♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
6.8.10 10:12

tak já mám opak když jsem čekala malou měla jsem balony o proti tomu co jsem měla po porodu taky a jak zmizlo mlíko hruza říkala jsem ještě jedno dítě a už budu mít třešničky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
6.8.10 10:19

A já jsem těšila na to až mi prsa trošku vyrostou (mám B) a ono nic. Možná když jsem kojila,tak byly o malinko větši a spíš pevnější, ale teď zase jen B :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
6.8.10 10:21

kláro mě prsa taky vůbec nerostou, skoro bych řekla, že jsou menší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
6.8.10 10:31

Dobré ránko tak jsem ráda že s těma prsama nejsem sama mám pocit že co dítě tak menší velikost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
6.8.10 10:31

já jsu na tom s prsama úplně stejně, momentálně A, tak se těším až trochu povyrostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
6.8.10 10:32

Stev držím palce já pořád taky špiním zítra odjíždíme a jsem z toho na nervy doufám že je fazolka v pořádku. Hned napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
6.8.10 10:35

Ahojky vsem,
konecne jsem se odhodlala se k vam pridat. Jsem po IVF, zakously se mi dva bobisci a oba se krasne vyvijeji. Ve stredu mel kazdy 1 cm a krasne :srdce: TP by mel byt 23.3. ale jelikoz jsou to dvojcatka, tak pry nejpozdeji 10.3. Zatim zadne miminko nemam, ani zadne zkusenosti, pouze jedno mimodelozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.8.10 10:41

Smichinko, ahoooj. Ty brďo, dvojčata - to moc gratuluju. :kytka: Jak já byla na kontrole, tak gyndr mi ukázal srdíčko a já blbec se teprve pak zeptala, jestli tam nejsou dva. On se zarazil a přiznal, že až tak dalece to nezkoumal, takže mrknem pořádně příště. Nejsemm sice po umělku, ale u nás v rodině se rodilo dvojvaječných dvojčat celkem dost na to, abych i já měla to štěstí. Ale já jsem srab, docela bych se bála jak bych dvojky zvládla, ale nechci strašit, je to zase dvojnásobná radost. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
6.8.10 10:51

bude to fuska, vlastne ani poradne nevim co me ceka, jen se muzu domnivat…ale poperem se s tim, chteli jsme dvojcatka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
6.8.10 11:08

Smichinko, gratuluju ke dvojčátkům, ze začátku to bude určitě záhul (to je i s jednim), ale jak povyrostou a budou si spolu hrát, tak to bude už paráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
6.8.10 11:09

vítám tě tu a gratuluji k dvoučátkům určitě to zmánknete jen to bude chtít si zvyknout já teda nevím jestli bych to zvládla ale myslím že jo každej to zvládne a mooc gratuuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
6.8.10 11:09

ahoj holky,

vítám novou těhulku a gratuluju jí ke 2 :srdce:

Dneska mám zas den, je mi pěkně :poblion: a navíc mám pocit, že nejsem schopná se probudit. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
6.8.10 11:23

Vítám novou těhulku a přeji hodně štěstí, je super, že :srdce: už krásně bijou a že jsou tam dvě. :potlesk: Já viděla tu naši fazolku ve středu a je paráda vidět, jak srdíčko krásně tluče. :andel: pěkný den holky, půjdu za chvilku se psem na procházku,dokud neprší,ale aspoň dneska není takové vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
6.8.10 11:34

moc diky za privitani…cele teu bude pro me velka neznama…zatim mam vicemene celodenni nevolnosti ale ne :poblion: jen mam zaludek jak na vode a jsem silene unavena…jsem doma na PN, dr me zatim nechce pustit do prace a stejne bych to asi ani nezvladla, obcas se tam zastavim a po dvou hodkach jsem rada ze muzu jit domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
6.8.10 11:35

Smichinko taky gratuluju k dvojnásobný radosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie