♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
5.8.10 12:32
…no mě dneska dostala sestřička, dostala jsem žádanku na screening a platit nebudu nic…je to na pojišťovnu
Ivušáček píše:
RachelSunny píše:
Ahojky, to je zatím náš termín, jsem teď 10+2tt a na kontrole jsem byla v pondělí, no a sice jsem už po první kontrole v pátém týdnu byla přesvědčena, že na té druhé už budu chtít fotečku, ale i tentokrát hovínko. My jsme totiž o jedno těhu v dubnu přišli a já jsem teď byla tak dojatá, že tentokrát už tam srdíčko vidím, že jsem okamžitě začala řvát jak pipina, slzy mi tekly, že jsem neviděla snad na metr, tekl mi sopel, doktorka se usmívala, ale já jsem si připadala jak magor, ale fakt tomu nešlo pomoct a já jsem byla úplně dojatá a když mi ho pustila nahlas, tak jsem málem začala řvát nahlas i já, ale tak podařilo se mi to nějak zadusit, :lol: no takže jsem na celou fotečku zapomněla, ale dostala jsem těh.průkazku a celý den jsem z toho byla jak na růžovém obláčku, ale stejně toho drobečka pořád vidím před sebou, tak ani žádnou fotečku teď nepostrádám, jen mě to mrzí kvůli manžela, že ten si bude muset ještě počkat. Ale 24.8.jdeme na první screening kvůli downova syndromu, sice to stojí 1000,– ale já myslím, že za to, abych věděla, že je to mrně zdravé, to stojí,tak tam už ho uvidí i manžel. Už jste na tom některá byla? Co mi všechno budou dělat? :-)
Co si pamatuji z prvního těhu, tak Ti vezmou krev a pak se juknout na mimíska a změří si nějaké části… a pak se to stou krví porovná a zjistí výsledek, bohužel to trvá asi týden…je zvláštní že to všude stojí jinak, já si zaplatím píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.8.10 12:34

Ono záleží kam se na to jde no, já bych měla jít k tomu Apolináři a tam je to prý zadarmo, mě teda říkala gyndr.

Holky jdu se natáhnout jsem ko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 12:35
Škurpice píše: …no mě dneska dostala sestřička, dostala jsem žádanku na screening a platit nebudu nic…je to na pojišťovnu
Ivušáček píše:
RachelSunny píše:
Ahojky, to je zatím náš termín, jsem teď 10+2tt a na kontrole jsem byla v pondělí, no a sice jsem už po první kontrole v pátém týdnu byla přesvědčena, že na té druhé už budu chtít fotečku, ale i tentokrát hovínko. My jsme totiž o jedno těhu v dubnu přišli a já jsem teď byla tak dojatá, že tentokrát už tam srdíčko vidím, že jsem okamžitě začala řvát jak pipina, slzy mi tekly, že jsem neviděla snad na metr, tekl mi sopel, doktorka se usmívala, ale já jsem si připadala jak magor, ale fakt tomu nešlo pomoct a já jsem byla úplně dojatá a když mi ho pustila nahlas, tak jsem málem začala řvát nahlas i já, ale tak podařilo se mi to nějak zadusit, :lol: no takže jsem na celou fotečku zapomněla, ale dostala jsem těh.průkazku a celý den jsem z toho byla jak na růžovém obláčku, ale stejně toho drobečka pořád vidím před sebou, tak ani žádnou fotečku teď nepostrádám, jen mě to mrzí kvůli manžela, že ten si bude muset ještě počkat. Ale 24.8.jdeme na první screening kvůli downova syndromu, sice to stojí 1000,– ale já myslím, že za to, abych věděla, že je to mrně zdravé, to stojí,tak tam už ho uvidí i manžel. Už jste na tom některá byla? Co mi všechno budou dělat? :-)
Co si pamatuji z prvního těhu, tak Ti vezmou krev a pak se juknout na mimíska a změří si nějaké části… a pak se to stou krví porovná a zjistí výsledek, bohužel to trvá asi týden…je zvláštní že to všude stojí jinak, já si zaplatím píše: Více

Tak to se máš… já budu dávat 1500, to fakt asi záleží na pojišťovně, proto někdo platí třebas 1000 nebo vůbec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.8.10 12:37

já jdu do Pronatalu…tak to nevím na čem to záleží…ale je divné, že někde to na pojišťovnu jde a někde ne…já jsem u 207-OZP, takže žádná extra pojišťovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
5.8.10 12:39

Ahoj holky, gratuluju ke krásným kontrolám :kytka: Je to nádhera vidět srdíčko a ještě větší je to slyšet, taky jsem byla úplně naměkko :-)
Já jdu taky na ten screening do Prahy do Gennetu a tam to je za 1100, ale zase pro ten klid to určitě stojí.
Já jsem dneska tak unavená, že bych šla hned spát, ale ten můj malej pinďa už po obídku nespí,tak mám taky smůlu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 12:43

Ivu, já dostala papír, kterej maj pro všehny a je tam cena 500,– myslim, že to spíš záleží na tom, kde to je než na pojišťovně.

škurpi, taky mám 207, takže pojišťovnou to fakt nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.8.10 12:45
buď úplně v klidu, já dneska na UTZ taky bulela a když jsem viděla jak tam ten mrňousek s sebou mrská…na genetický screening jdeme ve stejný den :lol: tak držím palečky…určo to bude dobré…já asi budu muset ještě na plodovku…jsem pro doktory už stará mamina :mrgreen:
RachelSunny píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.8.10 12:47
tak pak mě už jen napadá, že možná to dané pracoviště nemusí mít výkon smluven s pojišťovnou…fakt nevím…taky jsem čekala, že budu platit, jak jste o tom tady posledně mluvily…
Ivetza píše:
Ivu, já dostala papír, kterej maj pro všehny a je tam cena 500,– myslim, že to spíš záleží na tom, kde to je než na pojišťovně.škurpi, taky mám 207, takže pojišťovnou to fakt nebude :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.8.10 12:47

Holky díky, ale žasnu, to už teda asi bude nějaký stroj, když tím zkontrolujou i nosní kůstku, no to jsem teda zvědavá a jak dlouho to asi trvá? no asi dýl co? Než to všechno vypozorují… no ale už se fakt těším, až ho zase uvidím. Vůbec si nepřipouštím, že by nebyl v pořádku. A s tím bulením. Já teď brečím úplně furt a u všeho, mě dojímá i reklama na plenky. :mrgreen: no ale unavená nejsem, já jsem spíš akční jak veverka, mamka tomu říká, že mám asi syndrom zkrášlování hnízda, protože furt vymýšlím, jak zařídím dětský pokojíček, kreslím si návrhy, lítám po obchodech pro inspiraci, ale já mám problém, že mi se třeba jeden týden líbí něco, jsem z toho úplně odvařená, všem to ukazuju a utečou dva dny a už si říkám: „Ee, to není ono…“ jo a jinak jsem zatím hrdinka a pohlaví miminka vědět nechci, ale myslím si, že to dlouho nevydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.8.10 12:50

jo a škurpi, budu ti taky držet palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.8.10 12:53
moc díky :-D jinak může to prý trvat půl hodiny ale třeba i hodinu a půl, prý záleží na tom, jak se mimi hýbe a mrská s sebou…
RachelSunny píše:
jo a škurpi, budu ti taky držet palečky :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.8.10 12:56

no já bych tam třeba ležela i dvě hodiny a kukala na něho, ale nevím jestli to vydrží můj manžel, on má doktorské prostředí strašně „rád“ no ale tak nemůžou ho tam držet ne? Já naštěstí bydlím asi deset kroků od nemocnice, tak si vlastně jen odskočím z domu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.8.10 13:02
tak to se máš…já se koukala, kde to je a pojedu tak min 30 minut autem, ale to neva, i doktora mám daleko…jenže je suprovej…
RachelSunny píše:
no já bych tam třeba ležela i dvě hodiny a kukala na něho, ale nevím jestli to vydrží můj manžel, on má doktorské prostředí strašně „rád“ no ale tak nemůžou ho tam držet ne? Já naštěstí bydlím asi deset kroků od nemocnice, tak si vlastně jen odskočím z domu :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
5.8.10 14:52

Ahoj :mavam:
Tak jsem koukala na ten čínský kalendář a nejdřív jsem hledala 37let-červen a tam byl kluk… Pak jsem si ale přečetla návod a podle toho jsem už těch čínských Nových roků zažila 38 a když ještě přičtu jedničku tak je to 39, a tam je holka… :nevim: No, ale v tom případě to teda měl být před 2 lety kluk… :think: :mrgreen:

Ještě teda nevím, jestli si to necháme říct, koho čekáme… Minule jsme k tomu zaujali vyloženě pasivní postoj - jako že jestli nám to řeknou, tak že to budeme vědět, že se ale sami vyloženě nebudeme ptát… Nikdo se nás ale neptal a nikdo nám nic neřekl, takže jsme to nevěděli… No, a docela jsem pak byla překvapená… Jak mám jenom samý mladší bráchy, tak jsem si nějak holčičku neuměla představit… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
5.8.10 14:56
RachelSunny píše:
Já teď brečím úplně furt a u všeho, mě dojímá i reklama na plenky.

Mě strašně dojímalo ME v atletice… jak se třeba běželo finále 3km překážek-ženy nebo když bylo nějaký vyhlášení vítězů a tam nějaká Němka, co to vyhrála dojetím plakala… Tak z toho jsem byla hotová… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí