♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7094
4.8.10 16:50
steveka píše:
ahojte holky..tak jak??koukam,ze resite obleceni…ja chodila v teplakach od tamiku..byly jako znackovy..veliky..ajak mi bylo dobre…co s kalhotama..ne??jinak spinim furt..ch jo..nic v patek jdu na kontrolu,tak at se na me podiva..jinak jsem dneska byla s malym u zubarky..ta mela samozrejme dovcu,tak jsem hodinu po Znojme hledala doktora kterej ju zastupuju,zázitek..luky měl nakonec jne váček u stoličky..tak mu to znecitlivěl a vymáčkl…pak mu ríká at si vyplachne a muůl broucek mi to plivl primo na saty…jen jsem se usmala a sli jsem koupit auticko..ne,,kdyz bl tak hodnej a nebrecel…to je den..ted jsem se chytla s pritelem..bleeezadna podprda mi není…taky s tím mate problem..ja je mam snad o 2c vetsi…

O prsou mi nemluv, mám minimálně o dvě čísla větší a za chvilku je budu asi tahat trakařem…furt na ně někdo čumí, hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
4.8.10 17:08

Tak prsa - mám dost velké normálně :-P . Zatím se nijak moc nezvětšujou, ale každý dotek bolí. Musím se přiznat, že si na ně občas sahám, jestli pořád bolí a pak se raduju, že jo… No, připadám si pěkně potrhle.
A když jsem minulý pátek dobíhala kousek na autobus, tak jsem si je musela držet, protože to děsně bolelo:-) Snad mě nikdo neviděl… A jsem zvyklá spát na břiše, což teď kvůli prsům je docela bolestivé. Ale co bychom kvůli miminkům nevydržely, že?

Držím palečky všem, co špiní, snad je to opravdu jen známka mizejících hematomů… Kde se tam holky vůbec ty hematomy berou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.8.10 17:15

Prsa? ty mám určitě větší, protože to věčně vytahuju kozinec, pak mě to „přetejká“ takže dřív mě to bylo akorát.A už mě tolik nebolí.. Normálně mám 90D takže teĎ to bude tak 150 Y :nevim:

Stev to si musel brouček zkusit, vid? To víš, že odměna musí být!Taky Davídkovi vždycky něco koupim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
4.8.10 17:45

já zatím pozoruju akorát to, že se mi zhoršila pleť, vypadám jak puberťák :roll: ,začaly se ni mastit mé celý život suché vlasy a nějak strašně mi padaj 8-o Jetsli to tak půjde dál, tak budu rodit plešatá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
4.8.10 17:50

holkýýýýý,
všechno dobrý!!!! :srdce: :srdce:

Prcek má 3,2 cm - srdíčko ťuká, dostala jsem 2 fotky, bylo vidět, jak se tam otáčí a mává těma pidiručičkama - krása!!!!
Dokonce dneska odpovídá 9+5

Objednala jsem se na screening - platí se za to 500, ale to mi za to stojí. Tak jdu 16. na krev a 19. na utz. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
4.8.10 17:52

Jo a ještě konečně dr. našel, proč špiním. Asi nějakej hematom, prostě říkal, odtud to bude, tady to černý je ještě trošku starý krve...... ale jako vždy: říkal - buďte v klidu a nevšímejte si toho!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
4.8.10 18:43

Ivet, tak to gratuluju, takovýhleho macka už máte :-) to je paráda!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.8.10 18:47

Ivet jdu se juknout jak si dopadla a krásaa, mám radost že jste v pořádku! Hoď fotečku bobíska! :srdce: :dance:

Jess mě padají vlasy ale nehorázně, fakt moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.8.10 18:48

Ivet a je k tomu teda i ta krev? k tomu screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.8.10 18:57

ahojte holky tak to je super ivet že vše je v pořádku to už je vliký miminko:-)skusím tu magnezii zitra si ji koupím snad pomůže ale taky mi nechutná.dneska jsem potkala kamošku a říká v klikátým jsi a já říkám 6+6 a ona cože a kdejsi vzala to břiško já jsem taky tak a na mě nic není vidět a byla sklamaná :-) tak jsem jí řekla že to přijde že je to tím asi že už mám druhý.jinak prsa se mi taky trochu zvětšili a to jsem ráda protože jsem měla pomale prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
4.8.10 18:59
lisa3 píše:
Janno beru utrogestan 2× denně a stejně jak škurpice mám být v klidu tak hned jak mám pocit že mě někde píchá tak jdu ležet. Nic netahám a fakt se snažím být co nejvíc v klidu. A to špinění je že odchází. Já jsem taky z toho pořád nervózní. :roll:

tak v nemocnici ultrazvuk nic neukázal. všechno je prý v pořádku. špinění může být k tomu, že se pročisťuji. žádný hematom už vidět nebyl. tak jsem si pekně oddychla. ptala jsem se, jestli musím ležet, tak prý ne, stačí ale klidnější režim. tak jsem byla s malou jenom před barákem na písku, vesměs jsem seděla celou dobu na lavičce a musím říct, že špiním čím dál víc. je to teda pořád takový tmavě hnědý. Ale mně to připadne jako kdybych měla měsíčky. Půjdu si teda lehnout a uvidíme jak dál. ale říkám si, že když mi 2× řekli v nemocncici, že to dobrý bude, tak jim musím věřit. Jo a taky jsem se ptala na ty ultrazvuky a prý to vůbec ničemu nevadí. Mohly bysme na ultrazvuk klidně chodit každej dne a žádný špatný vliv na mimi to nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
4.8.10 19:02

Ivet to je dobře, že je všechno ok!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
4.8.10 19:10

jo jo, to se bere krev, dělá se utz a pak se to spolu nějak vyhodnocuje. sestra říkala, že po tom utz bude výsledek za týden.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
4.8.10 19:12

Janni, tak hlavně, že na utz je vše v pořádku :dance: . je jasný, že tě to znervózňuje, ale pokud Ti řekli, že je to ok, tak tomu věř a zbytečně se nenervuj.

Já jsem konečně doma z práce a vařim si zeleninovou polívku. Já se jich teď můžu užrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
4.8.10 19:12

Jani, tak hlavně že to je ok. A neměla bys teďka čas na ms? myslim kdybys nebyla těhu, někdo to tak má, že v době ms špiní nebo lehce krvácí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí