Poradna duly
Jana Čurdová
takže když si myslím, že jsem měla menzes 28.05. (což asi tak odpovídá), tak jsem teď 10+2tt?
mi to vychází 10+3 a termín bych řekla, že bys měla mít na 1.3.
ahooj holky,tak jsempo kontrole..pohoda,mimisek tam je,vyvyjí se,jak má,srdíčko mu bije..jo a kousek od něj mám nadhernej hematomek,je velkej asi jeden cm a z toho to všechno teče..jak mi ho dr ukazoval…snad dyl nez mimiska:o(,no a ja se chtela dívat na mimi,a furt jsem videla nejakou cernou tecku..a prej vidite??to je ten hematom..jsem myslela,ze ho zabiju ![]()
jsem teda taky zvedava co s tema myma prsama..ted mám 75E…co bude pak????Ž??????neeeeeee
![]()
JaňulkaX píše:
Steveko, tak to je paráda !!!jsem ráda že je mimi ok
diky jani,jsem mela pekny bobky…az mi z toho bylo na
hned jak jsem rekla ze spinim,tak me vzal na utz,ani ne na kozu,ale na lehatko a pry jestli jsem nemela horecku,bolesti…apod..a jestli mi je zle od žaludku,mu riakm ze jo,..ma to nejaky vliv??jakoze kdyz ti je blbe,tak je to ok??
Stev tak to je super, že je miminko v pohodě a že se odhalil původce špinění
Evidentně z něj měl doktor větší radost, než by měl ![]()
Jessie píše:
Stev tak to je super, že je miminko v pohodě a že se odhalil původce špiněníEvidentně z něj měl doktor větší radost, než by měl
taky si myslim,se v nem uplne vyzival,napsal mi zase duphaston,a pry mam pit celaskon..tak to do sebe liju..neni dobrej..ale pritelicek mi dela papani,rizecky..tak si pak spravim chut.. ![]()
jéé, řízeček, tak to se máš. já tady jim starý rohlíky
ale já si to vynahradim na dovče ![]()
Jessie píše:
jéé, řízeček, tak to se máš. já tady jim starý rohlíkyale já si to vynahradim na dovče
chudatko,gumovy??jsi vpraci,ze?,me to ceka zitra,valim na dve 12,cely vikend..co uz,dr,pry ze mam byt v klidu..copak to jde…ale pak mam volnejsi tyden..tak si odpocnu ![]()
steveka píše:
chudatko,gumovy??jsi vpraci,ze?,me to ceka zitra,valim na dve 12,cely vikend..co uz,dr,pry ze mam byt v klidu..copak to jde…ale pak mam volnejsi tyden..tak si odpocnu
jj, jsem v práci a už se nemůžu dočkat, až to utrpení skončí
fuj, dvanáctky, no tak to máš ještě horší, jak já … já tu jsem 9,5 a teda fakt to stačí ![]()
juu, Jessie a kam jedeš na dovču?
já bych teda 2×12 hod v práci nedala
jsem ráda, že sedím tady v kanceláři, hezky sama v klídečku a že jsou asi všichni zákazníci na dovolené, páč mi tu dnes ještě ani telefon nezazvonil…
už jsem stihla přečíst celou vedlejší diskuzi Březňátek 2011 ![]()
Holky ty prsa jsou děs i u mě. Mám normálně 80B a teď snad už D…mám je šíleně nalitý, prostě mega baloooony
Neumím si představit, jakou velikost budu mít až budu kojit
Nejhorší je, že šíleně bolí, bez podprdy ani ránu…a to jsem byla zvyklá chodit doma bez ní.
Taky gratuluju k úspěšným kontrolám.
Steveko, to je fajn, že se našla příčina a určitě se hematom brzo vstřebá a bude klid.
Holky, kde je ta další diskuse březen 2011, já to nikde nevidím
xŠárka píše:
takže když si myslím, že jsem měla menzes 28.05. (což asi tak odpovídá), tak jsem teď 10+2tt?