Poradna duly
Jana Čurdová
A břicho mám taky…vždycky jsem si říkala, že jak budu mít větší břicho než prsa , tak to už se mnou bude špatné…tak bříško roste, ale prsa se zdatně drží, rostou takyyy
ale myslím, že už tak na vánoce to prsa vzdají a prohrajou …
Holky po porodu budu fakt tvrdě cvičit, prostě musím! Jako přijdu si fakt jak hrošice!
Dneska se ptám Davídka :" Davídku, koho máme v bříšku? " on se na mě tak podívá a řekne " tetu " ![]()
Šárko, tu vanu dám taky, teď jsem dožehlila a uklidim to a jdu na to.. ![]()
Ahojky, tak u nás je to dneska fakt na palici, nemocný malý dítě holt prostě stojí za to… včera jsem se v noci vůbec nevyspala, pořád křičel… no teďka už nemá horečku, tak snad bude spát líp, doufám v to, celkem už padám na hubu, ani nechtěl dneska jíst, jenom pořád brečel. Na moje labilní pocuchaný nervy to není úplně to nejlepší ![]()
Vítám nový těhule, máme další dvojčátka, super
Btw dole v podpisu mám tabulku, kdyžtak holky jukněte a doplňte údaje, kujííí ![]()
No a jinak už jsem zase trochu mimo a nic moc si nepamatuju. Všem gratuluju k úspěšným kontrolám a ať vás už netrápí ty hematomy. Slyšela jsem, že je má hodně holek a v drtivý většině případů to nic neznamená a mimčo to nijak neohrožuje. Ale já osobně zkušenost nemám a snad ani mít nebudu, jsem přeci jen docela hysterka a už se vidím, jak bych se sebemenším zašpiněním frčela na pohotovost…
Šema píše:
Holky po porodu budu fakt tvrdě cvičit, prostě musím! Jako přijdu si fakt jak hrošice!Dneska se ptám Davídka :" Davídku, koho máme v bříšku? " on se na mě tak podívá a řekne " tetu "
Šárko, tu vanu dám taky, teď jsem dožehlila a uklidim to a jdu na to..
A já jsem se teď fakt zasmála…v sekci oblečení pro těhotné je nový odkaz na jeden obchod a v tom obchodě mají kategorii: „oblečenie pre dojčenie“
možná jsem praštěná, ale mě to strašně rozesmálo…
Šemi - já se odhodlávám cvičit už od loňska..dokonce jsem si pořídila orbitrek - chichichi…cvičila jsem na něm asi tak 10× a od vánoc stojí v koupelně, sem tam na něj hodím župan, když se jdu koupat…ale po prorodu na něm URČITĚ budu zase jezdit ![]()
Šárko a já??? já orbitrek mám taky, mám stepper, mám lavici na břicho a poctivě sem fakt hodinu cvičila ob den, a ani kg dole, až aso po dvou měsících!! Takže proto se děsím každýho kg, protože vím jak se mi to špatně dává dolu
Škurpi já většinu poskládala ![]()
Šema píše:
Holky po porodu budu fakt tvrdě cvičit, prostě musím! Jako přijdu si fakt jak hrošice!Dneska se ptám Davídka :" Davídku, koho máme v bříšku? " on se na mě tak podívá a řekne " tetu "
pry ze tetu.o))))))))))) krasne
Šema píše:
pry ze tetu.o))))))))))) krasne
No on je stejně nejlepší takový ten přirozený pohyb, jako chodit pěšky atd…já když jsem bydlela ještě s mamkou, tak jsem běhala všude pěšky, chodila do cvičení a nevím kam všude…ale jak jsem se přestěhovala do vesničky 12 km od města, tak už bez auta nevytáhnu paty z domu a kila letí nahoru jak blázen
uklidňuje mě, že všechny moje kamarádky jsou po porodu štíhlé jak laňky…snad se mi taky zadaří ![]()
Přesně! Až mě to sejří, Tuhle tu byla kámoška, byla v plavkách a břicho plochý já říkám že tu malou nosila asi na hlavě! No fakt, já břicho jak žvejkačku,no děs!
Kaji, at je broučkovci brzo dobře!!!!!!!!!!!!!!!!! Kulíšek jeden! ![]()
no jo, Šemi, ale si to představ…
to já budu mít radši velké břicho, než velkou hlavu
to by mi asi moc neslušelo…
No nic holky, mimiškovi už se chce asi spinkat, tak já půjdu taky
Mějte se krááásně a hezké sny bez buzení
Dobrou noc!
Já se jdu taky rozloučít, protože mě za jedno bolí podbríšek, a za druhý se jdu natáhnout.. zavřela jsem činčiláčka, ještě mu dojdu ven na pampeličku,.. no dohromady budu mít děti tři no
![]()
Zlatíčka dobrou noc!!!
Kaji, ať je broučkovi v noci a zítra líp!
Papapa všem
![]()
Tak já sežrala několik rajčat a okurek ze zahrádky a zazdila to jedním bavorským vdolkem a jsem zase jak balón
Njn lepší už to asi nebude. Já vždycky přijdu s křížkem po funuse, když už jdou všichni spát, ale přes den to obvykle fakt nezvládám kvůli Vojtíkovi.