Poradna duly
Jana Čurdová
jancab píše:
Prý je pořád hodně těhotných, takže se můžeme těšit na přeplněné porodnice a školky. Ale už abychom řešily tyto starosti
No to je teda radost…to abych se po NT screeningu už registrovala
![]()
před 5 lety jsem se neregistrovala vůbec ![]()
Jo jo asi to zase vypadá na silné ročníky, protože když jsem byla na první těhu-kontrole, tak jsem byla 95 od začátku roku a to je jen jeden doktor, co ty ostatní…hold je to síla… zase budu se bát aby nebyl ve špitále stop-stav.
Ivušáček píše:
Jo jo asi to zase vypadá na silné ročníky, protože když jsem byla na první těhu-kontrole, tak jsem byla 95 od začátku roku a to je jen jeden doktor, co ty ostatní…hold je to síla… zase budu se bát aby nebyl ve špitále stop-stav.
řeknu doktorovi, ať tam na tabuli napíše moje jméno a že mně poslat jinam nemůžou, nebo jim tam porodim na chodbě
![]()
Proto je dobrý tam jet na poslední chvíli, jenže jak se znám, tak mě zas někde dloubne a už tam budu stepovat ![]()
no jak to ynám tadz tak kam chcu jít ted je ětšinou takz yaplněná a nejhorší je to že bz mě poslali tam kde jse bzla u malé a to teda ani náhodou
Ivetza píše:Ivušáček píše:řeknu doktorovi, ať tam na tabuli napíše moje jméno a že mně poslat jinam nemůžou, nebo jim tam porodim na chodbě
Jo jo asi to zase vypadá na silné ročníky, protože když jsem byla na první těhu-kontrole, tak jsem byla 95 od začátku roku a to je jen jeden doktor, co ty ostatní…hold je to síla… zase budu se bát aby nebyl ve špitále stop-stav.![]()
Proto je dobrý tam jet na poslední chvíli, jenže jak se znám, tak mě zas někde dloubne a už tam budu stepovat
Ivetko a co je na poslední chvíli, ty jsi to poznala? Já jsem to moc nepoznala, i když u mě to bylo dost rychlé, teda prý na prvorodičku, takže jsem to měla docela v pohodě, ale když je stop-stav, tak prostě nepřijímají, a jsou tě třeba schopni naložit do sanitky a hurá do jiné porodnice…
Teda takhle to bude asi v HK. Já jsem měla štěstí, ale kdo ví, jestli štěstí budu mít i podruhé, do Pardubic se mi nechce a Jičín to taky ne…
Ivu, já v porodnici strašila už den předem. Praskla mi voda, ale bolesti jsem neměla. Domů mě už nepustili ![]()
A teď si zas říkám, aby to jako nebylo moc rychlý (i když při mym štěstí nebude), tak tam stejně zas pojedu hned.
Ale tenkrát mi doktor říkal, že až budu mít hodinu kontrakce po 5 minutách, tak mu mám zavolat a on přijede (kdyby to teda bylo mimo jeho službu)…
Ivetza píše:
Ivu, já v porodnici strašila už den předem. Praskla mi voda, ale bolesti jsem neměla. Domů mě už nepustiliA teď si zas říkám, aby to jako nebylo moc rychlý (i když při mym štěstí nebude), tak tam stejně zas pojedu hned.
Ale tenkrát mi doktor říkal, že až budu mít hodinu kontrakce po 5 minutách, tak mu mám zavolat a on přijede (kdyby to teda bylo mimo jeho službu)…
Tak to máš dobrý, já jsem sama na to zvědavá… před dvě lety to bylo taky věčně narvaná porodnice… byla to tam pěkná honička, ale co naděláme, tohle se bohužel ovlivnit nedá, až to příjde, tak to tu bude,…
Hlavně to bude jiné, před tím, jsme sedli do auta a už jsme byly v porodnici, a teď ještě musíme k babičce s Karolínkou, jsem na to zvědavá, která si v tu dobu vezme na rychlo dovolenou, protože obě pracují a jestli to bude zase po ránu, jako při prvním, tak jsem na to zvědavá, jak to všechno bude… ![]()
my máme obě babičky mimo prahu, takže asi malá pojede s náma do porodnice a babička si tam pro ní přijede a nebo ještě mám nabídku od kamarádky…ale zase vézt jí tam dítě třeba ve 3 ráno ![]()
No uvidíme, ono to nějak dopadne ![]()
Ivetza píše:
my máme obě babičky mimo prahu, takže asi malá pojede s náma do porodnice a babička si tam pro ní přijede a nebo ještě mám nabídku od kamarádky…ale zase vézt jí tam dítě třeba ve 3 ráno
No uvidíme, ono to nějak dopadne
Já mám naštěstí jednu babičku 5 km, a druhou asi 17 km, a obě jsou dá se říct při cestě do porodnice, tak uvidíme, která bude mít službu, když beruška půjde buď s jednou babičkou do krámu prodávat, nebo s druhou učit děti vařit… ![]()
Šema píše:
Holky já peču uzené a mě to smrdí jak ho..a![]()
já dělám zapečený brambory se paprikou a s masem a smetanou a voní mi to:-)ale uzený to by mě asi smrdělo to mi smrdí ji tak ale už mám děsnej hlad
kyblicek píše:Šema píše:já dělám zapečený brambory se paprikou a s masem a smetanou a voní mi to:-)ale uzený to by mě asi smrdělo to mi smrdí ji tak ale už mám děsnej hlad
Holky já peču uzené a mě to smrdí jak ho..a![]()
To já dělám gulášek… ![]()
Ivetza píše:
nedělejte chutě![]()
![]()
jsem v práci a žvejkám suchej rohlík
Ivušáček píše:Ivetza píše:
nedělejte chutě![]()
![]()
jsem v práci a žvejkám suchej rohlík
![]()
![]()
se zastav na gulášek, on teda není nic moc protože si pan manžel objednal buřtíkový gulášek, ale třeba Ti příjde k chutí víc než rohlíček…
pošli v ešusu, se bojim, že kdybych jela po hradecký dálnici, že bych
Hrozně to tam klepe a ještě se bojim, že se mi tam rozpadne auto ![]()