♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
5.8.10 11:16
mě budou brát krev při UTZ…určo to je dobře…
Ivetza píše:
Škurpice píše:
Dr. mi dal papír a že se mám objednat mezi 19.8. - 26.8., takže buď úplně v poho…na genetice mě objednali na 24.8. …
Ivetza píše: škurpi, gratuluju :srdce: Už je mimík na utz krásně vidět, co? :hug:
na screening jdu o tejden dřív, těhotný jsme +/- stejně, tak doufám, že tam je nějaký rozmezí a neženu se tam moc brzy
no jdu 16. na krev a 19. na utz…sand to bude ok :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 11:17
Ivetza píše:
holky, koukejte na co jsem narazila…

ale ta cena :roll: :roll:

http://www.bety.cz/…-domaci-test

Hm zajímavé, co všechno neobjeví…ale za tu cenu počkám raději do toho 20tt… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 11:20
Ivušáček píše:
Ivetza píše:
holky, koukejte na co jsem narazila…

ale ta cena :roll: :roll:

http://www.bety.cz/…-domaci-test
Hm zajímavé, co všechno neobjeví…ale za tu cenu počkám raději do toho 20tt… :lol:

hrozně ráda bych to zkusila, láká mě to, ale tušim, že u manžela se to s pochopením nepotká :-( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142

Já už mám taky fotku miminka, bylo tam krásně vidět :-) ale nejde mi to sem vložit, budu ji muset zmenšit…na utz jsem byla 19.7. a mimi mělo 2,91 cm :-) Škurpi, taky gratuluju, to je tak krásné, když člověk může to miminko vidět…já jsem ho viděla zatím 2× a v pondělí jdu na kontrolu a na krev a snad mi taky už konečně sestřička vypíše průkazku :-) jestli mi bude doktorka dělat i utz, tak si nechám zase udělat fotečku :-) jsem strašně zvědavá, jak jsme porostli…

Ivi, ten test je teda strašně drahý! To si raději počkám do září, to už uteče jak voda :-) Jen aby se mi mimi chtělo ukázat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
Ivetza píše:
Škurpice píše:
Dr. mi dal papír a že se mám objednat mezi 19.8. - 26.8., takže buď úplně v poho…na genetice mě objednali na 24.8. …
Ivetza píše: škurpi, gratuluju :srdce: Už je mimík na utz krásně vidět, co? :hug:
na screening jdu o tejden dřív, těhotný jsme +/- stejně, tak doufám, že tam je nějaký rozmezí a neženu se tam moc brzy
no jdu 16. na krev a 19. na utz…sand to bude ok :andel:

Určitě to dopadne dobře… :lol: já mám jít na krev až 25… :cry: a to bude i ultrazvuk, kvůli testu na Downa…odběr krve a pak měření zátylku myslím…takže broučka alespoň uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
5.8.10 11:27

Holky počkejte, 20tt je tu cobydup a pak se to všechny dozvíme. My mimču zatím neříkáme nijak, pořád se bojím, abych něco nezakřikla…asi jsem pitomá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 11:32

pokus o vložení fotky :andel:

http://lh5.ggpht.com/…DSC_0695.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
5.8.10 11:35
Ivetza píše:
pokus o vložení fotky :andel:http://lh5.ggpht.com/…DSC_0695.JPG

krásný miminko ivet to je něco já už chci taky takovou fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
5.8.10 11:35

já jsem si na internetu přečetla, že pohlaví jde rozeznat ve většině případů už v 16. týdnu…tak snad se nám to povede taky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
5.8.10 11:38

Ivet to je nádhera! Taky už se nemůžu dočkat, až budu mit fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
5.8.10 11:42

:lol: Ivet, to je krása, už se nemůžu dočkat, až uvidím toho našeho klíčka…to budu 11tt tak jsem zvědavá, jaký mimísek bude macek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 11:42

Šári, nechci ti brát iluze. ono to opravdu asi na dobrym utz jde rozeznat brzy, ale mně třeba tenkrát doktor řekl, že mi to řekne nejdřív v 18tt, aby si mohl být trošku jistej a nakonec se malá skovávala, tak mi to řekl až někdy ve 22tt. Měla nohy pořád u sebe :lol: , tak manžel říkal, že je to jasný, že je to holka a je po mamince :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
5.8.10 11:45

Ivet - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: manžel je ftipálek, že…

Jinak fotečka je nááádhernááá…

chjooo, když člověk je od přírody tak zvědavý, to je strašné…kamarádka je o tři měsíce napřed a už na utz byla, ale mimi se jim taky schovávalo a ne a ne se ukázat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 11:48
xŠárka píše:
Ivet - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: manžel je ftipálek, že…

jo to jo, někdy až moc :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
5.8.10 11:51

holky, nedávno tu někdo psal o zamčení diskuze. To se tady dá? To ani nevim, ale myslim, že by to časem bylo fajn, co myslíte?
kamarádka na diskuzi stejnýho měsíce porodu měla nějakou falešnou holku (teda jakože to byl asi nějakej magor či co), byla to tenkrát aféra na rodina.cz a tady taky už bylo cosi… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí