Poradna duly
Jana Čurdová
Ivetza píše:
holky, nedávno tu někdo psal o zamčení diskuze. To se tady dá? To ani nevim, ale myslim, že by to časem bylo fajn, co myslíte?
kamarádka na diskuzi stejnýho měsíce porodu měla nějakou falešnou holku (teda jakože to byl asi nějakej magor či co), byla to tenkrát aféra na rodina.cz a tady taky už bylo cosi…
fakt,to je ale děsný člověk si tu píše o všem a pak třeba začas zjistíš že tu byl nákej magor tí nemsím tady ale třeba u te kamaradky
Holky, jestli vás to uklidní, tak já úchyl nejsem ![]()
ale vážně, ono je to výhoda i nevýhoda internetu…ale když je někde nějaký úchyl a je anonymní, tak ono my všechny jsme tu vlastně taky anonymní, takže nás osobně stejně nezná a těžko vypátrá…ale asi to nebude nic příjemného, já s tím žádnou zkušenost nemám - naštěstí.
hlavně teda upřímně nechápu, co z toho někdo může mít??? No vážně, v diskusi o těhotenství??
![]()
Jessie píše:
hlavně teda upřímně nechápu, co z toho někdo může mít??? No vážně, v diskusi o těhotenství??![]()
no ona tenkrát taky že je těhotná, pak nějak porodila jakože předčasně, umřel jí táta, starala se snad ještě o synovce, doma další 2 děti…prostě podle mě člověk, kterej potřebuje pozornost. Fakt asi nemoc…
Pak se jeden čas mluvilo o tom, že nějaký zas v diskuzích hledaj fotky dětí… ![]()
Pak jsem jeden čas chodila jen na dámu, tam se právě diskuze taky zamykaj.
Ahojky, to je zatím náš termín, jsem teď 10+2tt a na kontrole jsem byla v pondělí, no a sice jsem už po první kontrole v pátém týdnu byla přesvědčena, že na té druhé už budu chtít fotečku, ale i tentokrát hovínko. My jsme totiž o jedno těhu v dubnu přišli a já jsem teď byla tak dojatá, že tentokrát už tam srdíčko vidím, že jsem okamžitě začala řvát jak pipina, slzy mi tekly, že jsem neviděla snad na metr, tekl mi sopel, doktorka se usmívala, ale já jsem si připadala jak magor, ale fakt tomu nešlo pomoct a já jsem byla úplně dojatá a když mi ho pustila nahlas, tak jsem málem začala řvát nahlas i já, ale tak podařilo se mi to nějak zadusit,
no takže jsem na celou fotečku zapomněla, ale dostala jsem těh.průkazku a celý den jsem z toho byla jak na růžovém obláčku, ale stejně toho drobečka pořád vidím před sebou, tak ani žádnou fotečku teď nepostrádám, jen mě to mrzí kvůli manžela, že ten si bude muset ještě počkat. Ale 24.8.jdeme na první screening kvůli downova syndromu, sice to stojí 1000,– ale já myslím, že za to, abych věděla, že je to mrně zdravé, to stojí,tak tam už ho uvidí i manžel. Už jste na tom některá byla? Co mi všechno budou dělat? ![]()
ahoj rachel, vítej (jsi tu prvně, ne?) ![]()
screening je test kombinovanej z krve a utz. Takže ti vezmou krev, budou zkoumat hladinu nějakých hormonů a na utz koukaj, jestli má miminko nosní kůstku, měří nějakoou kožní řasu na krku a myslím, že i délku stehenní kosti, ale tim si nejsem jistá. No a pak se oba výsledky nějak zkombinujou.
Jinak chápu, žes bulela. Já taky minule slzela, když sem tam viděla to srdíčko.
Juu, Rachel, moc gratuluju…já teď brečím u všeho, i když si čtu ten tvůj příspěvěk, tak zamačkávám slzu
![]()
No a když vidím to lečo k obědu, co tu mám, tak se mi teda chce taky brečet ![]()
A na ten screening se musím sama zeptat, nebo je to nějak automaticky? Někde jsem četla, že by se mělo jít po třicítce, někde zas, že až po 35. roce…mně je 31…Upřímně, že se na takovou kontrolu chodí, jsem vyčetla až tady, takže jsem včera hledala, co to vlastně je…
Jsem fakt ráda, že se člověk může tady zeptat…
ty jo - čtvrt na jednu
Asi bych už měla jít vařit oběd ![]()
Dneska bude kuře na paprice, tak jdu na to, ať mi malá nepojde hlady ![]()
Holky dělají test stojí teda asi 1000 a ukazuje pohlaví, ale neni to prý moc 100% http://zdravi.megapark.cz/…iction-test/
Jinak s kojením… modlim se, abych to teď dokázala. Mám ploché bradavky, takže se neměl za co chytit, a ještě se u toho vztekal, takže kombinace jak bejk..
Rachel vítej mezi náma a gratuluju!!
ten screening to je prý utz přes bříško, né zevřitř, + teda odběry krve, a výsledek je po týdnu.
Ivet krásný fotečky!!!!!!!!!!!!!! Krásný mimísek!!!!!
![]()
Gino mám radost že jsi dopadla dobře na kontrole, jen tak dál
![]()
Kaji ať je bobískovi brzo dobře!!!!! Je hrozný když jim něco je Myslíme na vás! ![]()
Příspěvek upraven 05.08.10 v 12:28
Šema píše:
Holky dělají test stojí teda asi 1000 a ukazuje pohlaví, ale neni to prý moc 100% http://zdravi.megapark.cz/…iction-test/Jinak s kojením… modlim se, abych to teď dokázala. Mám ploché bradavky, takže se neměl za co chytit, a ještě se u toho vztekal, takže kombinace jak bejk..
Si můj člověk, prsa až za roh, ale bradavky nepoužitelný. Teď budu někdy od 5. měsíce nosit ty formovače, jestli to pomůže
Tenkrát už mi to moc nepomohlo a kojila jsem jenom měsíc ![]()
RachelSunny píše:
Ahojky, to je zatím náš termín, jsem teď 10+2tt a na kontrole jsem byla v pondělí, no a sice jsem už po první kontrole v pátém týdnu byla přesvědčena, že na té druhé už budu chtít fotečku, ale i tentokrát hovínko. My jsme totiž o jedno těhu v dubnu přišli a já jsem teď byla tak dojatá, že tentokrát už tam srdíčko vidím, že jsem okamžitě začala řvát jak pipina, slzy mi tekly, že jsem neviděla snad na metr, tekl mi sopel, doktorka se usmívala, ale já jsem si připadala jak magor, ale fakt tomu nešlo pomoct a já jsem byla úplně dojatá a když mi ho pustila nahlas, tak jsem málem začala řvát nahlas i já, ale tak podařilo se mi to nějak zadusit,no takže jsem na celou fotečku zapomněla, ale dostala jsem těh.průkazku a celý den jsem z toho byla jak na růžovém obláčku, ale stejně toho drobečka pořád vidím před sebou, tak ani žádnou fotečku teď nepostrádám, jen mě to mrzí kvůli manžela, že ten si bude muset ještě počkat. Ale 24.8.jdeme na první screening kvůli downova syndromu, sice to stojí 1000,– ale já myslím, že za to, abych věděla, že je to mrně zdravé, to stojí,tak tam už ho uvidí i manžel. Už jste na tom některá byla? Co mi všechno budou dělat?
Co si pamatuji z prvního těhu, tak Ti vezmou krev a pak se juknout na mimíska a změří si nějaké části… a pak se to stou krví porovná a zjistí výsledek, bohužel to trvá asi týden…je zvláštní že to všude stojí jinak, já si zaplatím 1500
Ivet já jen v porodce, doma sem odstříkávala a po týdnu jsem měla jen vodu, takže kojení 3dny?
Já furt říkám že ty prsa mám na nic, kojit s tím neumím, chlap o to zájem nemá, ten má rád menší, takže tak akorát mě z toho bolí záda
Ale člověk se nemůže rouhat
Hlavně že je člověk zdravej
xŠárka píše:Šárko mě to nabízela gyntařka, protože to nehradí pojišťovna a u nás teda to stojí 1500, tak se mě ptala jestli to chci a mě je 29, a dělali to i před dvěma lety, takže na věku to podle mě nezáleží…
Juu, Rachel, moc gratuluju…já teď brečím u všeho, i když si čtu ten tvůj příspěvěk, tak zamačkávám slzu![]()
No a když vidím to lečo k obědu, co tu mám, tak se mi teda chce taky brečetA na ten screening se musím sama zeptat, nebo je to nějak automaticky? Někde jsem četla, že by se mělo jít po třicítce, někde zas, že až po 35. roce…mně je 31…Upřímně, že se na takovou kontrolu chodí, jsem vyčetla až tady, takže jsem včera hledala, co to vlastně je…
Jsem fakt ráda, že se člověk může tady zeptat…