♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
5.8.10 20:52

Holky jdu hají, fdobrou!

Kyblíčku piješ hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.8.10 20:54
kyblicek píše: šečmi to si teda fakt užívám thole jsem vživotě nezažila kasttrofa ale hold to vydržím :cry: musela jsem s vzít paralen ten mi tak trochu pomohl že můžu aspon chodit ale jak se zvohnu katastrfa.je tak to já doufám že to rchle přejde jestli to bude do konce prvího timestru tak se snad zblázním u malé jsem nic takovího neměla a pálení žáhy to taky vubec neznám u malé mě to nedělalo ted taky nee tak snad nezačne i tohle

Přesně vím, jak ti je! Já na tohle trpím taky! A to nemůžu dát hlavu dolu, pomalu se podívat do světla, bolí mě sebemenší pohyb hlavou.. A co se mi taky už dvakrát stalo, že mě večer bolela hlava, nevzala sem si prášek, nebo já prášky až fakt to poslední, a ráno se mi tam motala hlava, že sem seděla a lehla, sedla, lehla, takže asi na 10krát než sem po 4 dolezla do kuchyně se napit :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
5.8.10 21:04

Tyjo, holky, já vypadám každej večer, jak kdybych byla tak minimálně v pátým měsíci, to je strašný. Fakt jsem každej večer strašně nafouklá a jakoby přežraná, i když toho třeba tolik nesním. No za chvíli to břicho neschovám už ani přes den :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.8.10 21:06

Kajíčku tak to jsme na tom ale uplně stejně! A já navíc cejtím jak mám kde mám močák jakoby už tvrdý. Buď jsem blbec, ale fakt to tak je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 21:11
:lol:
Kajiszek píše:
Tyjo, holky, já vypadám každej večer, jak kdybych byla tak minimálně v pátým měsíci, to je strašný. Fakt jsem každej večer strašně nafouklá a jakoby přežraná, i když toho třeba tolik nesním. No za chvíli to břicho neschovám už ani přes den :oops:

Ju tak to jsme na tom stejně, já mám taky takovou cejchu…hrůza…to se kolikrát ani nedá zatáhnout… snažím se to trošku zatahnout, když si mě někdo prohlíží, a v tu ránu vypnu ty hrozný balony, co se mi nevejdou do podprsenky, holky to je komedie, fakt… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.8.10 21:15

NO a o prsou nemluvim.. jestli se tomu teda dá říct prsa.. :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 21:17
Šema píše:
NO a o prsou nemluvim.. jestli se tomu teda dá říct prsa.. :think: :cert:

Já tomu šemi už prsa neříkám, prsa to nejsou, jsou to nafouknutý balóny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.8.10 21:21

Přesně tak, ještě že už mě nebolej :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
5.8.10 21:24

Holky jdu se fakt natáhnout, tak papa :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
5.8.10 21:29

No tak o prsou taky ani nemluvim… já mám nohy a zadek celkem ještě ok, ale ten vršek… fakt matrona největší. A to břicho vypadá teďka fakt jak nafouklej balón… Šemi, tak dobrou… mně Vojtík furt pláče… snad ho to přejde, běhám tam každou chvilku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
5.8.10 21:46
no dneska mi Dr. říkal, že jestli mi vyjde screening s krví hodně suprově i vzhledem k věku, tak to nebude nutný, ale že si o tom popovídáme nad výsledkama…a to bych šla až v 16.týdnu…zatím to neřeším… :mrgreen:
Kajiszek píše:
Tak jsem vás dočetla. Vojtu jsem dala spát bez večeře, dostal hysterickej záchvat, jen uviděl lžičku. Ale tak však on hlady neumře mno. Není mu dobře, tak dnes snědl jen dvě ovocný přesnídávky a jogurt. No jako marod má nárok na tenhle výběrovej jídelníček, ale polívčičkám se zeleninkou stejnak neunikne, až mu bude líp :lol: Na kuřecí vývar i brkaši mi dnes hodil bobek mno :-?

Škurpi, tak to zní logicky, já budu mít výsledky hned. Takže to je opravdu asi kvůli tomu. Já právě četla cosi, že se to musí dělat ty dva týdny předem, ale zdálo se mi to jako pěkná blbost, protože proč by to ti doktoři někde dělali najednou. Takže děkuju za objasnění :kytka: A držím palce, ať ti to dobře dopadne. Btw na tu plodovku tě poženou i při dobrým výsledku? Kamarádce z července to takhle dělali, bylo jí 41. Poslali ji na ni nezávisle na výsledcích kvůli věku. Ale můžeš to samo i odmítnout.

Jinak ještě dodatek k tomu screeningu - je to fakt různý, Gennet to má prostě za 1100 bez rozdílu pojišťovny a čehokoliv. Před pár lety to prej u nich taky šlo na pojišťovnu, ale teďka je to prostě placený a tečka. Ale já už na to prdím, tohle je pro mě ještě přijatelný, navíc ten UTZ v Gennetu je prostě něco úžasnýho, strašně se těším… moje mudra mi to chtěla dělat na obyč UTZ za 2900 Kč 8-o Teda jako součást nadstandardního balíčku, ale stejnak… na ten balíček prdím.

Btw jak jste řešily kojení - my kojili plně do 4m, pak jsem dostala ms a nějak mlíčka ubylo, takže jsme dávali 1 večerní dokrm UM. Kojila jsem jen do 7m, protože se mi prcek sám odstavil a násedně se odstavil během 14 dnů i od UM a veškerých tekutin z flašky 8-o :roll: Takže od tý doby jedeme kašičky z UM lžičkou a hodně jogurtů. Už se teda vlivem vedra naučil aspoň pít šťávu brčkem, ale byl to strašnej boj. Je to fakt paličák. UM z flašky prostě nevezme do pusy, jen tu kaši lžičkou, a to jen k večeři, jinak ji nechce. A nehnem s ním ani párem volů :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
5.8.10 22:45

Ahoj holky, tak jsem dnes viděla miminko. Máme :srdce: , podle doktora vše OK, dokonce jsme podle UTZ 6+6, což je více než podle MS. Omlouvám se všem, se kterými jdeme v pondělí společně na kontrolu, že jsem trochu předběhla, ale včera večer jsem malinko zašpinila. Pak celou noc a ráno dobré. Ale před odchodem z práce zase troška krve, tak mě kolegyně hodila do nemocnice na gyn. pohotovost. Dali mi pro jistotu Utrogestan, Ascorutin a vypadá to, že mě v pondělí pošle doktor na neschopenku… Myslela jsem, že tentokrát to zvládnu v práci, ale asi mi není souzeno. Hlavně aby se celkově neopakovalo to stejné jako posledně… Ale třeba to tentokrát miminko zvládne…

Gratuluju ke dnešním úspěšným kontrolám, já mám teď asi nejkratší interval - jdu zase v pondělí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
6.8.10 06:38
skvělá zpráva a špinění ustane, uvidíš…
jancab píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes viděla miminko. Máme :srdce: , podle doktora vše OK, dokonce jsme podle UTZ 6+6, což je více než podle MS. Omlouvám se všem, se kterými jdeme v pondělí společně na kontrolu, že jsem trochu předběhla, ale včera večer jsem malinko zašpinila. Pak celou noc a ráno dobré. Ale před odchodem z práce zase troška krve, tak mě kolegyně hodila do nemocnice na gyn. pohotovost. Dali mi pro jistotu Utrogestan, Ascorutin a vypadá to, že mě v pondělí pošle doktor na neschopenku… Myslela jsem, že tentokrát to zvládnu v práci, ale asi mi není souzeno. Hlavně aby se celkově neopakovalo to stejné jako posledně… Ale třeba to tentokrát miminko zvládne…Gratuluju ke dnešním úspěšným kontrolám, já mám teď asi nejkratší interval - jdu zase v pondělí :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
6.8.10 06:47
jancab píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes viděla miminko. Máme :srdce: , podle doktora vše OK, dokonce jsme podle UTZ 6+6, což je více než podle MS. Omlouvám se všem, se kterými jdeme v pondělí společně na kontrolu, že jsem trochu předběhla, ale včera večer jsem malinko zašpinila. Pak celou noc a ráno dobré. Ale před odchodem z práce zase troška krve, tak mě kolegyně hodila do nemocnice na gyn. pohotovost. Dali mi pro jistotu Utrogestan, Ascorutin a vypadá to, že mě v pondělí pošle doktor na neschopenku… Myslela jsem, že tentokrát to zvládnu v práci, ale asi mi není souzeno. Hlavně aby se celkově neopakovalo to stejné jako posledně… Ale třeba to tentokrát miminko zvládne…Gratuluju ke dnešním úspěšným kontrolám, já mám teď asi nejkratší interval - jdu zase v pondělí :-)

To je super zpráva, gratuluji k :srdce: a přeji, aby to tentokrát vyšlo až do úplného konce… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
6.8.10 06:51
Kajiszek píše:
No tak o prsou taky ani nemluvim… já mám nohy a zadek celkem ještě ok, ale ten vršek… fakt matrona největší. A to břicho vypadá teďka fakt jak nafouklej balón… Šemi, tak dobrou… mně Vojtík furt pláče… snad ho to přejde, běhám tam každou chvilku :cry:

Káji, tak to jsme na tom asi podobně… no když si přestavíš, že před těhu jsem měla 15 kg nadváhu, tak asi víš, co je teď pár týdnů těhu…prsa i tak dost velká jsou ještě větší, ale jsou takové nafouknuté jako balóny…pupek jak na 5-6 měsíc, prdel, která se do ničeho nevejde a o nohách nemluvím, krom toho začínají být pěkné hnusné, protože mám náběh na křečové žíly, na to bych potřebovala taky trochu zhubnout…na porodním sále budu mít přes metrák, tak jen doufám, že mají pořádné postele… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí