♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
6.8.10 07:58

Dobré ráno holky :-)
Gratuluju všem ke kontrolám, já když vás tak čtu, tak si musím gratulovat, že ani nešpiním, ani nemám žádné jiné zvláštní potíže…a to jsem si myslela, jak je mi pořád jako blbě a jak je to nanic. ale oproti vám je to procházka růžovou zahradou :-) Snad se to i vám všem všechno upraví a budete OK, moc vám to přeju!
Já teda taky řeším prsa..já měla odjakživa větší, podprsenku jsem mívala 70C, po vánocích jsem přibrala, tak jsem povýšila na 70D a teď už mi i z těch D ty prsa lezou horem i spodem …sedím tady v kanceláři a pořád se musím všelijak popravovat, šéf už si asi říká, jestli mi nehrabe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.8.10 08:03

Dobré ránko!!

Gratuluji Jani k :srdce: :dance: :dance: :dance: A snad to špinění přejde,koukám, že se to stává fakt často.. Hodně to prý taky je po vyšetření

Jási připadnu tak o 50kg těžší, hrůza a furt se chodím koukat do zrcadla jestli to je tak fakt ale musí, protože to fakt cejtím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
6.8.10 08:17
jancab píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes viděla miminko. Máme :srdce: , podle doktora vše OK, dokonce jsme podle UTZ 6+6, což je více než podle MS. Omlouvám se všem, se kterými jdeme v pondělí společně na kontrolu, že jsem trochu předběhla, ale včera večer jsem malinko zašpinila. Pak celou noc a ráno dobré. Ale před odchodem z práce zase troška krve, tak mě kolegyně hodila do nemocnice na gyn. pohotovost. Dali mi pro jistotu Utrogestan, Ascorutin a vypadá to, že mě v pondělí pošle doktor na neschopenku… Myslela jsem, že tentokrát to zvládnu v práci, ale asi mi není souzeno. Hlavně aby se celkově neopakovalo to stejné jako posledně… Ale třeba to tentokrát miminko zvládne…

Ahojky,
Jani já už týden špiním. A v nemocnici mi 2× řekli na ultrazvuku, že je vše v pořádku, tělo se může pročišťovat. Tak už jsem se tím přestala trápit, a řekla bych, že už je to mírnější. Určitě bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
6.8.10 08:38

dobré ráno holky tak jak ste se vyspali mě je konečně líp hlava sice bolí ale jako normálně tkže zatím nic horznýho doufám že se to zase nerozjede dneska se bere kristýnku segra přes noc tak budeme mít trochu odpočinek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.8.10 08:45

Ahojí kyblíčku tak třeba se konečně pořádně prospíš a bude to lepší, co?? A i je lepší vzduch tak třeba dneska bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
6.8.10 08:48

šemi to fakt doufám protože včera jsem myslela že snad umírám motala se mi šiša bylo mi z toho nazvracení pomale celej den sem nejedla dneska je to o milion lepší takže doufám že to tak zustane skusím se nahřívat ještě třeba to trochu taky pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.8.10 08:48

ahoj holky,tak za chvilku pudju na kontrolu,spinim porad tak jsemzvedava jestli je mimi jeste vporadku,nebo co se vlastne deje..natriskala jsem se vsim moznym..3rohliky!!!neni mozna.jdu se oholit a navonet.o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
6.8.10 08:49
steveka píše:
ahoj holky,tak za chvilku pudju na kontrolu,spinim porad tak jsemzvedava jestli je mimi jeste vporadku,nebo co se vlastne deje..natriskala jsem se vsim moznym..3rohliky!!!neni mozna.jdu se oholit a navonet.o)))

budu moooc držet palečky snad to bude dobrý pak napiš až se vrátíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.8.10 08:50

Stev držíme palečky!!!!! :srdce: :kytka:

Já se zas od rána drbu jak ten mag*r :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.8.10 09:42

Dobre ranko,
holky, tak jsem rada, ze s tim vecernim nehorazne nafouklym brichem nejsem sama, jsem jako v patem mesici, citim, jak se mi bricho napina, je to dost neprijemne po celem dni, ale tohle nejspis k tehu patri…mate to tak vsechny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
6.8.10 09:43

jojo taky ikdyž začínám 7tt dneska a břicho mám vylezlíale večer je ještě horší jak se najím a hlavě když sním něco co mě nadýmá to si pak pijdu taky jak v pátým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
6.8.10 09:49

ahoj holky, dneska je mi parádně od rána :poblion: Na cestu do práce jsem si vzala igelitku a do ruky par piskotu, ktery jsme se do sebe snazila natlacit.. Jinak mé živé sny pokračují, dneska se mi zdálo, že rodim. Holky to byl tááák divnej sen :zed: Nakonec jsem se probudila zimou a asi hodinu se nemohla zahřát :roll:

Jancab gratuluju k srdíčku! Jsem netušila, že to špinění je tak časté …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
6.8.10 09:53

Dobré ráno holky, jdu vás jen pozdravit a popřát hezký den (i když za oknem to tak nevypadá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
6.8.10 09:57

tady pěkně lije takže budem doma a ymýšlet jak zabavit kristýnku dneska dělám řízky a brambory manžílek se chduák vrátil včera až půl 1 ráno z práce takže byl v práci 21hodin tak e pěkně unavenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.8.10 10:10

Ahoj holky, u nás taky nádherně prší. S těma prsama - počítejte, že klíďo po porodu můžou narůst i o dvě čísla. Já mívala D a teď mám F :oops: Kurnik, doufám, že při druhém to už tolik neporoste :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí