♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
4.8.10 21:22

A pleť taky katastrofa. Když jsem čekala vždycky holky tak jsem měla i záda samou vyrážku. Teď nic. Tak nevím nevím :nevim: mám na půdě celou výbavu růžovou. Hlavně když bude zdravý. Růžová mu bude určitě slušet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
4.8.10 21:28

Ahojky, tak my máme zase doma radost, Vojtík z ničeho nic 39 horečka… až večer, přes den zdravej jak řípa. Divný. No můžou to bejt i stoličky, kdo ví. Budeme pozorovat a kdyžtak zítra pro sichr skočím k mudře, ona je celkem pečlivá a když jí volám, vždycky si nás radši pozve s čímkoliv.

Všem velká gratulace k dnešním kontrolám :kytka: Janni, snad brzy to špinění ustane. Aspoň že tě v nemocnici uklidnili.

Prsa - já měla D, při kojení E, teďka zase D… ale jako při týhle veliksoti už to není s pevností fakt nic moc :zed: Obvod mám tak těch 80-85. Bych fakt chtěla menší prsa, chjo.

Mozarella - rajčata, bazalka, olivový olej, olivy… to miluju. A dá se i normálně do salátu s nějakým kořením, i třeba tzatzikama… ale já miluju česnek, takže tzatziky můžu na všechno.

Pleť - s Vojtou jsem měla pár beďarů jen na začátku a jen chviličku… a teďka teda vypadám strašně, fakt příšerně :zed: No snad by to mohla bejt ta holčička, když mám tak nechutnou pleť :lol: Ale to jsou jen pověry.

Na screening jdu nakonec do gennetu za 1100 Kč a už se moc těším.

Btw viděly jste některá ten pořad na Primě? Fakt mě některý ty hlášky rozsekaly 8-o To snad ty ženský nemohly asi myslet vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
4.8.10 21:50

Evu, gratuluju ke kontrole :srdce: :kytka:

a mozzarelu s rajčatama, bazalkou a balsamikovym octem - to miluju!!! mňam!

a k pleti se nevyjadřuju - puberťák hadr!! na obličeji beďary, na zádech beďary…hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
5.8.10 07:14

Dobré ráno, no říká se, že holky berou krásu. U Eričky jsem byla taky celá obsypaná. Zkoušely jste si najít podle čínskýho kalendáře, jestli budete mít holčičku nebo chlapečka? U Erči mi to vyšlo a teď mi vychází zase holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
5.8.10 07:15

Káji, u Vojtíka to jsou snad opravdu jen zoubky a všechno bude dobrý. Jak je na tom dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
5.8.10 07:26

dobé ráno holky tak jak ste se vyspali já příšerně hava mě snad praskne noc zacpanej takže mam zaraženou rymu ted jsem si vzala půl paraenu už jsem to nemohla vydržet.jinak holky já u malé na obličeji neěla bedary ale plný zada a ted na obličeji nic a na zádech sem tam pupínek takže nic extra tak uvidíme mám to pomale všechno jinak než u malé tak třeba bude kluk což si začínám myslet že asi ne :-) dneska nemusím vařit mám tam kuře a rýžu.jinak balkán taky miluju holky já mám chut na salat jenže v tomlhe krcálku obchodě prd koupíte fakt jen to základní takže jak pojedem do teska nakupuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 07:28
janna24 píše:
Dobré ráno, no říká se, že holky berou krásu. U Eričky jsem byla taky celá obsypaná. Zkoušely jste si najít podle čínskýho kalendáře, jestli budete mít holčičku nebo chlapečka? U Erči mi to vyšlo a teď mi vychází zase holka.

Jani to já měla nádhernou pleť nejlepší co jsem kdy měla, alespoň tak mi říkala kosmetička, a čekala jsem holčičku… :lol: Zkoušela jsem taky čínský kalendář, a jako druhé mi taky vyšla holčička, tak jsem zvědavá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
5.8.10 07:34
Ivušáček píše:
janna24 píše:
Dobré ráno, no říká se, že holky berou krásu. U Eričky jsem byla taky celá obsypaná. Zkoušely jste si najít podle čínskýho kalendáře, jestli budete mít holčičku nebo chlapečka? U Erči mi to vyšlo a teď mi vychází zase holka.
Jani to já měla nádhernou pleť nejlepší co jsem kdy měla, alespoň tak mi říkala kosmetička, a čekala jsem holčičku… :lol: Zkoušela jsem taky čínský kalendář, a jako druhé mi taky vyšla holčička, tak jsem zvědavá… :lol:

holky kde to hledáte v tom kalendář?o tom jsem ještě neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
5.8.10 07:43

Dobré ráno :dance: a to my jsme se dnes s mimi vyspalí do růžova, juchuuu…jako každý den…na nás ta únava chodí až večer…

no k pleti snad ani nic psát nebudu, já vypadám jak puberťák, ikdyž je pravda, že já mám s pletí problém i normálně, jak jsem vysadila antikoncepci, tak to byla docela katastrofa. Jediné, co mi pomáhá je odjet k moři :lol: to ten týden vždycky vypadám úžasně :-) no ještě mě to letos jednou čeká, tak si snad trochu zvednu sebevědomí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
5.8.10 07:54

Kam jedeš Šári?

Kyblíčku mrkni sem
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 07:57
kyblicek píše:
Ivušáček píše:
janna24 píše:
Jani to já měla nádhernou pleť nejlepší co jsem kdy měla, alespoň tak mi říkala kosmetička, a čekala jsem holčičku… :lol: Zkoušela jsem taky čínský kalendář, a jako druhé mi taky vyšla holčička, tak jsem zvědavá… :lol:
holky kde to hledáte v tom kalendář?o tom jsem ještě neslyšela

Zkus to tady…
http://www.pohlaviditete.cz/…ndar_tab.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
5.8.10 08:00

Jani, do Řecka, na Zakynthos - budeme tam mít s přítelem svatbu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
ale to jsme plánovali ještě dřív, než se objedvily dva proužky :-) tak snad mi nebude nějak špatně a zvládnu to…no a snad se taky vejdu do šatů, nechávám si je šít na míru (na Aukru), tak už jsem nahlásila, že chci volné bříško :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 08:02
janna24 píše:
Kam jedeš Šári?Kyblíčku mrkni sem
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

To je zajímavé, tady mě čeká chlapeček, když jsem to dělala na http://www.pohlaviditete.cz/…ndar_tab.jpg
tak jsem musela přičíst jedničku a to mě vyšla holčička… :lol: Tak jsem na to zvědavá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
5.8.10 08:05

Juuuu, mně vyšla holčička :srdce: já bych si strašně přála holčičku, tak uvidíme :-) na chlapečka si totiž nemůžu vybrat jméno :lol:
Na kontrolu jdu teď v pondělí, ale to mi ještě neřeknou, to je moooc brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 08:13
xŠárka píše:
Juuuu, mně vyšla holčička :srdce: já bych si strašně přála holčičku, tak uvidíme :-) na chlapečka si totiž nemůžu vybrat jméno :lol:
Na kontrolu jdu teď v pondělí, ale to mi ještě neřeknou, to je moooc brzy…

Tak to jsem na tom opačně, na kluka jméno by bylo, ale na holčičku nějako nemůžu vybrat, nějako se nemůžu rozhodnout…Jo jo to si ještě pár týdnů počkáme, než zjistíme pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí