Poradna duly
Jana Čurdová
jo a videt tam ty dva broucky, jak tam blikaji…skvelej pocit.....i sestricka mi rikala ze svitim jak slunicko kdyz jsem se objednavala na dalsi kontrolu
Schmichinko - moooc gratuluju, to je krásné, že budeš mít dvojčátka
![]()
Smichinka píše:
jo a videt tam ty dva broucky, jak tam blikaji…skvelej pocit.....i sestricka mi rikala ze svitim jak slunicko kdyz jsem se objednavala na dalsi kontrolu
Taky moc gratuluji k dvojčátkům i k
…je to super…dvojčátka jsou záhul, moje kamarádka má dvojčátka a letos jim budou 3 roky a je to mazec… jeden utíká na jednu stranu, druhý na druhou stranu…ale mě se to na jednu stranu líbí…má manžela, který už dvě děti s předchozího manželství měl, a víc asi už by nechtěl, takže je paráda, že měla dvojčátka,…až budou větší, rozumnější bude to lepší…
holky,
mám kamarádku, která pracuje u Apolináře a zrovna mi říkala, že prej je zas nával na registrace, tak pak hlavně neváhejte a zaregistrujte se co nejdřív.....teda vy, co tam chcete rodit. ![]()
supeeer krásný taky to skoro tak mám:-)a dívám se že si sedmí týden a jeden den tak to jsme u be já dnska začala sedmí týde metík budu opravovat až mi to ujasní dr protože mi to s měsíčkama nesedí
tak holky tak tu hlavu mám protže mám zaraženou rýmu mám nechutně ucpanej nos takže doufmá že t přejde stříám kapky tak snad to pomůže a povolí to neska zatím dobrý bolí le dá se to vydržet
holky tak já jsem konečně uprosila přítele, aby mi zmenšil fotku našeho mininka
sice jsme se byli fotit už 19.07., takže je postarší, ale neva…
V pondělí jdu na kontrolu, tak třeba budu mít novou ![]()
Holky moc krásné fotečky!
Já bohužel minule foto nedostala, můj dr. nemá na to zařízení, ale říkal, že do mé příští kontroly bude mít nový UTZ, tak doufám, že obrázek už dostanu. Na příští kontrole budu ve 12tt a to mi říkal, že je akorát, aby tam mimi bylo vidět pěkně celé. Taky nemám zatím žádné zkušenosti, tak mi nezbývá než mu věřit ![]()
ty jo, šári, v kolikátym tejdnu si byla na tom utz?
Miminko tam je krásně vidět!!! ![]()
Děkujuuu
to jsem byla myslím v 8. týdnu… já jsem pořád nějak nepochopila, jak se to počítá a co znamená to číslo + tt ![]()
Já totiž nemám jasno v tom, kdy jsem měla naposledy menzes
taky jsem za to od dr.pěkně dostala…ale vím, že někdy na konci května, takže si ty týdny počítám od června
![]()
Ono se to stejně ukáže na ultrazvuku, když to miminko změří, kdy bude termín…kamarádce se to průběžně mění…
ty si číslo ![]()
7+5 tt znamená 7 týdnů a 5 dní........
termín podle utz se určuje myslim ve 12tt a pak se nechává, pokud se ve 20tt neliší víc než o týden.
no já jsem si nikdy nezapisovala, kdy to mám, protože se to dalo lehce spočítat podle prášků…jenže pak jsem prášky vysadila a vždycky jsem to poznala, že budu mít menzes,protože mě pobolívalo břicho, takže jsem si nic zapisovat nemusela - nestalo se mi, že by mě to nějak nečekaně přepadlo…no a miminkovi jsme nechali volný průběh, takže jsem ho ani nijak výrazně nečekala
až když se mi zdálo, že mám nějaké zpoždění, tak jsem si udělala test a byly tam dvě čárky
no a pak jsem horko těžko vzpomínala, kdy že jsem měla naposledy menzes ![]()