♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3765
2.8.10 21:01

Šemi, máme skoro stejně starý děti. na jak dlouho máš mateřskou? já na tři roky. porodit do 3let už nestihnu,ale mám docela dobrou doktorku, tak si myslím, že mi pak napíše rizikový na těch pár měsíců.

malá mi pomalu usíná u pohádky na dvd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
3.8.10 07:51

Dobré ráno holky jak se dnesa cítíte??mě se nechtělo stávat malá mě vytáhla už v 7hodin :-( jinak dneska pujdem za kamoškou pokecat odpoledne takže super.to je horzný ty dny vubec neutíkají a já už bych tak šla na kontro :think: lu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
3.8.10 08:00

Ahoj kyblicku, tak to jsme na tom podobně. V 7h byl taky u nás budíček. Nejdřív jsem myslela, že je teprv 6h. Naštěstí ještě malá chodí po obědě spat, tak se s ní natáhnu.
Doufám, že tady nebude pršet a vypadneme odpoledne ven na písek.
Já mám další kontrolu 25.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
3.8.10 08:05

Ahojky těhulky,

koukám Jani, že máme ve stejný den kontrolu, to je hrůza, jak to neutíká, což?

Jinak jsem brala HA před prvním asi 7 let, a vyšlo to hned na poprvé a při druhém asi 3/4 roku a vyšlo to také na poprvé…teplotu jsem si neměřila, a ovu taky ne, jen jsem si zjistila plodné dny, protože jsem si myslela, že je mám jindy, no a bylo to… :lol: První těhotenství i porod byly přímo ukázkové, tak doufám, že i to druhé bude taky tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
3.8.10 08:08

tak já mám kontrolu den po vás :-) snad to uteče ale teda neutíká to vubec zatím.já bych taky chtěla mít super porod a ještě k tomu přirozenej a né císařem moc mě to bylo líto když jsem malou skoro neviděla a navíc mi ju nenosili ani na kojení takže kdby nedošel manžel ani bych tu malou do dalšího dne od 6 od rána neviděla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
3.8.10 08:13

a kyblicku ty si byla v celkove narkoze? a co se stalo, že si musela na císaře? Znám víc kamarádek, který rodily první dítě císařem a druhý přirozeně.

Ivi určitě bude :-) já rodila taky přirozeně, tak doufám, že druhý porod bude ještě rychlejší. Chytla jsem křížový bolesti do zad, tak doufám, že tentorkát se tomu vyhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
3.8.10 08:15

Dobré ránko

Tak jak se dneska máte???

Já v jednu ráno šla na wc čůrat, no jak se mě chtělo zvracet? Ale pak jsem začala krkat tak naštěstí dobrý, no už jsem myslela že je to tady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
3.8.10 08:15

Jani24 mateřskou mám na 3 roky jako ty takže doufám, že mě taky nechá marodit.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
3.8.10 08:16
kyblicek píše:
tak já mám kontrolu den po vás :-) snad to uteče ale teda neutíká to vubec zatím.já bych taky chtěla mít super porod a ještě k tomu přirozenej a né císařem moc mě to bylo líto když jsem malou skoro neviděla a navíc mi ju nenosili ani na kojení takže kdby nedošel manžel ani bych tu malou do dalšího dne od 6 od rána neviděla :cry:

Jo jo souhlasím, u přirozeného vidíš mimíska hned, ale i tak je spousta holek, co by udělaly cokoliv, aby šly na císaře. Já měla opravdu krásný porod, Dr. mě říkala, že rodím, jako kdybych už rodila po třetí…4× zatlačila a byla venku…sice mě jí jen na chvilku ukázaly a pak s ní utíkaly do inkubátoru, protože se při porodu trošku nalokala plodovky, ale večer už byla u mě… Celou noc jsem nespala a koukala na ní jako na svatý obrázek…nemohla jsem pořád uvěřit, že je už venku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
3.8.10 08:19

Holky to je ten nejkrásnější moment když vedle vás ležíá miminko a vy na něj koukáte a říkáte si, tak ty jsi mě kopal celou dobu v bříšku… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
3.8.10 08:26

Tak koukám že jsou ještě jedny březnátka to je mazec kolik nás tu je na březen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
3.8.10 08:32
Šema píše:
Holky to je ten nejkrásnější moment když vedle vás ležíá miminko a vy na něj koukáte a říkáte si, tak ty jsi mě kopal celou dobu v bříšku… :kytka:

Jo jo souhlasím, i to, když pak jsem berušku kojila, to bylo tak úžasné, jak hamala…a teď mi tu běhá a pořád něco povídá…v tomhle čas letí strašně rychle, ale když mám čekat na nějakou kontrolu, tak to je doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
3.8.10 08:57

Ahoj holky, tak já už jsem zase v práci. Dnes jsem raději nesnídala jogurt, včera šel ven. Včerejší odpolední jednání jsem musela na 5 minut přerušit, ale naštěstí až po hodině a půl, tak to snad nebylo nápadné:-)))

Prý je pořád hodně těhotných, takže se můžeme těšit na přeplněné porodnice a školky. Ale už abychom řešily tyto starosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
3.8.10 09:05

nechápu holky co jdou na císaře jen aby neměli bolesti já jsem je měla 27 hodn z toho 7 hodin po minutě jinak po 5 a třech a pak mi dali epidural jenže byli tak praštení že viděli že není nic vpořádku a přemýšleli snd hodinu jestli nekoh zavolat pak došel doktor a měl oči jak kdyby vraždil když se na mě podíval a malou už neslyšel srdíčko přestalo být prj že bych to stihla do 10 minut tak mě vyšetřil ale já po tolika hodiných byla otevřená na 3 cm a ani mi nepíchli vodu prostě nic můžu bejt ráda že malá byla vpořádku nepotřebovala ani kyslík.jinak jsem ji videla asi tak 20 vteřin a museli od nest takže jen tak a pak až o náštevách až ju manžel s rodičema donesli a další den mi ju taky nechtěli dát prej vy už chdíte no to je super ale to nezvládnete tak jsem si ju vyntila protože to sice hodně bolelo ta jizva ale veděla jsem že ot zvládnu takže tak nikdy už do te porodnice nepujdu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
3.8.10 09:17

dobré ráno :kytka:

Holky a jak to letí mně - dyť tomu mojemu miminku už zítra bude 5 :nevim: :nevim: Uteklo to ani nevim jak.

Jinak malá byla taková „nehoda“, takže na první pokus a teďka na 5. No sice mi to už přišlo dlouho, ale zas si říkám, že to ještě neni tak hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí