♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
4.8.10 19:13

tak polívečku bych si dala taky tak mám ráda u malé teda víc ale tedka taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.8.10 19:21

Já si jdu teď nakrájet zeleninu doufám,, že mi zas po tom nebude blivno.

Tak výsledek z utz je po týdnu ty vado, to budu nervní zase jak prase :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.8.10 19:29

aspon to máte levnější a to se nedivím že budeš nervozní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
4.8.10 19:30
Jessie píše:
já zatím pozoruju akorát to, že se mi zhoršila pleť, vypadám jak puberťák :roll: ,začaly se ni mastit mé celý život suché vlasy a nějak strašně mi padaj 8-o Jetsli to tak půjde dál, tak budu rodit plešatá :zed:

To jsme na tom skoro stejně, pleť je zatím OK, pokud to bude jako při prvním těhu, tak jsem měla nejlepší pleť za celý život, alespoň to říkala kosmetička, ale jinak vlasy se mooooc mastí a padají… používáš na to něco? Já nevím, co s tím… taky mám strach, že do porodu budu plešatice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
4.8.10 19:32
Ivetza píše:
holkýýýýý,
všechno dobrý!!!! :srdce: :srdce:

Prcek má 3,2 cm - srdíčko ťuká, dostala jsem 2 fotky, bylo vidět, jak se tam otáčí a mává těma pidiručičkama - krása!!!!
Dokonce dneska odpovídá 9+5

Objednala jsem se na screening - platí se za to 500, ale to mi za to stojí. Tak jdu 16. na krev a 19. na utz. :dance: :dance:

Mooooc gratuluji Ivetko, je parádička, ty se máš,… já jdu až 25.8… :-( to je doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
4.8.10 19:38

Ivuš zatim nic, moc nevím, co s tím … :nevim: asi si až se vrátím z dovolený zajdu ke kadeřnici nechat si vlasy trochu zkrátit a zeptám se jí, co bych na ty vlasy měla používat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
4.8.10 19:42
Jessie píše:
Ivuš zatim nic, moc nevím, co s tím … :nevim: asi si až se vrátím z dovolený zajdu ke kadeřnici nechat si vlasy trochu zkrátit a zeptám se jí, co bych na ty vlasy měla používat …

To já si je nechala zkrátit a obravit, a stejně se mastí, četla jsem na netu, že nějaké těhule je klidně myjí každý den, že se s tím asi toho moc nenadělá…a to že padají, před tím jsem brala biosil, ale nevím, jestli to můžu brát i v těhu, na to se musím zeptat gyndr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.8.10 20:04

Já tenkrát snad brala na vlasy Biosil, ale teď abych nekecala jestli to je ono.

Tak jsem si včérra na nákupu vzala aktivně mozzarelu a to vám je tak hnusný, nebo je potřeba to ochutit, tak kdyby někdo měl tip, sem s nim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
4.8.10 20:20
no mně chutná i samotná… jinak k ní krájím rajčata a bazalku a zakápnu olivovým olejem a příp balzamikem…
Šema píše:
Já tenkrát snad brala na vlasy Biosil, ale teď abych nekecala jestli to je ono.Tak jsem si včérra na nákupu vzala aktivně mozzarelu a to vám je tak hnusný, nebo je potřeba to ochutit, tak kdyby někdo měl tip, sem s nim :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
4.8.10 20:23

šemo mozzarelu s rajčaty musíš pokapat balzamikovým octem. To je potom lahoda…v restauraci to podávají pod názvem Caprese jako salát nebo předkrm. To já můžu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
4.8.10 20:26
Ivetza píše:
Jani, tak hlavně že to je ok. A neměla bys teďka čas na ms? myslim kdybys nebyla těhu, někdo to tak má, že v době ms špiní nebo lehce krvácí…

spravne bych je mela mit uz pred tydnem, tou dobou to špinění začalo, ale zase jsem predtim brala prasky, tak se to mohlo posunout. ted kdyz ležím tak se to uklidnilo. jj nebudu se tím už nervovat.

čtu, že jste řešily i prsa. já budu ráda, když mi z těch mým A vyrostou B :mrgreen: , jinak pleť se mi taky hrozně zhoršila. už jsem začala používat make-up

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.8.10 20:29

Tak to někde musím sehnat, to může být dobrý s tím. Jinak miluju balkán :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.8.10 21:02

Zlatíčka dobrou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
4.8.10 21:07

Ahoj holky, tak u nás vše v pořádku, dostala jsem fotečku, mimi je pěkně tam, kde má být, už bylo krásně vidět srdíčko, no prostě super :srdce: Tak mě dr.uklidnil že je vše ok. Jestli se mi to podaří, zítra vložím fotečku
Přeji všem krásnou dobrou noc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
4.8.10 21:15

Janno úplně ti rozumím taky pořád špiním a už se pomalu bojím kýchnout. Jsou to nervy. Hlavně že v nemocnici to bylo vpořádku a víš co já po vyšetření minule hodně krvácela a ona i říkala že to může být jak ve mě šťourala. Musíme věřit že to bude dobré.
Ivet to už je macíček! To miluju nevšímejte si toho mi to taky říkala.
Vlasy mi začly neskutečně padat 5m po porodu teď po dalších 3m už mi zpod těch delších roste ježek fakt hezké. Ale pořád hrozně padají takže to vidím že to více zkrátím a bude klid.
A ty prsa vám závidím mi to nedělá nic. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí