Poradna duly
Jana Čurdová
Mě teď tak vytočíl David že sem nemohla ani vzteky popadnout dech. Venku jedl oběd, dělal kraviny, docela i se najedl, pak se v tom hrabal, zaral to vyhazovat ven tak mu říkám dvakrát budeš jíst? Né! tak jsem to odensla, opláchla nádobí a řev, papat, papat, tak mu říkám chceš papat? Chceš jít dolu? ne, zase chvilku papat, chceš jít dolu, ne! takhle asi 10krát takže já nerva dala sem ho do ložnice, ten chytil záchvat vzteku a tkahle asi 5minut ječel, teĎ je klid a vtírá se mi, vtěrka jedna, matka trucuje.. ![]()
Jo holky ještě sem chtěla…
Kde kupujete těhu kalhoty? Trička tak nějak mám, ale mám tady džíny a ty jsou mi tesný už teď, a nevim teda co za měsíc. Ať chci nebo ne, ať si říkám že to miminko ještě neni vidět, holky mě ten pupek vyrostl!!
Zase zasi nemá cenu kupovat vyloženě předražený kalhoty ale prostě nějaký musím mít, protože to fakt nejde.. ![]()
šemi, já džíny taky už mít nemůžu, zatim nosim těhu sukni a nebo svoje 3/4, taky jsem si už říkala, že budu muset někde hodit oko…
Šema píše:
Mě teď tak vytočíl David že sem nemohla ani vzteky popadnout dech. Venku jedl oběd, dělal kraviny, docela i se najedl, pak se v tom hrabal, zaral to vyhazovat ven tak mu říkám dvakrát budeš jíst? Né! tak jsem to odensla, opláchla nádobí a řev, papat, papat, tak mu říkám chceš papat? Chceš jít dolu? ne, zase chvilku papat, chceš jít dolu, ne! takhle asi 10krát takže já nerva dala sem ho do ložnice, ten chytil záchvat vzteku a tkahle asi 5minut ječel, teĎ je klid a vtírá se mi, vtěrka jedna, matka trucuje..
Šema píše:
Jo holky ještě sem chtěla…Kde kupujete těhu kalhoty? Trička tak nějak mám, ale mám tady džíny a ty jsou mi tesný už teď, a nevim teda co za měsíc. Ať chci nebo ne, ať si říkám že to miminko ještě neni vidět, holky mě ten pupek vyrostl!!Zase zasi nemá cenu kupovat vyloženě předražený kalhoty ale prostě nějaký musím mít, protože to fakt nejde..
Já bych spíš potřebovala si je zkusit, já takhle se bojím objednat kalhoty přes net a právě ani nevím jeslti je někde obchod v praze
já s tim mám potíž!! sem prcek, tak mi jsou skoro všechny dlouhý a ty co by mi byly, mi jsou zas malý
takže si asi budu muset nějaký koupit a nechat si je zkrátit ![]()
Zadala jsem téma tady na emiminu jestli někdo neví o nějakém krámečku z těhu oblečením. Tak třeba mi někdo poradí. Já fakt nečekala " že vyjedu " takhle brzo. A nebo sem nafouklá nevím.. ![]()
Šema píše:
Zadala jsem téma tady na emiminu jestli někdo neví o nějakém krámečku z těhu oblečením. Tak třeba mi někdo poradí. Já fakt nečekala " že vyjedu " takhle brzo. A nebo sem nafouklá nevím..
Ráno to ještě jde, ale odpoledne a večer.....navíc jak mám třeba tu sukni a přes to tričko…no maskovat se to už moc nedá. Nebo to vypadá jako pořádnej špek
![]()
Šema píše:
Já bych spíš potřebovala si je zkusit, já takhle se bojím objednat kalhoty přes net a právě ani nevím jeslti je někde obchod v praze
Ono to sůpíš nebude těhu bříško ale nafouklé bříško, u mě teda určitě ale fakt se nevejdu do těc kalhot. Musím něco sehnat, nemůlžu se mačkat jak tele
Vítám novou těhulku - možná budeš rodit mezi prvními. Termín 5.3. je docela brzký. Třeba já bych měla rodit až někdy na konci března, pokud vše dobře dopadne…
Těhu kalhoty - četla jsem tady na emiminu nějaké diskuze o těhotenském oblečení a všichni si chválí C&A a H&M. Ale pokud nenarazíte na nějaký výprodej, tak to není nic levného. Ale prý už Vietnamci rozšířili sortiment o těhu oblečení, takže se i u nich dá něco pořídit za pár korun. A na těch pár měsíců to možná stačí…
Ivetza: když můžeš nechat kalhoty zkrátit, tak to máš ještě dobré. Já měřím 181 cm a řeším opačný problém. Ale nastavovat moc nejde:-(
Jéé, Šemi, já bych měla být podle poslední MS stejně dlouho těhotná jako jsi ty:-) Tak snad to tak vyjde i na pondělním ultrazvuku…
Teď se mi podařilo přehrát pondělní poradu na jednoho kolegu, tak nemusím od doktora spěchat - on je totiž často ve skluzu. A jak bude mít po dovolené, tak se mu tam určitě nahrnou i neobjednané pacientky…
Jani no podle ms bych měla mít termín toho 30.3 no
Tak mi pak musíš říct jestli to bylo na utz vidět, jestli ty naši bobísci už jsou tak " veliký" ![]()
ahojte holky tak jsem se prospala ale hlava asi praskne přijdu i jak kdyby na mě nco lezlo.jnak těhu gatě jsem kupovaa jen c&A A SOU VĚTŠÍ TAKŽE PARÁDA ALE UŽ TĚD JE NOSÍM PROTOŽE SE TO NEDÁ MASKOVAT NECHÁPU TO JSEM 6+6 SKOR SEDMEJ TÝDEN A BŘICHO UŽ MÁM VIDĚT TAKŽ MOJE GATĚ NEPŘPADAJ V UVAHU tlačí me do břicha děsně takže rači volné.holky já bych nejradši šla lžet ale musím sm malou ven to umřu s tou hlavou