♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
6.8.10 20:17

A břicho mám taky…vždycky jsem si říkala, že jak budu mít větší břicho než prsa , tak to už se mnou bude špatné…tak bříško roste, ale prsa se zdatně drží, rostou takyyy :cert: ale myslím, že už tak na vánoce to prsa vzdají a prohrajou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.8.10 20:26

Holky po porodu budu fakt tvrdě cvičit, prostě musím! Jako přijdu si fakt jak hrošice!

Dneska se ptám Davídka :" Davídku, koho máme v bříšku? " on se na mě tak podívá a řekne " tetu " :mrgreen:

Šárko, tu vanu dám taky, teď jsem dožehlila a uklidim to a jdu na to.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
6.8.10 20:33

Ahojky, tak u nás je to dneska fakt na palici, nemocný malý dítě holt prostě stojí za to… včera jsem se v noci vůbec nevyspala, pořád křičel… no teďka už nemá horečku, tak snad bude spát líp, doufám v to, celkem už padám na hubu, ani nechtěl dneska jíst, jenom pořád brečel. Na moje labilní pocuchaný nervy to není úplně to nejlepší :lol:

Vítám nový těhule, máme další dvojčátka, super :kytka: Btw dole v podpisu mám tabulku, kdyžtak holky jukněte a doplňte údaje, kujííí :kytka:

No a jinak už jsem zase trochu mimo a nic moc si nepamatuju. Všem gratuluju k úspěšným kontrolám a ať vás už netrápí ty hematomy. Slyšela jsem, že je má hodně holek a v drtivý většině případů to nic neznamená a mimčo to nijak neohrožuje. Ale já osobně zkušenost nemám a snad ani mít nebudu, jsem přeci jen docela hysterka a už se vidím, jak bych se sebemenším zašpiněním frčela na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
6.8.10 20:33
ty jo, ty jsi žehlo stroj…to máš všechno?
Šema píše:
Holky po porodu budu fakt tvrdě cvičit, prostě musím! Jako přijdu si fakt jak hrošice!

Dneska se ptám Davídka :" Davídku, koho máme v bříšku? " on se na mě tak podívá a řekne " tetu " :mrgreen:

Šárko, tu vanu dám taky, teď jsem dožehlila a uklidim to a jdu na to.. :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
6.8.10 20:34

A já jsem se teď fakt zasmála…v sekci oblečení pro těhotné je nový odkaz na jeden obchod a v tom obchodě mají kategorii: „oblečenie pre dojčenie“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: možná jsem praštěná, ale mě to strašně rozesmálo…

Šemi - já se odhodlávám cvičit už od loňska..dokonce jsem si pořídila orbitrek - chichichi…cvičila jsem na něm asi tak 10× a od vánoc stojí v koupelně, sem tam na něj hodím župan, když se jdu koupat…ale po prorodu na něm URČITĚ budu zase jezdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.8.10 20:38

Šárko a já??? já orbitrek mám taky, mám stepper, mám lavici na břicho a poctivě sem fakt hodinu cvičila ob den, a ani kg dole, až aso po dvou měsících!! Takže proto se děsím každýho kg, protože vím jak se mi to špatně dává dolu

Škurpi já většinu poskládala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.8.10 20:38

však bude hůř… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.8.10 20:39
Šema píše:

Dneska se ptám Davídka :" Davídku, koho máme v bříšku? " on se na mě tak podívá a řekne " tetu " :mrgreen:
pry ze tetu.o))))))))))) krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.8.10 20:39
Šema píše:

Dneska se ptám Davídka :" Davídku, koho máme v bříšku? " on se na mě tak podívá a řekne " tetu " :mrgreen:
pry ze tetu.o))))))))))) krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
6.8.10 20:43

No on je stejně nejlepší takový ten přirozený pohyb, jako chodit pěšky atd…já když jsem bydlela ještě s mamkou, tak jsem běhala všude pěšky, chodila do cvičení a nevím kam všude…ale jak jsem se přestěhovala do vesničky 12 km od města, tak už bez auta nevytáhnu paty z domu a kila letí nahoru jak blázen :-( uklidňuje mě, že všechny moje kamarádky jsou po porodu štíhlé jak laňky…snad se mi taky zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.8.10 20:45

Přesně! Až mě to sejří, Tuhle tu byla kámoška, byla v plavkách a břicho plochý já říkám že tu malou nosila asi na hlavě! No fakt, já břicho jak žvejkačku,no děs!

Kaji, at je broučkovci brzo dobře!!!!!!!!!!!!!!!!! Kulíšek jeden! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
6.8.10 20:47

no jo, Šemi, ale si to představ… :mrgreen: :mrgreen: to já budu mít radši velké břicho, než velkou hlavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to by mi asi moc neslušelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
6.8.10 20:50

No nic holky, mimiškovi už se chce asi spinkat, tak já půjdu taky :srdce: Mějte se krááásně a hezké sny bez buzení :srdce: :srdce: Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.8.10 20:57

Já se jdu taky rozloučít, protože mě za jedno bolí podbríšek, a za druhý se jdu natáhnout.. zavřela jsem činčiláčka, ještě mu dojdu ven na pampeličku,.. no dohromady budu mít děti tři no :-P :-P

Zlatíčka dobrou noc!!!

Kaji, ať je broučkovi v noci a zítra líp!

Papapa všem :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
6.8.10 21:13

Tak já sežrala několik rajčat a okurek ze zahrádky a zazdila to jedním bavorským vdolkem a jsem zase jak balón :lol: Njn lepší už to asi nebude. Já vždycky přijdu s křížkem po funuse, když už jdou všichni spát, ale přes den to obvykle fakt nezvládám kvůli Vojtíkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí