♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1902
5.8.10 10:34

Moje kamarádka porodila minulý týden a říkala, že porod byl nic proti kojení. Brečí u toho a přesto, že má tu plastovou násadu, tak říká, že se to někdy fakt nedá vydržet. Zatím mám teda ze všeho pěkný vítr :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 10:37

Holky jsem na to zvědavá, jaké to bude, až budeme mimíska doma… jestli bude pláčem budit tu starší…tak pak to bude docela mazec…vůbec si to neumím představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
5.8.10 10:48

taky si to neumím představit zvykla jsem si že je kristýnka už vetší a všechno co chce si řekne a tak a ted tomiminko těší se na něj moc miluju ho už ted ale chápete mě spíš zase zjistit proč to mimnko brečí a tak a toho kojení mám strach me to přes tu umělou násadku taky bolelo a nejhorší bylo že ne jen když se ke mě přísála ale celou dobu co jsem ji kojila to šíleněn bolelo brečela jsem u toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 10:52
kyblicek píše:
taky si to neumím představit zvykla jsem si že je kristýnka už vetší a všechno co chce si řekne a tak a ted tomiminko těší se na něj moc miluju ho už ted ale chápete mě spíš zase zjistit proč to mimnko brečí a tak a toho kojení mám strach me to přes tu umělou násadku taky bolelo a nejhorší bylo že ne jen když se ke mě přísála ale celou dobu co jsem ji kojila to šíleněn bolelo brečela jsem u toho

I já jsem u toho brečela, jak mě to bolelo, ale bylo to jen v šestinedělí a pak dobrý…praskliny se zahojily a pak už to šlo… pak to byla pohoda, že jsem nemusela shánět jídlo… jak říkáš, teď už vím, co po mě dítě chce a až bude mímísek, tak to bude zase od začátku… proč ty děti nemluví už od narození… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
5.8.10 10:53

holky já si to taky neumím představit. bydlíme v garsonce. to bude takovej nářez s malým mimčem :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
5.8.10 10:58

Juuu, holkyyy, nestrašteee…

My si taky nechánme říct, jaké miminko čekáme :-) ale už od vánoc (kdy jsme si mimi přáli) se bavíme o holčičce a teď už JI taky oslovujeme jménem…no kdyžtak JI budeme muset přejmenovat, no…to zvládne :-)

to samé jsme měli doma s papouškama, koupili jsme si zaručeně stoprocentního smaečka a tak jsme mu dali jméno a když jsme chtěli koupit kamarádku, tak jsme jen tak pro jistotu udělali tesy DNA a jaké bylo překvapení, když z Enzíka byla naráz Rozárka :-) tak doufám, že ten zaručený stoprocentní sameček, kterého jsme teda dokoupili do páru je opravdu sameček a nemáme dvě Rozárky :mrgreen:

tak jestli budemem mít chlapečka, tak ho přejmenuejme a doufám, že nebude mít trauma z toho, že jsme mu nějaký čas říkali holčičím jménem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.8.10 11:04

holky klid, miminka nemluví a puberťáci pak taky ne, tedy jen opravdu to nejnutnější a nejčastější slovo je „hm“, „dobrý“ apod.

jinak já na dnešní KO v pohodě, mimíš sebou pěkně mrskal :) má 3,1 cm…24.8. jdu na screening a pak se rozhodne jestli i na plodovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 11:05

holky, koukejte na co jsem narazila…

ale ta cena :roll: :roll:

http://www.bety.cz/…-domaci-test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 11:09

škurpi, gratuluju :srdce: Už je mimík na utz krásně vidět, co? :hug:
na screening jdu o tejden dřív, těhotný jsme +/- stejně, tak doufám, že tam je nějaký rozmezí a neženu se tam moc brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
5.8.10 11:10
Škurpice píše:
jinak já na dnešní KO v pohodě, mimíš sebou pěkně mrskal :) má 3,1 cm…

no tak to je super! Holky vy už máte všechny tak velký mimča, to je nádhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
5.8.10 11:12
Ivetza píše:

jj, o tom vim, se to docela řešilo.. v některých státech se to nesmí prodávat, aby ženský nechodily na potrat, když by jim to ukázalo holku a ony chtěj kluka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.8.10 11:13
Dr. mi dal papír a že se mám objednat mezi 19.8. - 26.8., takže buď úplně v poho…na genetice mě objednali na 24.8. …
Ivetza píše: škurpi, gratuluju :srdce: Už je mimík na utz krásně vidět, co? :hug:
na screening jdu o tejden dřív, těhotný jsme +/- stejně, tak doufám, že tam je nějaký rozmezí a neženu se tam moc brzy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
5.8.10 11:13
Ivetza píše:

tak to je dobrý ae ty eníze jsu hříšné ale zajímalo by mě jestli to fakt funguje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
5.8.10 11:14
kyblicek píše:
Ivetza píše:

tak to je dobrý ae ty eníze jsu hříšné ale zajímalo by mě jestli to fakt funguje :-D

myslím, že úspěšnost je 80%. jsem koukala na zahraniční zprávy, když se to tam řešilo. mi to přišlo hrozně zajímavý …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 11:15
Škurpice píše:
Dr. mi dal papír a že se mám objednat mezi 19.8. - 26.8., takže buď úplně v poho…na genetice mě objednali na 24.8. …
Ivetza píše: škurpi, gratuluju :srdce: Už je mimík na utz krásně vidět, co? :hug:
na screening jdu o tejden dřív, těhotný jsme +/- stejně, tak doufám, že tam je nějaký rozmezí a neženu se tam moc brzy

no jdu 16. na krev a 19. na utz…sand to bude ok :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital