Poradna duly
Jana Čurdová
Ivet, to právě asi ne, takhle mi bude staršího prcka hlídat můj táta, ten bydlí v Kladně a má volnou prac. dobu. A tahat Míšu třeba někam do Prahy a nechat ho pak řádit v čekárně, to by mě asi ti doktoři hnali
. Kdyby byl starší, nebo vydržel aspoň 5 minut v klidu, bylo by to něco jiného. Mmch moje minulá doktorka právě v Praze byla taky příjemná jak osina v … takže horší už to snad nebude (no abych se nedivila
).
Koukám, že zítra je velký kontrolní den.
Děkuji za přání a doufám, že to všem dobře dopadne.
Ivetza píše:
Evi, taky jdu zítra…snad to bude dobrej den![]()
Ivetko a Evíku budeme na vás holky myslet, ať už je pořádně vidět
i mimísek
Gina108 píše:
Ivet, to právě asi ne, takhle mi bude staršího prcka hlídat můj táta, ten bydlí v Kladně a má volnou prac. dobu. A tahat Míšu třeba někam do Prahy a nechat ho pak řádit v čekárně, to by mě asi ti doktoři hnali. Kdyby byl starší, nebo vydržel aspoň 5 minut v klidu, bylo by to něco jiného. Mmch moje minulá doktorka právě v Praze byla taky příjemná jak osina v … takže horší už to snad nebude (no abych se nedivila
).
Koukám, že zítra je velký kontrolní den.Děkuji za přání a doufám, že to všem dobře dopadne.
Máš můj obdiv, přeji Ti aby byl v pohodě, a ty jsi s ním byla spokojená…
takz držím palečky na kontrolách jsem si smalou schrupla a ted koukám co mám dočítat
teda schrupla vytuhla jsem uplně a ted jsem jak pomotaná a je mi zle to sem tomu dala a je mi děsný vedro asi náký návali.jinak taky doufám že porod bude rychlejší a hlavně normální cestou.
Třeba bude doktor dobrý, i kdzž je Arab. V Otrokovicích je taky jeden Arab, je tam už dlouho a nevím, že by byl výrazně horší než jiní… Všem pacientkám teda tyká a je trochu temperamentnější, ale někomu to může vyhovovat. Moje sestra u něj byla, když měl její doktor dovolenou a když se doktor podíval na její menstruační kalendář, tak říká: „Vlasto, ty neovuluješ“ ![]()
No, jsem moc ráda za svého klidného a mírného doktora, u nějž vyšetření nebolí. Když jsme se přestěhovali a hledala jsem si gynekologa, tak jsem měla trochu obavy z chlapa, ale teď si to nemůžu vynachválit … však uvidíme v pondělí:-)
A směny naštěstí nemám - mám pesrtou práci, ale poslední dobou spíše sedím v kanceláři. A efektivita mojí práce je v posledních 3 týdnech mizivá - viz napsání tohoto příspěvku
Ale kdybych měla jakýkoliv vážnější problém, tak mě dá doktor na neschopenku. Posledně jsem byla překvapená, že kvůli malému špinění mě nechává doma, ale už má asi své zkušenosti… Snad mě nebude chtít nechat doma preventivně…
Ivušáček píše:Ivetza píše:Ivetko a Evíku budeme na vás holky myslet, ať už je pořádně vidět
i mimísek
Ivu, děkuju. Srdíčko jsem viděla už minule, zítra snad bude vidět, jak nám prcek krásně vyrostl a jak si tam spokojeně plave!!!
Taky bych měla vyfasovat průkazku a domluvit už nějaký testy… krev mi počítám zítra nevezmou, protože jdu v půl 5. a myslím, že tenkrát jsem na to šla ráno a bez jídla…to budou muka
![]()
jancab - taky jsem neefektivní pracovník, zaměstanec roku za mě nebude
Zrovna se mi chce hrozně spát. Navíc se mi dneska pořád motá hlava, uvařila jsem si kafe, ale nemám na něj chuť, takže sem ho zas odnesla ![]()
Jinak gynekologa chci dycky chlapa. Když mi bylo asi 15 nebo 16, chodila jsem k ženský a to bylo hrozný.
Ivetza píše:Ivušáček píše:Ivu, děkuju. Srdíčko jsem viděla už minule, zítra snad bude vidět, jak nám prcek krásně vyrostl a jak si tam spokojeně plave!!!Ivetza píše:Ivetko a Evíku budeme na vás holky myslet, ať už je pořádně vidět
i mimísek
Taky bych měla vyfasovat průkazku a domluvit už nějaký testy… krev mi počítám zítra nevezmou, protože jdu v půl 5. a myslím, že tenkrát jsem na to šla ráno a bez jídla…to budou muka![]()
Jo jo krev se bere do 9 hodin, myslím, alespoň u nás… já jdu na krev až 11tt, takže pak asi půjdeš na krev k němu ještě jednou… ty se máš, že mimíska uvidíš… já uvidím klíčka až 25.8. ![]()
já jdu taky na krev ráno v 8 hodin a to budu v 10 týdnua pak až ya týdne na kontrolu takže miminko uvidím až z
a měsíc
Ahojky, tak jsem dopatlala oběd a mám snad chviličku čas. Vojta ještě spí, ale počítám, že za chvíli vylítne jak čertík z krabičky.
Já mám další kontrolu až 31.8., takže to bude zase čekání… a ten samej den jsem se objednala i na ten NT screening do Gennetu. Sice to bude za litr, ale na profi utz, na rozdíl od toho obyč přístroje, co má moje mudra a ještě navíc za 3000.
Jinak já měla porod celkem děsnej. Ale bylo to tím, že jsem vlastně pes 40 hodin vůbec nespala… No dítě je vzhůru, tak už vám zase nic nenapíšu. Tak pak večer…
Ahoj holky,
jsme se s malou předevčírem vrátily od mých rodičů… Byly jsem tam dva týdny, nemusela jsem celou dobu vařit… S malou je vaření dost o nervy, tak to byla pro mě velká úleva… Nevolnosti mám častěji než minule, hlavně ježdění autem mi moc nedělá dobře…
Malá má teď navíc nějakou druhou vlnu separační úzkosti nebo co… Jak se hnu třeba do jiný místnosti, tak je řev… Dneska ji třeba byl vozit tatínek (takhle odpoledne uspáváme) a prý o mě brečela… ![]()
porod taky myslím nato jak, kde a jak to zvládnu… Minule jsem teda rodila přirozeně, ale malá měla měla 1kg, takže stejně vlastně nevím o čem to doopravdy je… Navíc to byl překotný porod, který začal mírnými bolestmi. Když jsem si uvědomila, že jsou ty bolesti pravidelný, tak už byly asi po 3 minutách… Tak se taky bojím, abych to příště vůbec poznala… ![]()
Ahoj já jsem doma na nemocenské. Ale te´d je mi pořád všelijak takže nechápu jak jsem naposledy mohla dělat až do 32tt. určitě už bych nedělala. V práci jsem se celkem natahovala a teď si to všechno zpětně vyčítám. Stejně po tom posledním porodu jsem doma. 14 týdnů jsem měla nárok na mateřskou a pak jsem šla na nemocenskou s páteří. Nějak to v práci nečekali a neměli zpátky pro mě místo. Na porod raději ani nemyslím ale říkala jsem dr. jestli by nešel zařídit císařský řez že nevím jesti to teď zvládnu, malou jsem rodila přirozeně a s podvědomím že ji mít nikdy nebudu tak to nějak nešlo. Určitě mi slíbila že to bude před termínem. Nějak se mi to všechno vrací.
Asi hormony. Vždycky když si myslím že je líp tak příjde den na hov…
Liso, drž se. Neumím si představit, čím jste si prošli, ale přece nemůžete mít takovou smůlu dvakrát za sebou. Je jasné, že po špatné zkušenosti už má člověk obavy, vrací se mu vzpomínky, ale nedá se stím dělat nic jiného, než se snažit myslet pozitivně. Když jsem byla na jaře těhotná, tak to díky mé pracovní neschopnosti vědělo docela dost lidí. Po potratu mi pak napsala bývalá kolegyně, že se jim miminko povedlo až napopáté. A to bylo jejich první… Člověk zkrátka vydrží víc, než si myslí… TAk nám všem držím palečky, aby se nám to špatné vyhýbalo a když už nás potká, tak ať máme kolem sebe lidi, kteří nám pomohou se přes to dostat, a také ať máme dost síly pokračovat dál.
Zítra na kontrolách držíme moc palečky! ![]()
Liso musí ti být hrozně! Já si to jen představim a cítím šílenou bolest
Holky děkuju. Nechci až tak tady o tom moc psát a zbytečně vás tím stresovat. Někdy je lepší nevědět co se může stát. Já ale vím že to budu mít těžké a moje gindařka ještě těžší protože jí totálně odrovnávám otázkama.
Ale snaží se sama mě rodila a myslím že to pro ní bylo taky hrozné. Nejvíc mě ale v poslední době vytočily holky co psaly o pověrách v těhotenství. Já už teď vím že určitě nikdy v těhotenství nebudu mýt okna. Dělají si z toho srandu. Dokud se někomu nic nestane. mi se to vymstilo.