♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
5.8.10 08:15

holky děkuji tak mě vyšla zae holčička tak jsem na to zvedavá protože mě by to vubec nevadilo na holku mám už všechno takže to y bylo fajn ale kluk mi aky nevadí to by si přáli skoro všichni z manželovi rodiny protže tam maj samí vnučky :lol: ale já dostávám zase pocit že budu mít holčičku a manžel říká že se třema babama v baráku se zlbázní :mrgreen: dobře mu tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 08:23

Dobré ráno,

dneska jsem doma a nevystrčim nos :-)

Podle tabulky mi vychází holka a malá taky podle toho vyšla. Tak to jsem zvědavá!!! Můj tip je jinej

Šári, tvůj přítel je řek nebo si prostě jen tak děláte svatbu v řecku? na pláži u móře, to bude romantika :wink:

Zkusim vám dneska ukázat fotku toho našeho miminka, jestli se mi to nějak povede :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
5.8.10 08:29

Ivi, přítel je Čech, ale nechtěli jsme tady dělat estrádu, my na to moc nejsme a navíc mě nebaví to zařizování kolem, takže jsme se rozhodli, že se vezmeme někde v cizině…a nejjednodušší to bylo v Řecku. Uděláme si prostě jen pro nás dva krásný den a spojíme to zároveň se svatební cestou. Není kolem toho žádné běhání, vše zařídí agentura a ani to moc nestojí, myslím, že míň, než kdybysme pořádali svatbu tady pro celou rodinu…
Kamarádka se vdávala teď v červnu a už od ledna byla vystresovaná, všechno se jim pokazilo a ve finále na hostině zkolabovala a odvezla ji sanitka - taky je těhotná…no a tomuto se chci vyhnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
5.8.10 08:32

Ty jo Šári, to je krása. A to budete mít nějakou soukromou svatbu jenom vy a svědci nebo celá rodina? tak pak sem hoď nějaký fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 08:35
xŠárka píše:
Ivi, přítel je Čech, ale nechtěli jsme tady dělat estrádu, my na to moc nejsme a navíc mě nebaví to zařizování kolem, takže jsme se rozhodli, že se vezmeme někde v cizině…a nejjednodušší to bylo v Řecku. Uděláme si prostě jen pro nás dva krásný den a spojíme to zároveň se svatební cestou. Není kolem toho žádné běhání, vše zařídí agentura a ani to moc nestojí, myslím, že míň, než kdybysme pořádali svatbu tady pro celou rodinu…
Kamarádka se vdávala teď v červnu a už od ledna byla vystresovaná, všechno se jim pokazilo a ve finále na hostině zkolabovala a odvezla ji sanitka - taky je těhotná…no a tomuto se chci vyhnout :-)

Ty jo to je krásné, romantické…já bych se vdávala pořád… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
5.8.10 08:35

už to čtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
5.8.10 08:43

jen my dva, oddávající a svědci - přítel se chytil na to, že když se dohodneme s oddávajícím, že si ANO řekneme v řečtině, tak vlastně řekneme NE :lol: protože česky ANO = řecky NE … no chlapi, co bychom čekaly, že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
5.8.10 08:44

taky bych se hnedka vdávala znova a zní to mooo hezkya romanticky holky ani paralen nezabral to je hruza já su tak zvedavá co to bude teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 08:44
xŠárka píše:
jen my dva, oddávající a svědci - přítel se chytil na to, že když se dohodneme s oddávajícím, že si ANO řekneme v řečtině, tak vlastně řekneme NE :lol: protože česky ANO = řecky NE … no chlapi, co bychom čekaly, že :-)

to je vtipný :lol: :lol: ale myslím, že by mi to NE nešlo z pusy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 08:46
kyblicek píše:
taky bych se hnedka vdávala znova a zní to mooo hezkya romanticky holky ani paralen nezabral to je hruza já su tak zvedavá co to bude teda

jestli máš ucpanej nos, zkus se nahřát třeba nad hrncem s horkou vodou nebo tak.......poradila bych horkou vanu, ale tu zas nemůžem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
5.8.10 08:47

už mi to poradila aji mmka že si to mám skusit a že si do toh mám dát sul aji mamka má doma ten solux nebo jak se tomu říká jak si před to sedneš a ono te to nahřívá tak jak malá pujde spát skusím to s tím hrncem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 08:48
xŠárka píše:
jen my dva, oddávající a svědci - přítel se chytil na to, že když se dohodneme s oddávajícím, že si ANO řekneme v řečtině, tak vlastně řekneme NE :lol: protože česky ANO = řecky NE … no chlapi, co bychom čekaly, že :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TO je super…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 08:50
kyblicek píše:
už mi to poradila aji mmka že si to mám skusit a že si do toh mám dát sul aji mamka má doma ten solux nebo jak se tomu říká jak si před to sedneš a ono te to nahřívá tak jak malá pujde spát skusím to s tím hrncem

Ten solux můžu doporučit, krásně mi vždycky spustilo rýmu, když jsem měla plný nos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
5.8.10 08:51

No holky, důležité je, že se chytil :-) já tam stejně řeknu ANO, taky by mi to NE asi moc nešlo, to ještě uvidíme, jaká bude nálada a atmosféra :-) ono to tomu mému chlapovi vždycky všechno strašně trvá, než ho k něčemu přesvědčím…a pak všude vykládá, jaký měl super dobrý nápad :mrgreen:

Kýblíčku, na hlavu je dobrý hořčík - tak si dej tu magnesku nebo banány, tam je taky hořčík…nebo pořádně otevři okno a pusť si domů čerstvé kyslíky…kamarádce doktorka spíš doporučila panadol, než paralen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
5.8.10 08:54

A joo, Kýblíčku, tebe nebolí hlava, ale máš rýmu…no to jsem zase nepozorně četla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí