♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
3.8.10 20:37

Jess, gratuluju k srdíčku, je to úžasný, je to fofr jak se to mimčo vyvíjí a roste. Prostě nádhera :-)
Liso, drž se a mysli pozitivně. Sice se to určitě líp říká než dělá, ale snad to půjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
3.8.10 20:39

Tak dítě spí, zasloužený odpočinek nastal :lol:

Jessie, gratulace ke kontrole, super, že už máte :srdce: :kytka:

Liso, opravdu si nedovedu představit to, co se ti stalo, je to opravdu hrůza :cry: Ale teďka už to bude určitě dobrý, dočkáš se vytouženého miminka a čas taky pomůže tu bolest otupit. Musíme všechny doufat, že nám to dobře dopadne :kytka:

Jinak já mám další kontrolu 31.8., tzn. za měsíc. A jelikož jsem asi mudru nasrala, že si ten screening nenechám dělat u ní, ale v Gennetu, tak předpokládám, že mi ani žádnej ultrazvuk dělat nebude, takže v Gennetu uvidím mimčo ve 12. týdnu, pak ve 20. a pak ve 30… Achjo, jestli to tak fakt bude, tak snad ještě v průběhu těhu změním doktorku. Já si fakt nedovedu představit mít jen 4 UTZ za celý těhu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
3.8.10 20:42

ahoj holky, moc se omlouvám, ale nestihnu vás dočíst…dnes jsem měla den ráno mi volali z tábora, že Nikki má horečku, tak jsem pro ni jela 200km tam a 200km zpět, najít Dr., naše má dovolenou – výsledek je, že má angínu a v neděli má odlétat do Anglie…takže rychle do postele, honem nakoupit, navařit pro mladýho a pro Nikki kotel polívky a udělat dort, protože synkovi je dnes 16.........no žádné nudné úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
3.8.10 20:46

Ahojky holky. jak je? tak jsem se tady konečně dostala. Domča kouká s tatínkem na pohádky tak mám trošku klidu. asi pět minut prozože pak ještě musím jít uklidit všechny hračky, pověsit prádlo a vytřít celý barák a pak do hajan. hurráá.
Domča se rozhodl že bude každý den vstávat v šest a to mě úplně odrovnává, takže dneska půjde spát tak v deset aby si maminka mohla ráno trošku pospat.

Jinak gratuluji všem co mají za sebou kontroly. mě to čeká příští týden ve středu, tak už se nemůžu dočkat.

K tomu početí, první těhu zamlklé v 6tt, to bylo asi po půl roce snažení, pak dva roky nic, a pak se nám povedl Domi, vymodlené dítko. a teď vlastně třetí těhu, to byla pěkná rychlovka, jsem myslela že si zase počkáme a vono to šlo tak rychle. Tak doufám že bude naše druhé zlatí v pořádku. :srdce:

a už více nevím. Tak se všechny držte, žádné nevolnosti ani ráno ano večer. a pohlaďte bříška. A držím palečky všem co jdou v nejbližší době na KO.
Tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
3.8.10 21:11

Jess gratuluji k :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Holky já to vypadá, že mě chytáaj těhu nevolnosti.. od dnešní noci mám žaludek na vodě ..

Škurpice tak držím holčičce palečky at je brzo fit!!!
**
Janisku** t
ak držíme takypalečky příští týden na kontrole a přjd se nám pochlubit :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
3.8.10 21:21

Holky jdu se vykoupat a natáhnout, a dumat to zítra vařit ale byla jsem na nákupu a koupila pěknáý hovězí tak udělám asi gulášek s rýží dušenou.

Dobrou kotátka, pohladte pupíčky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
3.8.10 21:34

Šemi dobrou, taky se už jdu natáhnout, nějak už toho mám za celý den dost.

Dobrou noc všem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.8.10 07:41

dobré ráno holky tak zase budíček v 7 a mě se tááák nechtělo od včera mě furt bolí hlava to je děs včera jsem jaksi nestíhala odepisovat byla jsem s malou venku dneska budem sami doma manžel se vrací až večer tak něco podniknem venku je moc hezky..včera mě viděla ségra a řekla mi to není možný ty seš jak pomale v pátým ty se neuneseš :mrgreen: :mrgreen: ale až tak to není si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
4.8.10 07:46

Dobré ranko těhulky, jak se dneska máte? Mě v noci nějako nešlo spát, takže jsem toho moc nenaspala…

Jess gratuluji k :srdce: :srdce: je to super, jak se rychle mimísek vyvíjí.

Liso drž se, ta bolest musí být obrovská, ale teď je tu druhé miminko, a to už dopadne, uvidíš…šetři se…

Škurpice, přeji Niki rychlé uzdravení… a tobě tak klidnější dny…

Kaji 4 ultrazvuky to je malinko…to fakt raději změň doktorku… já při prvním těhu měla utrazvuk po každé když jsem k dr. přišla… při každé kontrole…je to fajn vidět mimíska… vždycky jsem se na to moc těšila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
4.8.10 07:49

taky jsem měla pokaaždé ultrazvuk když jsem šla na kontorlu a to by měli dělat všechny doktorky jestli ne tak bych šla taky k jiné nebo jinému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
4.8.10 07:58

dobré ráno,

dneska mám lítání tak moc nebudu, ale jak to půjde, nakouknu.

jinak k dr. chodím po 3 týdnech a vždycky je utz. Ke konci se pak myslím chodí po 14ti dnech nebo i po týdnu - teď nevím :nevim:

Užijte hezkej den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
4.8.10 08:13

Dobrí ráno holky, dnes to u nás v Liberci vypadá na hezký den, tak snad bude menší blázinec…

Do první kontroly mi zbývá ještě 5 dní a začínám být pěkně nervózní. Vím, že nemám žádné problémy, takže snad to bdue OK, ale stejně se děsně bojím, že tam nebude srdíčko… Ach jo, už abychom měli miminko doma v postýlce… Ale všechno má svůj čas a musíme si tím projít postupně…

Držím palečky na dnešní kontroly! Snad bude vše vpořádku :palec:

A teď šup něco pracovat než dorazí nevolnosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.8.10 08:19

Ahojík berušky :hug:

Tak celou noc mě bolel žaludek, na vodě, a příchází to odpoledne, ale i teď mě je nějak blivno.. takže asi budu mít od rána do večera, no snad to nebude do 4 měs jako u Davídka..

Tady taky svítí punťa, jdu uvařit ať můžeme jít ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
4.8.10 08:22

všem přeji krásné kráno…v Praze to taky vypadá na slunečný den :-) já taky budu mít UTZ pokaždé, Dr. mi to říkal…jestli si to dobře pamatuji, Ivušák má problém s Dr., že? A nejde přejít jinam? Odkud jsi?
Jinak všem, co dnes mají KO držím palečky a nám nedočkavým, ať to rychle do KO uteče…já jdu zítra a taky se pořád bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
4.8.10 08:25
Škurpice píše:
všem přeji krásné kráno…v Praze to taky vypadá na slunečný den :-) já taky budu mít UTZ pokaždé, Dr. mi to říkal…jestli si to dobře pamatuji, Ivušák má problém s Dr., že? A nejde přejít jinam? Odkud jsi?
Jinak všem, co dnes mají KO držím palečky a nám nedočkavým, ať to rychle do KO uteče…já jdu zítra a taky se pořád bojím…

Já nee, doktorku mám fajn, to byla Kaji, co má tu blbou doktorku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital