Poradna duly
Jana Čurdová
tak já mám opak když jsem čekala malou měla jsem balony o proti tomu co jsem měla po porodu taky a jak zmizlo mlíko hruza říkala jsem ještě jedno dítě a už budu mít třešničky
![]()
A já jsem těšila na to až mi prsa trošku vyrostou (mám B) a ono nic. Možná když jsem kojila,tak byly o malinko větši a spíš pevnější, ale teď zase jen B
![]()
kláro mě prsa taky vůbec nerostou, skoro bych řekla, že jsou menší ![]()
Dobré ránko tak jsem ráda že s těma prsama nejsem sama mám pocit že co dítě tak menší velikost. ![]()
já jsu na tom s prsama úplně stejně, momentálně A, tak se těším až trochu povyrostou.
Stev držím palce já pořád taky špiním zítra odjíždíme a jsem z toho na nervy doufám že je fazolka v pořádku. Hned napiš.
Ahojky vsem,
konecne jsem se odhodlala se k vam pridat. Jsem po IVF, zakously se mi dva bobisci a oba se krasne vyvijeji. Ve stredu mel kazdy 1 cm a krasne
TP by mel byt 23.3. ale jelikoz jsou to dvojcatka, tak pry nejpozdeji 10.3. Zatim zadne miminko nemam, ani zadne zkusenosti, pouze jedno mimodelozni.
Smichinko, ahoooj. Ty brďo, dvojčata - to moc gratuluju.
Jak já byla na kontrole, tak gyndr mi ukázal srdíčko a já blbec se teprve pak zeptala, jestli tam nejsou dva. On se zarazil a přiznal, že až tak dalece to nezkoumal, takže mrknem pořádně příště. Nejsemm sice po umělku, ale u nás v rodině se rodilo dvojvaječných dvojčat celkem dost na to, abych i já měla to štěstí. Ale já jsem srab, docela bych se bála jak bych dvojky zvládla, ale nechci strašit, je to zase dvojnásobná radost.
![]()
bude to fuska, vlastne ani poradne nevim co me ceka, jen se muzu domnivat…ale poperem se s tim, chteli jsme dvojcatka ![]()
Smichinko, gratuluju ke dvojčátkům, ze začátku to bude určitě záhul (to je i s jednim), ale jak povyrostou a budou si spolu hrát, tak to bude už paráda ![]()
vítám tě tu a gratuluji k dvoučátkům určitě to zmánknete jen to bude chtít si zvyknout já teda nevím jestli bych to zvládla ale myslím že jo každej to zvládne a mooc gratuuji
ahoj holky,
vítám novou těhulku a gratuluju jí ke 2 ![]()
Dneska mám zas den, je mi pěkně
a navíc mám pocit, že nejsem schopná se probudit. ![]()
Vítám novou těhulku a přeji hodně štěstí, je super, že
už krásně bijou a že jsou tam dvě.
Já viděla tu naši fazolku ve středu a je paráda vidět, jak srdíčko krásně tluče.
pěkný den holky, půjdu za chvilku se psem na procházku,dokud neprší,ale aspoň dneska není takové vedro.
moc diky za privitani…cele teu bude pro me velka neznama…zatim mam vicemene celodenni nevolnosti ale ne
jen mam zaludek jak na vode a jsem silene unavena…jsem doma na PN, dr me zatim nechce pustit do prace a stejne bych to asi ani nezvladla, obcas se tam zastavim a po dvou hodkach jsem rada ze muzu jit domu