Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Gino. No já pracuju taky v kanceláři, celý den sedím. Pracuju v mezinárodní kamionové dopravě jako speditér a občas i dispečer. Je to dost náročné na psychiku a hodně stresu…
Ahoj holky, přeju všem krásnou neděli, tady v Liberci pořád prší…
Snad budete mít někde lepší počasí…
Lucko, já taky nemám nijak fyzicky namáhavou práci - ale nesedím jenom v kanceláři, musím se věnovat zákazníkům, když je potřeba a naši zaměstnanci nestíhají. Teď navíc rekonstruujeme část budovy, takže navíc musíme dohlížet na staveniště (máme sice stavební dozor, ale investoři jsme my…) a taky mě honí termíny dané projektem funancovaným z ESF, který vedu… Práce mě baví a jsem trochu nešťastná z toho, jak to teď vyřešit… Ale miminko má přednost a náš ředitel je naštěstí pohodář, takže nebudou rozhodně žádné scény…
Ahojky holčiny, ty povodně jsou fakt strašlivý mazec, včera jsem u zpráv seděla jako opařená… my tu měli slejvák po poledni, ale byla to pecka, ale žádnou řeku tu nemáme, navíc jsme v kopci, takže docela dobroš, ale je mi líto těch, co bydlí v těch krajích, co jsou zatopené…to mě pomalu i tekly slzy nad tou katastrofou
Snad už to počasí bude lepší…
Včera jsem celý den se plácala s houbama… manžel byl ráno a po poledni v lese a po každé mi přinesl plný koš hříbků… tak jsem to musela pokrájet a suším, suším, suším… je to nádhera…
A jak se jinak máte těhulky? ![]()
Dobré ráno,
ty povodně jsou opravdu hrozný. Taky je mi moc líto těch lidí. Ještě že seš Jani na tom kopci a nic u vás nehrozí.
Ivi tak to máš dobrý. Taky chodíme s manželem na houby,ale ještě jsme to teďka nestihli.
Ahoj holky, doufám,že nejste některá zatopená ![]()
U nás už dneska neprší a protože jsme na kopci,tak nám tu i vykukuje sluníčko,ale koukám,že v údolí je pěkná mlha.
Přeji krásnou neděli pokud možno bez deště ![]()
Dobré ráno holky tak tady sem tam svítí sem tam ne ale docela hezky naštestíDneska jsem sice spala jak zab itá ale měla jsem první noční mru že mě honili nákýhoky a kopali mě do břicha abych o to přišla no katastrfa vzbudila jsem se spocená jak prasátko
Tak hlásím, že v LIberci už je krásně modrá obloha a neprší… Snad se podaří co nejdříve vše vysušit a dát do pořádku…
Teda, Kyblíčku, ty máš sny
Mě se dnes zdálo, že jsme se museli schovávat před nějakou útočnou jednotkou, která obsadila hotel, ve kterém jsme se ubytovali. Manžel mě schoval pod postel a šel bránit dveře… No, asi mě ovlivnil sci-fi seriál, co teď manžel sleduje ![]()
Jinak už nešpiním, tak snad se to nevrátí… Kéž by… Užijte si neděli, ať už s houbama nebo bez ![]()
ahojky babinec, tak se jen krátce hlásím od tatínka, ráno jsme byli na hřiby, tak byla smaženice a zbytek si vezu domů na sušení, na obídek dělá taťka pstroužky, mňam mňam, já teda slavím, protože už týden mi není blbě a můžu normálně papat, juchuuuu
a taky už mě přestávají bolet prsa, teda citlivé jsou pořád, ale už ne tak moc, že jsem se jich ani nemohla dotknout, asi to bude tím vzduchem tady
jinak tady se nám povodně vyhýbají, tak snad to tak vydrží a doufám, že vy všechny taky budete v pohodě, přeji vám všem kráásnou neděli, jo a nemáte nějaké tipy jak zabavit 11letého kluka?
beru si na týden na prázdniny nevlastního brášku a tak jsem zvědavá, co s ním ve městě budu dělat… snad bude trochu přát počasí
tak papapa, já se zase zahlásím ![]()
Ahojte holky tak jak vám dneska je?já se po oběde s malou pěkně vyspala vytuhla jsem jak kdyby byla noc až malá mě vzbudila ated se půjdem asi projít.Jinak mě je dneska dobře furt mám zacpanej nos ale hlava už je dobrá naštestíještě mě zbývají tři týdny do kontroli a já ujž bych šla nejradši ted to vubec neutíká ![]()
kyblicek píše:
Ahojte holky tak jak vám dneska je?já se po oběde s malou pěkně vyspala vytuhla jsem jak kdyby byla noc až malá mě vzbudila ated se půjdem asi projít.Jinak mě je dneska dobře furt mám zacpanej nos ale hlava už je dobrá naštestíještě mě zbývají tři týdny do kontroli a já ujž bych šla nejradši ted to vubec neutíká
Ahojky Kyblíčku, taky bych nejraději šla spát, ale málá mi dneska usnula jen na 3/4 hodiny, tak to jsem si stihla umýt jen vlasy…
Neutíká to vůbec
příští týden od středy do neděle jedeme na dovolenou, tak snad to rychleji uteče…
Holky jedeme na pár dní k Opavě, jste některá odtud? Jsou tam nějaké věci, co bychom mohly navštívit s dvouletým dítětem? Nemáte některá přehled… budeme jezdit na různé výlety, autíčko budeme mít sebou, jen vůbec nevím kam, ani nevím, kde bych něco našla… kdo to tam trochu znáte, poraďte mi prosím… ![]()
Ahojky děvčata
koukám, že konverzace o víkendech nějak vázne. Ale to je asi normální, máte své plány s rodinou a není čas sedět u PC, že?
Já od včerejška trpím. Mám žaludek permanentně dole nebo nahoře jak po třech flaškách broskvový
Sice nezvracím, ale nemůžu stát, to se mi dělá šoufl, tak jen ležím nebo sedím. Ještěže má drahá polovička je tak chápající ![]()
Tak vám přeji krásný zbytek neděle a žádné nevolnosti ![]()