Poradna duly
Jana Čurdová
Moje kamarádka porodila minulý týden a říkala, že porod byl nic proti kojení. Brečí u toho a přesto, že má tu plastovou násadu, tak říká, že se to někdy fakt nedá vydržet. Zatím mám teda ze všeho pěkný vítr
![]()
Holky jsem na to zvědavá, jaké to bude, až budeme mimíska doma… jestli bude pláčem budit tu starší…tak pak to bude docela mazec…vůbec si to neumím představit…
taky si to neumím představit zvykla jsem si že je kristýnka už vetší a všechno co chce si řekne a tak a ted tomiminko těší se na něj moc miluju ho už ted ale chápete mě spíš zase zjistit proč to mimnko brečí a tak a toho kojení mám strach me to přes tu umělou násadku taky bolelo a nejhorší bylo že ne jen když se ke mě přísála ale celou dobu co jsem ji kojila to šíleněn bolelo brečela jsem u toho
kyblicek píše:
taky si to neumím představit zvykla jsem si že je kristýnka už vetší a všechno co chce si řekne a tak a ted tomiminko těší se na něj moc miluju ho už ted ale chápete mě spíš zase zjistit proč to mimnko brečí a tak a toho kojení mám strach me to přes tu umělou násadku taky bolelo a nejhorší bylo že ne jen když se ke mě přísála ale celou dobu co jsem ji kojila to šíleněn bolelo brečela jsem u toho
I já jsem u toho brečela, jak mě to bolelo, ale bylo to jen v šestinedělí a pak dobrý…praskliny se zahojily a pak už to šlo… pak to byla pohoda, že jsem nemusela shánět jídlo… jak říkáš, teď už vím, co po mě dítě chce a až bude mímísek, tak to bude zase od začátku… proč ty děti nemluví už od narození… ![]()
holky já si to taky neumím představit. bydlíme v garsonce. to bude takovej nářez s malým mimčem
![]()
Juuu, holkyyy, nestrašteee…
My si taky nechánme říct, jaké miminko čekáme
ale už od vánoc (kdy jsme si mimi přáli) se bavíme o holčičce a teď už JI taky oslovujeme jménem…no kdyžtak JI budeme muset přejmenovat, no…to zvládne ![]()
to samé jsme měli doma s papouškama, koupili jsme si zaručeně stoprocentního smaečka a tak jsme mu dali jméno a když jsme chtěli koupit kamarádku, tak jsme jen tak pro jistotu udělali tesy DNA a jaké bylo překvapení, když z Enzíka byla naráz Rozárka
tak doufám, že ten zaručený stoprocentní sameček, kterého jsme teda dokoupili do páru je opravdu sameček a nemáme dvě Rozárky ![]()
tak jestli budemem mít chlapečka, tak ho přejmenuejme a doufám, že nebude mít trauma z toho, že jsme mu nějaký čas říkali holčičím jménem ![]()
holky klid, miminka nemluví a puberťáci pak taky ne, tedy jen opravdu to nejnutnější a nejčastější slovo je „hm“, „dobrý“ apod.
jinak já na dnešní KO v pohodě, mimíš sebou pěkně mrskal
má 3,1 cm…24.8. jdu na screening a pak se rozhodne jestli i na plodovku
škurpi, gratuluju
Už je mimík na utz krásně vidět, co? ![]()
na screening jdu o tejden dřív, těhotný jsme +/- stejně, tak doufám, že tam je nějaký rozmezí a neženu se tam moc brzy
Škurpice píše:
jinak já na dnešní KO v pohodě, mimíš sebou pěkně mrskalmá 3,1 cm…
no tak to je super! Holky vy už máte všechny tak velký mimča, to je nádhera ![]()
Ivetza píše:
holky, koukejte na co jsem narazila…ale ta cena
http://www.bety.cz/…-domaci-test![]()
jj, o tom vim, se to docela řešilo.. v některých státech se to nesmí prodávat, aby ženský nechodily na potrat, když by jim to ukázalo holku a ony chtěj kluka…
Ivetza píše: škurpi, gratulujuUž je mimík na utz krásně vidět, co?
na screening jdu o tejden dřív, těhotný jsme +/- stejně, tak doufám, že tam je nějaký rozmezí a neženu se tam moc brzy
Ivetza píše:
tak to je dobrý ae ty eníze jsu hříšné ale zajímalo by mě jestli to fakt funguje ![]()
kyblicek píše:Ivetza píše:tak to je dobrý ae ty eníze jsu hříšné ale zajímalo by mě jestli to fakt funguje
myslím, že úspěšnost je 80%. jsem koukala na zahraniční zprávy, když se to tam řešilo. mi to přišlo hrozně zajímavý …
Škurpice píše:
Dr. mi dal papír a že se mám objednat mezi 19.8. - 26.8., takže buď úplně v poho…na genetice mě objednali na 24.8. …Ivetza píše: škurpi, gratulujuUž je mimík na utz krásně vidět, co?
no jdu 16. na krev a 19. na utz…sand to bude ok ![]()