Poradna duly
Jana Čurdová
tak jsem se holky dívala na zprávy a rozbrečela jsem se protože ty povodně to je fakt katastrofa
ahojte,ja se radeji na nic nedivam…ted jsem dosla z prace a mam dost…nikdo tonevi tak ase ani moc setrit nemuzu..mno…ted mam 2 dyn volnicko,tak si odpocnu..jinak asi padnu na usta..dneska teda mimisek zlobil.delal mi spatne…,ael to asi po tom croasaintu..nejspis..ustala jsem to,diky lizatku s autickem,jeste ze to vynalezli,za chvilku valim do vany a pak hura spat…jak jste se meli vsechny tu??co mimiskci??nezlobi??
Ahoj holky, mě dnes bylo celý den špatně, prsa bolí jak čert, prospala jsem odpoledne… Dopoledne jsem něco ucítola a yase jsem
Ale snad jsou to jen dobré známky:-) Jo, a jeastli mi budou padat vlasy jako teď, tak do března mi na hlavě nic nezbude…
Zítra se konečně dočkám kontroly, kterou jsem trochu předběhla, a zase uvidím miminko. Snad správně povyrostlo…
Kolem Opavy to bohužel neznám, ale když bude hezké počasí, tak si určitě najdete něco zajímavého…
Za chvíli asi zase usnu, tak přeju hezký zbytek večera a dobrou noc!
Dobrý večer holky, asi už tu žádná z vás nebude, že ![]()
No já jsem měla dnes tedy výživný den
šla jsem spát hodně pozdě, protože přítel byl na noční a já pak s ním ráno zase dlouho spím, abych ho nerušila, takže jsme vstávali společně ve 12
.. pak jsme se nabaštili, pustili jsme si film a zase podřimovali v obýváku
no a teď jsem trochu něco vyprala a pouklízela a zase půjdu hajat
ale od toho je neděla, aby se nic nedělalo ! Jinak se mi zdá, že je mi nějak podezřele dobře…
Jinak jsem si pročítala začátek diskuze a viděla jsem tam tabulku, nevím, kdo ji tvoří, ale nemám tam žádný údaj
tak doplňuji: Šárka, 31 let, Hluk (okr. Uherské Hradiště) a jméno zatím jen jedno - Sára…
Jo a zítra jdu na kontrolu - teda nevím, jestli na kontrolu, mám donést moč a jdu na krev, ale doufám, že uvidím i miminko! Strašně se těším na další fotku
A taky snad už konečně dostanu i tu průkazku, furt machruju, jak jsem těhotná, ale průkazku nemám ![]()
Ahojky, tak my měli dneska 2 roky výročí svatby, tak jsme si zajeli na oběd, vyvenčili Vojtíka, kterej se konečně cítí fajn, celý den se na nás smál jako sluníčko, konečně… jen to usínání pořád pokulhává, ale to snad vyladíme během pár dnů. Jinak dneska měl ranní směnu manžel a já se prochrápala až do 12:30
Fakt bych spala pořád a pořád. Snad zítra písnu něco víc, dneska jsem nějaká mimo zase. Jinak Šárku jsem do tabulky doplnila, tak posílejte i ostatní ![]()
Tak dneska opět vstávačka ve 3:30… a zatím je furt čilej jak rybička. No nevím, co to má bejt, ale musím říct, že jsem fakt unavená.
Kajiszek píše:
Tak dneska opět vstávačka ve 3:30… a zatím je furt čilej jak rybička. No nevím, co to má bejt, ale musím říct, že jsem fakt unavená.
Ty jo Kaji, to je mazec…to u nás celou noc nějaké divné sny, protože Karolínka stále mluvila ze spaní, a kňourala, takže jsem toho moc nenaspala… musela jsem kolem třetí na záchod, a pak ne a ne usnout…
Nakonec to nějako dopadlo a v půl sedmé mi Karolínka říká, maminko vstávej, už světlo… ![]()
Tak Vojta usnul po hodině řevu až teď… Tak si půjdu asi taky lehnout, po těch třech hodinách spánku se fakt moc vyspalá necejtím…
ahojte holky tak já jsem toho taky moc nenaspala furt sem se budila otáčela hruza ale nemusela jsem stávat ve 3:30to se nedivím že jsi utahabá já už bych padala na hubu sem děsnej spáč ale spíš mě přijdě že odpoledne děsně vytuhnu s malou a večer se mi nechce spát.dneska nevím co budem dělat jela bych nekam na dovolenou už mě to tu nebaví.včera mě manželova mamka řekla že tobě už jde vydět bříško to teda rychle tak jsem byla ráda že to jde vidt ikdyž na7tt nebo kolik furt jsem z toho zmatená je docela veleký
Ahojík berušky, jdu vás je pozdravit, dneska toho mám hafec. až bude chvilka, tak vás dočtu, na kontrolám držím palečky
![]()
Dobré ráno, já dneska taky nějak nemohla spát, ve dvanáct jsem se vzbudila a usnula jsem až před třetí a k tomu malá ještě pěkně kašlala chudinka
Ale nakonec jsme spaly skoro do osmi, tak to šlo. Kaji, to ti teda vůbec nezávidim, snad se to brzo upraví ![]()
ahojte,tak mam volnicko,nejaksenemuzu vyhrabatz postylky..
asi pojedu do mesta..vsak co doma..?ukldidím a uvidím…včera večer mi bylo děsne blbe,ale bez zvraceni…tak aspon ze tak. ![]()
Ahoj holky,
víkend jsem přežila. Pokusim se vás dočíst.
Dneska jsem měla fakt hnusnej sen
Jsem z toho taková rozhozená ![]()
zahlídla jsem něco kontrolách, tak držim palce ![]()
Ahoj holky, tak u nás nad ránem děsná bouřka, v 5:30 budík, no ještě, že mám zatím v posteli jen manžela a žádné brečící dítko k tomu
Ale aspoň si můžete říkat, že i když se nevyspíte, je to lepší než být bez dětí… Haha, to je teda útěcha…
Káji, snad bude Vojtíškovi brzy lépe ![]()
Šárko, jsi původem z Hluku nebo ses tam přistěhovala? Já jsem původně z Napajedel a chodila jsem na gympl do Hradiště. Vzhledem k věku možná máme nějaké společné známé:-)
Tak holky, za půl hodiny vyrážím na kontrolu. Pak písnu…