♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
4.8.10 08:27

Mě taky teda pokaždý nedělala utz, vím že ze začátku jo, a pak už taky ne. A ptala jsem jí proč a ona říkala, že snad je určitý počet utz na těhu, ´že se to taky pořád nemůže, tak nevím :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
4.8.10 08:30

šemi, ona snad pojišťovna proplácí jen několik utz za těhu, proto to podle mě některý doktoři dodržujou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
4.8.10 08:30
Šemi: pojišťovny opravdu hradí snad jen 4 UTZ za těhotenství…já si zaplatila nadstandard balíček a v tom to je, ale když jsem čekala Nikki (to je 10 let a kousek zpět), tak jsem nic neplatila a UTZ mi dělal pokaždé…tak nevím…někdy je to asi i o ochotě Dr.
Šema píše:
Mě taky teda pokaždý nedělala utz, vím že ze začátku jo, a pak už taky ne. A ptala jsem jí proč a ona říkala, že snad je určitý počet utz na těhu, ´že se to taky pořád nemůže, tak nevím :?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.8.10 08:31

No asi jo, protože fakt říkala tenkrát když jsem jí řekla že vy mi nebudete dneska dělat utz? Tak mi ze srandy řekla " taky nemusíte mít všechno" smála se. A pak mi právě řekla tohle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
4.8.10 08:33

dobré ráno, tak já od včerejška zase špiním docela víc než předtím. tak jsem volala doktorce, říkala at přijdu a vypíše mi doporučení na přesnější ultrazvuk do nemocnice. já už půjdu na ultrazvuk po šestý. taky si myslím, že to není asi úplně nejlepší, ale co zbývá.

jinač gratuluju k srdíčkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
4.8.10 08:35
Janni neboj, UTZ není škodlivý…a držím palečky…nemáš hematom?
janna24 píše:
dobré ráno, tak já od včerejška zase špiním docela víc než předtím. tak jsem volala doktorce, říkala at přijdu a vypíše mi doporučení na přesnější ultrazvuk do nemocnice. já už půjdu na ultrazvuk po šestý. taky si myslím, že to není asi úplně nejlepší, ale co zbývá.jinač gratuluju k srdíčkům.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
4.8.10 08:36

Jani, já si myslim, že utz škodlivej neni :think:
A držim palce, ať je všechno dobrý, já taky ještě pořád občas špinim… jsem zvědavá, co mi na to dneska řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
4.8.10 08:39
Ivetza: určo to bude dobrý :hug: koukám, že jsme na den úplně stejně těhu :mrgreen: já jdu na KO zítra
Ivetza píše:
Jani, já si myslim, že utz škodlivej neni :think:
A držim palce, ať je všechno dobrý, já taky ještě pořád občas špinim… jsem zvědavá, co mi na to dneska řekne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
4.8.10 08:42

škurpi, já bych měla být už 9+4, ale metřík se mi posouvá až kolem 10.
Jenže beru to podle posledního utz, tak si myslim, že se to ještě změní…ono podle ms bych měla být už 10+4, ale ovulaci jsem měla později, proto to beru radši podle ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
4.8.10 08:43

Já jsem před 2 lety měla ultrazvuk od 12tt každý měsíc… až do posledních 36 - 40 tt to jsem chodila jen na monitor… Ale fakt je, že záleží na Dr. Někdo si účtuje 1500 za testy kvůli Downu, někdo vůbec ne… Uvidíme, jak to bude toto těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
4.8.10 08:47
Škurpice píše:
janna24 píše:
dobré ráno, tak já od včerejška zase špiním docela víc než předtím. tak jsem volala doktorce, říkala at přijdu a vypíše mi doporučení na přesnější ultrazvuk do nemocnice. já už půjdu na ultrazvuk po šestý. taky si myslím, že to není asi úplně nejlepší, ale co zbývá.jinač gratuluju k srdíčkům.

Škurpi, naposledy zjistili hematom o velikosti 0,7 mm ,to bylo teda taky na ultrazvuku v porodnici, když jsem tam jela rovnou z chorvatska, že špiním. moje gyndařka ho na ultrazvuku vůbec neviděla. Dala mi Duphaston, že by se po něm špinění mělo hned zastavit. Mně přijde, že nešpiním pořád, je to vždycky tak nárazově,ale zase takový větší množství než jen pár kapek.

Ivet, taky přeju, aby u doktroka dopadlo všechno dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
4.8.10 08:56
já totiž měla taky hematom…nejprve jsem docela dost zakrvácela pak cca 11 dní nic a pak jsem začala špinit s různou intenzitou a to trvalo 14 dní, Dr. mi řekl ať počítám, že to může trvat i měsíc a déle…to je prýbznámka, že hematom odchází…
janna24 píše:
Škurpice píše:
janna24 píše:

Škurpi, naposledy zjistili hematom o velikosti 0,7 mm ,to bylo teda taky na ultrazvuku v porodnici, když jsem tam jela rovnou z chorvatska, že špiním. moje gyndařka ho na ultrazvuku vůbec neviděla. Dala mi Duphaston, že by se po něm špinění mělo hned zastavit. Mně přijde, že nešpiním pořád, je to vždycky tak nárazově,ale zase takový větší množství než jen pár kapek.

Ivet, taky přeju, aby u doktroka dopadlo všechno dobře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
4.8.10 09:03

Dobré ráno holky, tak to mě se dneska spalo moc pěkně, nechtělo se mi vůbec vstávat, ještě bych klidně v pelechu vydržela. Ale nemůžu, teď jsem do sebe násilím dostala rohlík a jdu se chystat k dr., těším se a zároveň mám obavy, co mi řekne. Mějte všechny krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
4.8.10 09:05

Dobré ráno všem, dneska jsem nemohla vylézt z postele. Jsem totálně zpomalená.
Janno já taky pořád špiním jeden den ne druhý ano. Jak mi zjistili henatom tak jsem 2× dost silně krvácela prý to nemám řešit jenže když zas začnu tak jsem z toho nervózní. Prý ale u hematomu se může špinit několik týdnů. Tak snad to bude dobrý. Držím palce.
Já jak jsem byla loni těhotná tak jsem si platila abych měla ultrazvuk u každé kontroly 1200kč a pak ten screening zvlášť 600kč teď dr. přešla do jiné ordinace tak jsem zvědavá zatím říkala že nic. A už mám za sebou tři ultrazvuky. Jenže ona je ze mě taky na nervy takže říkala že bude dělat všechno pro to ať to teď dopadne tak to bude možná tím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.8.10 09:09

přeju hodně štestí na kontrolách mě teda dělá doktorka ultrazvku pokaždé kromě toho když jdu na krev.jinak já mám doktorku a taj e vážne super nikdy bych neměnila všechno vysvětli poradí aby člověk neplatil tak moc fakt super a je opatrná nikdyu ní nic necítím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí