Poradna duly
Jana Čurdová
Jess, gratuluju k srdíčku, je to úžasný, je to fofr jak se to mimčo vyvíjí a roste. Prostě nádhera ![]()
Liso, drž se a mysli pozitivně. Sice se to určitě líp říká než dělá, ale snad to půjde ![]()
Tak dítě spí, zasloužený odpočinek nastal ![]()
Jessie, gratulace ke kontrole, super, že už máte
![]()
Liso, opravdu si nedovedu představit to, co se ti stalo, je to opravdu hrůza
Ale teďka už to bude určitě dobrý, dočkáš se vytouženého miminka a čas taky pomůže tu bolest otupit. Musíme všechny doufat, že nám to dobře dopadne ![]()
Jinak já mám další kontrolu 31.8., tzn. za měsíc. A jelikož jsem asi mudru nasrala, že si ten screening nenechám dělat u ní, ale v Gennetu, tak předpokládám, že mi ani žádnej ultrazvuk dělat nebude, takže v Gennetu uvidím mimčo ve 12. týdnu, pak ve 20. a pak ve 30… Achjo, jestli to tak fakt bude, tak snad ještě v průběhu těhu změním doktorku. Já si fakt nedovedu představit mít jen 4 UTZ za celý těhu ![]()
ahoj holky, moc se omlouvám, ale nestihnu vás dočíst…dnes jsem měla den ráno mi volali z tábora, že Nikki má horečku, tak jsem pro ni jela 200km tam a 200km zpět, najít Dr., naše má dovolenou – výsledek je, že má angínu a v neděli má odlétat do Anglie…takže rychle do postele, honem nakoupit, navařit pro mladýho a pro Nikki kotel polívky a udělat dort, protože synkovi je dnes 16.........no žádné nudné úterý
Ahojky holky. jak je? tak jsem se tady konečně dostala. Domča kouká s tatínkem na pohádky tak mám trošku klidu. asi pět minut prozože pak ještě musím jít uklidit všechny hračky, pověsit prádlo a vytřít celý barák a pak do hajan. hurráá.
Domča se rozhodl že bude každý den vstávat v šest a to mě úplně odrovnává, takže dneska půjde spát tak v deset aby si maminka mohla ráno trošku pospat.
Jinak gratuluji všem co mají za sebou kontroly. mě to čeká příští týden ve středu, tak už se nemůžu dočkat.
K tomu početí, první těhu zamlklé v 6tt, to bylo asi po půl roce snažení, pak dva roky nic, a pak se nám povedl Domi, vymodlené dítko. a teď vlastně třetí těhu, to byla pěkná rychlovka, jsem myslela že si zase počkáme a vono to šlo tak rychle. Tak doufám že bude naše druhé zlatí v pořádku. ![]()
a už více nevím. Tak se všechny držte, žádné nevolnosti ani ráno ano večer. a pohlaďte bříška. A držím palečky všem co jdou v nejbližší době na KO.
Tak ![]()
Jess gratuluji k
![]()
Holky já to vypadá, že mě chytáaj těhu nevolnosti.. od dnešní noci mám žaludek na vodě ..
Škurpice tak držím holčičce palečky at je brzo fit!!!
**
Janisku** tak držíme takypalečky příští týden na kontrole a přjd se nám pochlubit
![]()
Holky jdu se vykoupat a natáhnout, a dumat to zítra vařit ale byla jsem na nákupu a koupila pěknáý hovězí tak udělám asi gulášek s rýží dušenou.
Dobrou kotátka, pohladte pupíčky ![]()
Šemi dobrou, taky se už jdu natáhnout, nějak už toho mám za celý den dost.
Dobrou noc všem ![]()
dobré ráno holky tak zase budíček v 7 a mě se tááák nechtělo od včera mě furt bolí hlava to je děs včera jsem jaksi nestíhala odepisovat byla jsem s malou venku dneska budem sami doma manžel se vrací až večer tak něco podniknem venku je moc hezky..včera mě viděla ségra a řekla mi to není možný ty seš jak pomale v pátým ty se neuneseš
ale až tak to není si myslím
Dobré ranko těhulky, jak se dneska máte? Mě v noci nějako nešlo spát, takže jsem toho moc nenaspala…
Jess gratuluji k
je to super, jak se rychle mimísek vyvíjí.
Liso drž se, ta bolest musí být obrovská, ale teď je tu druhé miminko, a to už dopadne, uvidíš…šetři se…
Škurpice, přeji Niki rychlé uzdravení… a tobě tak klidnější dny…
Kaji 4 ultrazvuky to je malinko…to fakt raději změň doktorku… já při prvním těhu měla utrazvuk po každé když jsem k dr. přišla… při každé kontrole…je to fajn vidět mimíska… vždycky jsem se na to moc těšila…
taky jsem měla pokaaždé ultrazvuk když jsem šla na kontorlu a to by měli dělat všechny doktorky jestli ne tak bych šla taky k jiné nebo jinému
dobré ráno,
dneska mám lítání tak moc nebudu, ale jak to půjde, nakouknu.
jinak k dr. chodím po 3 týdnech a vždycky je utz. Ke konci se pak myslím chodí po 14ti dnech nebo i po týdnu - teď nevím ![]()
Užijte hezkej den ![]()
Dobrí ráno holky, dnes to u nás v Liberci vypadá na hezký den, tak snad bude menší blázinec…
Do první kontroly mi zbývá ještě 5 dní a začínám být pěkně nervózní. Vím, že nemám žádné problémy, takže snad to bdue OK, ale stejně se děsně bojím, že tam nebude srdíčko… Ach jo, už abychom měli miminko doma v postýlce… Ale všechno má svůj čas a musíme si tím projít postupně…
Držím palečky na dnešní kontroly! Snad bude vše vpořádku ![]()
A teď šup něco pracovat než dorazí nevolnosti ![]()
Ahojík berušky ![]()
Tak celou noc mě bolel žaludek, na vodě, a příchází to odpoledne, ale i teď mě je nějak blivno.. takže asi budu mít od rána do večera, no snad to nebude do 4 měs jako u Davídka..
Tady taky svítí punťa, jdu uvařit ať můžeme jít ven
všem přeji krásné kráno…v Praze to taky vypadá na slunečný den
já taky budu mít UTZ pokaždé, Dr. mi to říkal…jestli si to dobře pamatuji, Ivušák má problém s Dr., že? A nejde přejít jinam? Odkud jsi?
Jinak všem, co dnes mají KO držím palečky a nám nedočkavým, ať to rychle do KO uteče…já jdu zítra a taky se pořád bojím…
Škurpice píše:
všem přeji krásné kráno…v Praze to taky vypadá na slunečný denjá taky budu mít UTZ pokaždé, Dr. mi to říkal…jestli si to dobře pamatuji, Ivušák má problém s Dr., že? A nejde přejít jinam? Odkud jsi?
Jinak všem, co dnes mají KO držím palečky a nám nedočkavým, ať to rychle do KO uteče…já jdu zítra a taky se pořád bojím…
Já nee, doktorku mám fajn, to byla Kaji, co má tu blbou doktorku… ![]()