsem šilhala, protože jsem šla na lačno…
Na kontrole se zdálo být vše snad OK, až na nějakou látku v moči, prý málo jím…ale to se mi zas jako nezdá…právě jsem snědla 3 koblihy a ani nevím, že jsem je snědla, jaký jsem měla hlad…No a miminko je nějaké velké
odpovídalo 12+0tt, tož jsme z toho byly obě i s doktorkou jeleni…ale moc se jí nedařilo ho změřit, protože tam skákalo jak na trampolíně, to bylo děsně srandovní! A taky mi zamávalo! to byla ale nááádhera, byla jsem z toho celá naměkko - leželo hlavičkou dolů, jednu ručičku pod bradou a druhou nad hlavou a mávalo prstíčkama
No a ještě dnes se musím objednat do Zlína na screening, bude mě to stát 1400 Kč…
Jani, já jsem z Hradiště, do Hluku jsem se přestěhovala. Je to sice jen 12 km, ale asi tak do 25 let jsem nevěděla ani kde to je ![]()
jééé to je krásný já už bych toho drobka taky chtěla vidět to je super že ti mávalo já když jsem bylas kristýnkou ve 20tt tak si šudlala oči a asi 4krát si zívla to bylo taky super jsem zvědavá na toto mimnko co bude dělat ![]()
Gratuluju ke kontrole - super!!! ![]()
V prvním těhu jsem si mazala břicho i prsa a bylo to ok a pak po porodu se mi udělaly strie na prsou
Člověk tomu si nezabrání. Řekla bych, že to může být i dědičný ![]()
já si taky myslím je to prostě o té kůži bud se udělají a nebo ne já je třeba měla hned druhý měsíc na bocích a o jsem se mazala jen co jsem to zjistila že sem těhotná ale nikde jinde naštestí nejsou
Šárko gratuluji z uspěšné kontrole
Jen tak dál ![]()
Holky já si taky mazala břicho a mám ho stejně jednu strii takže mi to bylo prd platný no ![]()
Holky máte teda některá už průkazku? ![]()
Jo jo, já se taky mazalo o 106 a stejně se objevily, ono asi taky záleží, jak člověk přibere… já je taky měla až po porodu…
Šárko to je super… já si pamatuji, že když už to bylo pak dýl, že dr mimískovi najela na obličejíček, a ono se smálo… celá obrazovka byl její obličejíček, který se na mě smál, musela jsem se strašně chechtat… jako bysme si koukaly do očí…
Jo to jsou krásné momentky…
pro xSarka-jeee to je super nikdy sem to nezazila a nevidela,sem prvotehulka.
Sem zvedava co tam ten nas prcek bude delat teda ??:lol: ![]()
manzel uz na me vidi zmeny,ale stejne tak trosku jako pochybuje
,ze sem tehotna,takze rikal ,ze chce jit semnou na uktrazvuk ,ze to chce videt a konecne byt pevne presvedceny ze ho tam mame
![]()