♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
9.8.10 14:52

No já ty těhu kalhoty co mám tak jsou mi dost velký, až teda fakt dost. Včéra na nákupu sem to furt tahala nahoru a rozkrok jsme měla někde u kolen, takže děs, ale tak stejně asi budu někam do sekáče si nějaký koupit, ale tyhle co mám jsou takový pěkný tak už nebudu utrácet zbytečně za ještě jedny, ale budu k tomu muset nosit nějakou tuniku než mě ten pupík vyleze a bude to držet :think:

Kýblíčku no to přesně říkala moje dr že po těch vitamínech jsou velký děti, a proto se divila když jsme přišla na 6 nedělí že měl David 4kg, a řekla no ještě že jste nebrala nějaký vitamíny, on to má dost v genech, můj je chlap jak hora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
9.8.10 14:55

šemi, kdy máš další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.8.10 14:57

Jani jdu příští pondělí na krev a kontrolu. Tak jsem zvědavá co mi řekne. To budu 7+5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
9.8.10 14:58

tak to je janýtak to má být pokom ale můj brácha to je kostlivec:-)ale furt jí a nic nepomáhá no a švagrová je tak nák vysoká a asi to ě po ní ale řekli jí že tak maximálně 4kg bude mít a pak 5kg a 52m a pak se všichni báli mé maličké ju vubec pochovat protže jsem měla nejmnenší mimnko měla 2,880 a 49cm a když jsme šli z porodnice tak měla 2,700 takže pidík malej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
9.8.10 15:01

já jdu příští čtvrtek a budu 8+1, tak jsem taky zvědavá :-) jsem ráda, je někdo na konci března :kytka:
u ostatních už lítaj průkajdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.8.10 15:05

jani my máme stejný termín koukám na tabulku :hug:

Kyblíčku tak to musela být beruška maličkatá. Já byla na pokoji s holčinama a jeden chlapeček měl 2800 a druhý 3100 a david 3975 takže silnej obr :mrgreen: Kámoška mi říkala at si pochovám toho 2800 co měl no já sem bála hrozně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142

Já jsem četla, že kyselinu listovou je dobré brát už když se snažíme o miminko - ona má prý velký vliv na vývoj mozku a srdíčka a těch základních funkcí, ale myslím se ty všelijaké vitamíny berou jen v prvním trimestru. Potom už se moc nedoporučují, protože děti jsou moc „nadopované“ a velké…no já nevím, to naše je jakoby o týden dopředu, správně mám dnes začínat 11.týden ale podle měření už to bylo na 12.tý týden…to abych se po další kontrole přestěhovala do února :mrgreen:
Ale mě by dřívější narození mimi asi nevadilo, možná by to bylo lepší, než na něho čekat :-) ale že bych se sekla s měsíčkama o celý týden, to se mi fakt nezdá…Mudra říkala, že na screeningu mi to řeknou přesně, tak vydžím. Objednla jsem se na 17.8. v devět a můžu se najíst :-) to mě potěšili, že se tam nemusí na lačno, páč dnes jsem málem umřela hlady…a pak se mudra diví, že podle moči to vypadá, že nic nejím…
Holky a nebyla jste některá v tom Zlíně na screening? Asi tady žádná od ZL nejste, že :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
kyblicek píše:
tak to je janýtak to má být pokom ale můj brácha to je kostlivec:-)ale furt jí a nic nepomáhá no a švagrová je tak nák vysoká a asi to ě po ní ale řekli jí že tak maximálně 4kg bude mít a pak 5kg a 52m a pak se všichni báli mé maličké ju vubec pochovat protže jsem měla nejmnenší mimnko měla 2,880 a 49cm a když jsme šli z porodnice tak měla 2,700 takže pidík malej :lol:

Já nevím, vitamíny jsem brala celé těhu, a Karolínka měla 51 cm a 3,75 g…a to si myslím, že bylo i tím, že jsem dost se cpala chlebíčkama, a zákuskama… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.8.10 15:06

Šárko jako na tu krev se nemusí na lačno? Já doufám, protože asi pojedu až do Prahy a to bych fakt asi nedala.. :-( Mě je vždycky uplně slabo, zle jak jsem na lačno :-?

Ivušáčku to byla malá taky pěkná, vid? :hug:

Holky jinak jak tady někdo psal, že by klidně rodil před termínem tak to klidně já, protože ty poslední dny to je mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
9.8.10 15:09

tak ono třeba jak kdo.jojo byla malinaktá snad bude i to další takhle protže vydržela být dýl miminko.-)mamka právě jsem jí říkala pojd mi ukázat jak ju mám umyt v tom umyvadle já t uměla ale veděla jsem že nepujde a taky že mi říká to nemůžu vždyt jí něco udělám je hubená a malinká tak jsem se smála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.8.10 15:10

Kyblíčku a jaký si měla porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
9.8.10 15:13

šemi, podle mě bys na tu krev měla být na lačno. Já jdu příští pondělí a sestra mi kladla na srdce, abych ráno nejedla, abych si ten rohlík vzala sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.8.10 15:15

Ivet to teď jdu určitě na lačno, jdu na krev ke svojí dr a to mi bude brát na protlátky, atd a to prý se jíst může ale že mě udělá rovnou i cukr tak říkala at nejím a sváču si vzít. ale já myslim na ten screening víš jestli se musí na lačno. na tu krev jak se dělá k tomu screeningu, takhle sem to chtěla napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
9.8.10 15:17

aha, oni mi to budou dělat najednou, tak proto asi nesmim snídat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
9.8.10 15:18

Ahojky, tak s Vojtíkem je to furt nějaký divoký, ale něco s tím provedem, budem mu muset udělat zase režim, což se neobejde pravděpodobně bez desítek minut pláče, ale tak nedá se nic dělat.

Jinak já beru listovku a ještě jsem dostala asi 30 tablet nějakýho Pregnia, tak beru i to + občas magnézko, že je prej dobrý proti únavě :nevim: Ale obecně bych řekla, že to všechno beru tak jednou za tři dny, protože si nejsem schopná vzpomenout. Jinak až doberu, co mám, už si nic asi kupovat nebudu, já na ty vitamíny moc nejsem mno.

Jinak těhu kalhoty zatím nepotřebuju, ale mám teď jedny džíny dost volný, takže zatím neškrtí. Jinak mám troje kalhoty ještě z minula, jedny jsou teda letní. Snad nebude potřeba kupovat další, to by se mi fakt nechtělo, je to dost drahý. Nějak to musím překlepat v těch dvou…

A kontrolu a screening mám obojí toho 31.8. a přijde mi to hrozně daleko. Ale musím vydržet, nic jinýho mi nezbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí