Poradna duly
Jana Čurdová
ty jo, šemi, to sis teda užila…
![]()
ale je pravda, že ten pocit potom se pořádně popsat nedá ![]()
Jess, taky bych šla k dr. Aspoň budeš na dovče mít klid. Kolik bys teď měla být?
holky tak já jedu do města, jdu na oběd s přítelem a pak zajedu k doktorovi…
Ivet měla bych být tak 6. tt, nevíme to jistě, protože jsem měla hodně posunutou ovulaci…
Tak Šemi fakt Tě obdivuju co se aktivity k uklízení týče. Já jsem zvládla zamést, zalít kytky, uvařit a jsem kaput. Nějak mě všechno zmáhá a na to nejsem zvyklá. Celý živou u mě neexistuje, abych si odpol zdřímla nebo jen tak poležela. Spíš jsem taky furt lítala po baráku a vymýšlela si nějakou práci. Ale teď… darmo mluvit, je ze mě šílený lazar a to žádné
nemám, jen mi sem tam skáče žaludek a jsem unavená.
Ahoj holky, tak se hlásím po delší době. O víkendu nebyl čas na net, byli jsme pozvaní na svatbu a v neděli jsme makali doma. Ale obývák už máme dodělaný a je to moc pěkné
Já jdu na kontrolu zítra na 10.45 a už se nemůžu dočkat, až malou fazolku uvidím. Snad bude vše tak, jak má být. V sobotu jsem začala trošku špinit, tak jsem byla řádně na nervy, naštěstí to už přešlo. Jinak ráno mi není nic, ale odpoledne to je zážitek,
na denní pořádku, jsem pořád nafouklá a spala bych klidně celý den, no mazec
Jdu si zkusit udělat metřík, to zas bude, znám se a svou šikovnost ![]()
Jess, kontrola určitě dobře dopadne, budu držet palce.
Koukám,že už se tu řešil porod
Musim přiznat,že jsem na to zatim ještě moc nemyslela, ale tajně doufám,že bude rychlejší než ten první ![]()
Kláry přesně tak, tajně doufám, že bude rychlejší. Vyloženě sním o tom, že přijedu do porodky, dr mi řekne že mám půlku za sebou a za hodinu budu mít odrodíno
![]()
Evulíku tak moc držíme palečky na kontrole a dej vědět ![]()
Šemi díky, dneska nedělám nic jiného, než že počítám hodiny, kdy už se na fazolku podívám. ![]()
Dotaz na holky, co chodí do práce a nejsou doma na mateřské. Děláte některá dvanáctihodinové směny? Já jsem už zrušila noční, dělám jen ranní, ale už podruhé jsem musela odejít dříve, ještě že jsme byly na směně dvě a mohla jsem jít domů, budu si muset vybrat dovolenou a zůstat pak na nemocenské
V práci to nezvládám, začne mi být špatně, příjde migréna a je to v háji. ![]()
Já toho doma moc taky neudělám, nějako nemůžu tentokrát tu lenoru přemoct. Včera mě strašně bolela hlava, celý večer, tak jsem to zapíchla tak kolem 9, tak snad dneska bude čas, resp. chuť alespoň na to žehlení…
Ahoj kočky, tak konečně jsem sehnala gynekologa, co byl ochotný brát nové pacientky. Tady v Kladně je to tragédie. Nejen, že chce pětikilo za rok, to bych ještě zkousla, ale je to jakýsi arabák a mluví dost mizerně česky, sestru mu dělá manželka a s řečí je na tom stejně
. Kurňa, asi budu muset oprášit AJ, doufám, že aspoň anglicky umí dobře
Jsem objednaná na zítra, alespoň doufám
, tak uvidíme. Už chci mít taky potvrzené to
No, zas měl aspoň pozitivní hodnocení na znamylekar.cz. Holky, až se budete nudit, počtěte si něco o Kladenských gynekolozích. První půlka těch dobrých má beznadějně obsazeno a z druhé poloviny by člověk rovnou
i kdyby nebyl těhotný. A já věřím tomu, že pacienti tam pomluvy jen tak pro nic za nic nepíšou.
gino - a nevyplatilo by se spíš někam dojíždět? teda pokud máš tu možnost… ![]()
Ivet tak taky držím pěstičky, ať je vše tak, jak má být ![]()
Gino přeji ti hodně štěstí, a máš můj obdiv, já bych k arabovi nešla ani za nic, máme jich v práci dost a je to s nima někdy opravdu zážitek
![]()