♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
6.8.10 13:49

takže když si myslím, že jsem měla menzes 28.05. (což asi tak odpovídá), tak jsem teď 10+2tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
6.8.10 13:52

mi to vychází 10+3 a termín bych řekla, že bys měla mít na 1.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.8.10 14:13

ahooj holky,tak jsempo kontrole..pohoda,mimisek tam je,vyvyjí se,jak má,srdíčko mu bije..jo a kousek od něj mám nadhernej hematomek,je velkej asi jeden cm a z toho to všechno teče..jak mi ho dr ukazoval…snad dyl nez mimiska:o(,no a ja se chtela dívat na mimi,a furt jsem videla nejakou cernou tecku..a prej vidite??to je ten hematom..jsem myslela,ze ho zabiju :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
6.8.10 14:16

Steveko, tak to je paráda !!! :) jsem ráda že je mimi ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.8.10 14:16

jsem teda taky zvedava co s tema myma prsama..ted mám 75E…co bude pak????Ž??????neeeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.8.10 14:17
JaňulkaX píše:
Steveko, tak to je paráda !!! :) jsem ráda že je mimi ok :palec:

diky jani,jsem mela pekny bobky…az mi z toho bylo na :poblion: hned jak jsem rekla ze spinim,tak me vzal na utz,ani ne na kozu,ale na lehatko a pry jestli jsem nemela horecku,bolesti…apod..a jestli mi je zle od žaludku,mu riakm ze jo,..ma to nejaky vliv??jakoze kdyz ti je blbe,tak je to ok??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
6.8.10 14:19

Stev tak to je super, že je miminko v pohodě a že se odhalil původce špinění :-) Evidentně z něj měl doktor větší radost, než by měl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.8.10 14:23
Jessie píše:
Stev tak to je super, že je miminko v pohodě a že se odhalil původce špinění :-) Evidentně z něj měl doktor větší radost, než by měl :mrgreen:

taky si myslim,se v nem uplne vyzival,napsal mi zase duphaston,a pry mam pit celaskon..tak to do sebe liju..neni dobrej..ale pritelicek mi dela papani,rizecky..tak si pak spravim chut.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
6.8.10 14:25

jéé, řízeček, tak to se máš. já tady jim starý rohlíky :-? ale já si to vynahradim na dovče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
6.8.10 14:29
Jessie píše:
jéé, řízeček, tak to se máš. já tady jim starý rohlíky :-? ale já si to vynahradim na dovče :-)

chudatko,gumovy??jsi vpraci,ze?,me to ceka zitra,valim na dve 12,cely vikend..co uz,dr,pry ze mam byt v klidu..copak to jde…ale pak mam volnejsi tyden..tak si odpocnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
6.8.10 14:36
steveka píše:
chudatko,gumovy??jsi vpraci,ze?,me to ceka zitra,valim na dve 12,cely vikend..co uz,dr,pry ze mam byt v klidu..copak to jde…ale pak mam volnejsi tyden..tak si odpocnu :roll:

jj, jsem v práci a už se nemůžu dočkat, až to utrpení skončí :-D fuj, dvanáctky, no tak to máš ještě horší, jak já … já tu jsem 9,5 a teda fakt to stačí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
6.8.10 14:39

juu, Jessie a kam jedeš na dovču?

já bych teda 2×12 hod v práci nedala :zed: jsem ráda, že sedím tady v kanceláři, hezky sama v klídečku a že jsou asi všichni zákazníci na dovolené, páč mi tu dnes ještě ani telefon nezazvonil…

už jsem stihla přečíst celou vedlejší diskuzi Březňátek 2011 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
6.8.10 14:41

Holky ty prsa jsou děs i u mě. Mám normálně 80B a teď snad už D…mám je šíleně nalitý, prostě mega baloooony :mrgreen: Neumím si představit, jakou velikost budu mít až budu kojit :zed: Nejhorší je, že šíleně bolí, bez podprdy ani ránu…a to jsem byla zvyklá chodit doma bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
6.8.10 14:55

Taky gratuluju k úspěšným kontrolám.
Steveko, to je fajn, že se našla příčina a určitě se hematom brzo vstřebá a bude klid.

Holky, kde je ta další diskuse březen 2011, já to nikde nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
6.8.10 15:02
mi to vychází, že jsi 10+0 dneska…já měla 30.5. a dnes jsem 9+5
xŠárka píše:
takže když si myslím, že jsem měla menzes 28.05. (což asi tak odpovídá), tak jsem teď 10+2tt?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí