♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
7.8.10 12:47

Evu to jsme tady všichni jak balon, takže se ti nedivim, že se tak cítíš. Já si taky přijdu jak v 5 měsíci. Na maminku myslíme moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.8.10 13:25

Šema: Zatím chodím do práce, ale doktor mě chce nechat doma, kvůli tomu zamlklému těhu. Na první kontrole ještě nebylo srdíčko vidět, tak jsem ještě doma zůstat nechtěla, ale říkal, že kdyby viděl srdeční akci, tak by mě přemlouval víc a že si mám do příští kontroly rozmyslet, jestli chci na nemocenskou nebo ne. Tak nevím… byla bych raději v klidu doma, ale zase na druhou stranu přijdu o dost peněz.
Jinak se cítím docela dobře, nezvracím, jen mi dělají zle různé pachy, sem tam mě pobolívá břicho, které mám už pěkně nafouklé ale nejhorší jsou asi prsa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
7.8.10 14:27

Ahojky, tak Vojtík pak nakonec usnul a já s ním, tak to šlo. Už je mu asi dobře, lumpačí, teplotu nemá… akorát nechce jíst obědy :cert: Snad se to zlepší, teďka mu teda dávám volnost, když mu teda není dobře, ale jako jogurtíky a sladký přesnídávky taky nemůže jíst furt :cert:

Vítám luci :kytka: Tentokrát to určitě dopadne dobře, to je jasný :kytka:

Evi, tak mamce držíme palce, ať je brzo doma. Manželovi operovali žlučník před dvěma lety, to taky byla radost. To má z těch svejch „mekáčů“ :pocitac: Ale od tý doby je v pohodě mno.

Jinak nafouklá jsem taky, už jsem to tu taky psala… a ujíždím aktuálně na bavorských vdolcích a mroži v bílý čokoládě. Naopak dneska jsem u máti měla guláš a nějak se mi z něj dělalo blivno a přitom guláš jindy miluju :nevim:

No nic, Vojtík zase chrní, furt jen leje a leje… tak jdu chrnět taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
7.8.10 14:32

Ahoj holky, tak tady v Liberci, jak pořád leje a leje, tak jsou z toho povodně… Já jsem už zažila povodně na Moravě v 97, pak ty v Praze, tak mám pocit, že už si začínám zvykat :-? No, snad brzy přestane pršet a opadne to. Je to hrůza… Naštěstí Liberec je na kopcích, takže to postihne jenom ty v údolí… ale o to horší to budou mít :-( Jsem asi praštěná, ale doufám, že můj doktor bude moci v pondělí do práce… Ab
y nezůstal někde odříznutý… Jsem to ale pako, když mě napadají takové věci a přitom se někdo musí evakuovat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
7.8.10 14:35

Lucko, taky tě tady vítám. Já jsem taky měla zamlklé těhotenství - v 9tt. Na revizi jsem byla začátkem března, tak vím asi, jak na tom jsi… Já zatím do práce chodím, ale počítám s tím, že na pondělní kontrole mě doktor nechá doma. Taky z toho nejsem moc nadšená. Kdybych věděla, že to pomůže, tak se z postele ani nehnu, ale posldně to stejně nepomohlo :-( Nezbývá nám, než věřit, že to dobře dopadne a poslouchat doktory… A peníze sice budou menší, ale nějak to přežijeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.8.10 14:59

Jancab: Tak to jsem na tom dost podobně. Jsem zvědavá, jak to dopadne po pondělní kontrole. Pořád váhám, jestli chodit do práce nebo raději zůstat doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
7.8.10 15:54

Jani snad dr dojede. Ty povoldně to je šílenost :cry:

Holky můj chce jet do Kfc, tak jdu juknout co tam vůbec maji abych vůbec nejedla to samé :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.8.10 19:19

Ahoj Luci a co máš za práci? Já si seděla v kanclíku - pěkně sama, občas přišel nějaký zákazník, občas jsem se šla projít do skladu, pokecat s kolegou, takže pohodička. Brala jsem taky utrouš kvůli krvácení, ale nakonec to bylo OK. Jestli ale máš nějakou divočinu, tak to buď radši doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
7.8.10 19:49

ahoj holky,tak jsem si početla..no a asi pudju do hajan,mam za sebou pracovni den,tak mam dost..celej den se tesim n a maslovej popcorn,ze az dojedu z prace tak si ho dam..a dojdu do spizky a on je sezranej!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: asi neěkoho zabiju..a vim,koho.jinak v praci to jakztakz slo,jeste musim prezit zitreek apak mam volnejsi tydne,pujudu jen 2× do prace…krasa.. :dance: :dance: jinak mi dneska bxylo dobre..pohoda,zadny nevolnosti.tak snad..no,v praci to jeste vedet nemuseji..jinak ahojky novacci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
7.8.10 20:12

ahojte holky tak jsme byli venku a museli se schovat jak tam lije šemi jo to je katastrofa ty povodně ne jen že bývali po zimě ale ted jsou už aji v srpnu to je něco hroznýho a těch lidí co jsou vytopený je mi moc líto taky tu sleduju řeku protže bydlíme jen kouséček od ní a jakmliee přeteče zachvilu by byla u baráku ale ještě to není tak hrozný tak snad zase klesne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
7.8.10 20:20

""http://lbdm.lilypie.com/JDS7p2.png:http://lbdm.lilypie.com/JDS7p2.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
7.8.10 20:21

uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
7.8.10 20:22

jeeeee,jde to !!!ja blondyna jsem si vlozila metrik… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
7.8.10 20:25

lll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
7.8.10 20:26

a mmmmmaaaaam to vsechno,tak se muzu jit vykoupat..jsem to takpekne zvladla..a ze mi to dalo prace… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí