Poradna duly
Jana Čurdová
Děkujuuu
zatím se tady moc neorientuju
ale je fajn, že jsem vás tu našla ! Jinak vám všem k miminkům taky moc gratuluju ![]()
xŠárka píše:
Děkujuuuzatím se tady moc neorientuju
ale je fajn, že jsem vás tu našla ! Jinak vám všem k miminkům taky moc gratuluju
jojo je to tu fajn člověk si popovídá o věcech který chlapi fakt nechápou
a asi nikdy nepochopí
Škurpice píše:
já totiž měla taky hematom…nejprve jsem docela dost zakrvácela pak cca 11 dní nic a pak jsem začala špinit s různou intenzitou a to trvalo 14 dní, Dr. mi řekl ať počítám, že to může trvat i měsíc a déle…to je prýbznámka, že hematom odchází…janna24 píše:Škurpice píše:
Janni neboj, UTZ není škodlivý…a držím palečky…nemáš hematom?janna24 píše:
dobré ráno, tak já od včerejška zase špiním docela víc než předtím. tak jsem volala doktorce, říkala at přijdu a vypíše mi doporučení na přesnější ultrazvuk do nemocnice. já už půjdu na ultrazvuk po šestý. taky si myslím, že to není asi úplně nejlepší, ale co zbývá.jinač gratuluju k srdíčkům.Škurpi, naposledy zjistili hematom o velikosti 0,7 mm ,to bylo teda taky na ultrazvuku v porodnici, když jsem tam jela rovnou z chorvatska, že špiním. moje gyndařka ho na ultrazvuku vůbec neviděla. Dala mi Duphaston, že by se po něm špinění mělo hned zastavit. Mně přijde, že nešpiním pořád, je to vždycky tak nárazově,ale zase takový větší množství než jen pár kapek.
Ivet, taky přeju, aby u doktroka dopadlo všechno dobře.
Škurpi a co si na hematom brala za léky?? Musíš ležet??? Já se teďka vrátila od doktorky, tak na špejli s vatou viděla, že opravdu mám takový hnědý špinění, vypsala mi žádanku na ultrazvuk do porodnice v brně a napsala mi Ascorutin. Já si ale přečetla příbalový leták a tam je napsaný, že se v těhotenství nesmí užívat. Tak teď jsu z toho paf.
zeptám se v Brně.
Šári vítám
lisa3 píše:
Dobré ráno všem, dneska jsem nemohla vylézt z postele. Jsem totálně zpomalená.
Janno já taky pořád špiním jeden den ne druhý ano. Jak mi zjistili henatom tak jsem 2× dost silně krvácela prý to nemám řešit jenže když zas začnu tak jsem z toho nervózní. Prý ale u hematomu se může špinit několik týdnů. Tak snad to bude dobrý. Držím palce.
Já jak jsem byla loni těhotná tak jsem si platila abych měla ultrazvuk u každé kontroly 1200kč a pak ten screening zvlášť 600kč teď dr. přešla do jiné ordinace tak jsem zvědavá zatím říkala že nic. A už mám za sebou tři ultrazvuky. Jenže ona je ze mě taky na nervy takže říkala že bude dělat všechno pro to ať to teď dopadne tak to bude možná tím.
Liso a co ty bereš za léky? jo díky. v nemocnici se aspon vyloučí jestli se ten hematom zvětšil nebo ne. myslíš,že špiníme, protože ten hematom z nás odchází?
janna24 píše:Škurpice píše:
já totiž měla taky hematom…nejprve jsem docela dost zakrvácela pak cca 11 dní nic a pak jsem začala špinit s různou intenzitou a to trvalo 14 dní, Dr. mi řekl ať počítám, že to může trvat i měsíc a déle…to je prýbznámka, že hematom odchází…janna24 píše:Škurpice píše:
Janni neboj, UTZ není škodlivý…a držím palečky…nemáš hematom?janna24 píše:
dobré ráno, tak já od včerejška zase špiním docela víc než předtím. tak jsem volala doktorce, říkala at přijdu a vypíše mi doporučení na přesnější ultrazvuk do nemocnice. já už půjdu na ultrazvuk po šestý. taky si myslím, že to není asi úplně nejlepší, ale co zbývá.jinač gratuluju k srdíčkům.Škurpi, naposledy zjistili hematom o velikosti 0,7 mm ,to bylo teda taky na ultrazvuku v porodnici, když jsem tam jela rovnou z chorvatska, že špiním. moje gyndařka ho na ultrazvuku vůbec neviděla. Dala mi Duphaston, že by se po něm špinění mělo hned zastavit. Mně přijde, že nešpiním pořád, je to vždycky tak nárazově,ale zase takový větší množství než jen pár kapek.
Ivet, taky přeju, aby u doktroka dopadlo všechno dobře.Škurpi a co si na hematom brala za léky?? Musíš ležet??? Já se teďka vrátila od doktorky, tak na špejli s vatou viděla, že opravdu mám takový hnědý špinění, vypsala mi žádanku na ultrazvuk do porodnice v brně a napsala mi Ascorutin. Já si ale přečetla příbalový leták a tam je napsaný, že se v těhotenství nesmí užívat. Tak teď jsu z toho paf.
Šári vítám
zeptám se v Brně.
Šarko vítej!!!!
Neboj, já se tu taky nejdřív nevyznala a dobrý, už jsem tu jako doma
Čekáš první miminko? Přeju pohodové těhuliskování
![]()
Ahoj Šemo, děkuju za přivítání…ano, čekám první miminko a už se strašně těším
ale taky se těším na to pohodové těhotenství, zatím je to strašně úúúnavné, pořád spím…musím si zvyknout ![]()
Šari vítej ![]()
To máme dneska krásný počasí, hned má člověk lepší náladu co ![]()
jojo po obídku pujdem schrupnout snad mě tím přestane bolet hlava a pak pujdem někam na písek.neboj ještě si šáry užjiše první trimestr skončí a pak už to snad bude dobrý ted jsme asi všichni unavené jak tak koukám ![]()
Ahojky,
jsem doma a přinesla jsem si z KFC twistra, tak ho jdu sníst, mňam!!!
Jinak to špinění - já dostala taky ascorutin a vůbec mi nepomohl, tak jsem ho vysadila. Navíc dr žádnej hematom nenašel, tak fakt jako nevim, odkud se to bere.
Šárko, vítej, termín máme stejně ![]()
Šárko ze začátku to jsou hrozný stavy někdy, člověk neví jestli se
nebo jestli neusne ve stoje.. fakt někdy to je mazec, ale pak se to usadí, a je dobře. I když některý holky to drží celé těhu ![]()
jo někdy je to fakt drží frt a nebo to maj obráceně že první tři měsíce nic a až potom.já jsem si udělala kuřátko a rýžu a ted jsi jdu schrupnout měla bych ulízet ale fakt se mi nechce takže až večer
závidim spánek, my večer budem mít návštěvu, tak musim uklidit, aby se tu nelekli
![]()
Ale fááákt se mi nechce ![]()
Ahoj holky, jsem tu dnes poprvé, ale také se musím pochlubit, že budu mít nejspíš březňátko
Prozatím nám to vychází na 5.3.2011, ale to je jen podle ultrazvuku…