Poradna duly
Jana Čurdová
holky děkuji tak mě vyšla zae holčička tak jsem na to zvedavá protože mě by to vubec nevadilo na holku mám už všechno takže to y bylo fajn ale kluk mi aky nevadí to by si přáli skoro všichni z manželovi rodiny protže tam maj samí vnučky
ale já dostávám zase pocit že budu mít holčičku a manžel říká že se třema babama v baráku se zlbázní
dobře mu tak
![]()
Dobré ráno,
dneska jsem doma a nevystrčim nos ![]()
Podle tabulky mi vychází holka a malá taky podle toho vyšla. Tak to jsem zvědavá!!! Můj tip je jinej
Šári, tvůj přítel je řek nebo si prostě jen tak děláte svatbu v řecku? na pláži u móře, to bude romantika ![]()
Zkusim vám dneska ukázat fotku toho našeho miminka, jestli se mi to nějak povede ![]()
Ivi, přítel je Čech, ale nechtěli jsme tady dělat estrádu, my na to moc nejsme a navíc mě nebaví to zařizování kolem, takže jsme se rozhodli, že se vezmeme někde v cizině…a nejjednodušší to bylo v Řecku. Uděláme si prostě jen pro nás dva krásný den a spojíme to zároveň se svatební cestou. Není kolem toho žádné běhání, vše zařídí agentura a ani to moc nestojí, myslím, že míň, než kdybysme pořádali svatbu tady pro celou rodinu…
Kamarádka se vdávala teď v červnu a už od ledna byla vystresovaná, všechno se jim pokazilo a ve finále na hostině zkolabovala a odvezla ji sanitka - taky je těhotná…no a tomuto se chci vyhnout ![]()
Ty jo Šári, to je krása. A to budete mít nějakou soukromou svatbu jenom vy a svědci nebo celá rodina? tak pak sem hoď nějaký fotky.
xŠárka píše:
Ivi, přítel je Čech, ale nechtěli jsme tady dělat estrádu, my na to moc nejsme a navíc mě nebaví to zařizování kolem, takže jsme se rozhodli, že se vezmeme někde v cizině…a nejjednodušší to bylo v Řecku. Uděláme si prostě jen pro nás dva krásný den a spojíme to zároveň se svatební cestou. Není kolem toho žádné běhání, vše zařídí agentura a ani to moc nestojí, myslím, že míň, než kdybysme pořádali svatbu tady pro celou rodinu…
Kamarádka se vdávala teď v červnu a už od ledna byla vystresovaná, všechno se jim pokazilo a ve finále na hostině zkolabovala a odvezla ji sanitka - taky je těhotná…no a tomuto se chci vyhnout
Ty jo to je krásné, romantické…já bych se vdávala pořád… ![]()
jen my dva, oddávající a svědci - přítel se chytil na to, že když se dohodneme s oddávajícím, že si ANO řekneme v řečtině, tak vlastně řekneme NE
protože česky ANO = řecky NE … no chlapi, co bychom čekaly, že ![]()
taky bych se hnedka vdávala znova a zní to mooo hezkya romanticky holky ani paralen nezabral to je hruza já su tak zvedavá co to bude teda
xŠárka píše:
jen my dva, oddávající a svědci - přítel se chytil na to, že když se dohodneme s oddávajícím, že si ANO řekneme v řečtině, tak vlastně řekneme NEprotože česky ANO = řecky NE … no chlapi, co bychom čekaly, že
to je vtipný
ale myslím, že by mi to NE nešlo z pusy ![]()
kyblicek píše:
taky bych se hnedka vdávala znova a zní to mooo hezkya romanticky holky ani paralen nezabral to je hruza já su tak zvedavá co to bude teda
jestli máš ucpanej nos, zkus se nahřát třeba nad hrncem s horkou vodou nebo tak.......poradila bych horkou vanu, ale tu zas nemůžem ![]()
už mi to poradila aji mmka že si to mám skusit a že si do toh mám dát sul aji mamka má doma ten solux nebo jak se tomu říká jak si před to sedneš a ono te to nahřívá tak jak malá pujde spát skusím to s tím hrncem
xŠárka píše:
jen my dva, oddávající a svědci - přítel se chytil na to, že když se dohodneme s oddávajícím, že si ANO řekneme v řečtině, tak vlastně řekneme NEprotože česky ANO = řecky NE … no chlapi, co bychom čekaly, že
kyblicek píše:
už mi to poradila aji mmka že si to mám skusit a že si do toh mám dát sul aji mamka má doma ten solux nebo jak se tomu říká jak si před to sedneš a ono te to nahřívá tak jak malá pujde spát skusím to s tím hrncem
Ten solux můžu doporučit, krásně mi vždycky spustilo rýmu, když jsem měla plný nos…
No holky, důležité je, že se chytil
já tam stejně řeknu ANO, taky by mi to NE asi moc nešlo, to ještě uvidíme, jaká bude nálada a atmosféra
ono to tomu mému chlapovi vždycky všechno strašně trvá, než ho k něčemu přesvědčím…a pak všude vykládá, jaký měl super dobrý nápad ![]()
Kýblíčku, na hlavu je dobrý hořčík - tak si dej tu magnesku nebo banány, tam je taky hořčík…nebo pořádně otevři okno a pusť si domů čerstvé kyslíky…kamarádce doktorka spíš doporučila panadol, než paralen…
A joo, Kýblíčku, tebe nebolí hlava, ale máš rýmu…no to jsem zase nepozorně četla ![]()