Poradna duly
Jana Čurdová
No taky mě to napadlo.. jestli mě to nevezme jako tam hned. .
už budu skoro 8 týdne končit a ten sceening se dělá v 10 ne? hergot to je něco na mě toto ![]()
Šemi - na normální odběry na gyndu se musí nalačno, ale na ten screening se nalačno nemusí…moc mě to potěšilo
dneska kručelo v bříškách celé čekárně, došly jsme všechny (asi 20 holek) nalačno na krev na 7 hodin a seděly jsme tam do 11…
á se právě taky děsim toho, vždycky ráno jak mě je zle tak se mě tam ani nechce, nakonec to vždycky tak nějak jde, ale fakt se toho dost bojím.
![]()
Ivet - no naše sestřička to má vyloženě zmáknuté…pokaždé někoho spéruje jak malé děcko a je protivná jak prdelka…ale co už…nedá se nic dělat, musely jsme vydržet, ale kdybych přišla třeba až v deset, byla bych na tom úplně stejně…protože první várka jsme došly všechny na sedm a pak další se začly trousit až kolem desáté…no a najedla jsem se až v práci, to jsem do sebe hodila tři koblížky naráz a vypila litr džusu a teď je mi z toho džusu blbě a stejně mi třeští hlava. Ty konroly mě vždycky rozhodí…
A ještě jsem dostala vynadáno, že se nevážím, jestli prý jako doma nemáme váhu
![]()
Tak protivný dr nebo sestřičky miluju!!! Já vždycky jsem hrozně nervní když jdu na ko a ještě nějaká slepice která je protivná tak to pak startuju jako.. teď tam je nová a je super
šári, ty mě děsíš. Jdu tam na 8, tak jsem si myslela, že do půl 9. jsem pryč ![]()
Šema píše:
Ivet my jdeme na krev stejně
Tak to na sebe můžem myslet a vzájemně se litovat
![]()
Ivet no to na tebe budu myslet! Doufám, že mi nebude brát 140 zkumavek ![]()
Šema píše:
Ivet no to na tebe budu myslet! Doufám, že mi nebude brát 140 zkumavek
Mám už mít i moč ![]()
Fakt jen doufám, že nebudu moc dlouho čekat, jinak tam padnu hlady
jj já taky moč i teď jsem měla taky. Když jsem se objedávala tak mi řekla ať si jí vezmu.
Ivet - tvoje sestřička bude určitě lepšejší než ta moje
tak se neděs! U nás se normálně jako objednává, ale co jsem těhotná, tak furt nemůžu pochopit, jak se teda chodí, protože se tomu říká „poradna“ a chodí se dovnitř druhýma dveřma, které ale stejně vedou do stejné místnosti jako ty normální dveře a sestřička vždy jen pootevře na milimetr a zařve - poďte si další jedna! A ty, které čekají třeba na recept, se tam hodinu nemají šanci dostat
tak to je vždycky komedie… ![]()
Holky, já jsem nalačno v minulým těhu na odběru byla snad jen jednou. A to byl ten test na těhu cukrovku až někdy hodně pozdě. Jinak na všechny odběry mi říkali, že se můžu normálně najíst
Tak tomu teda nerozumím. Jinak já teda nemám problém vydržet nalačno třeba do šesti do večera, dneska jsem taky za celej den měla jen jeden kefír, protože prostě fakt vůbec nemám na nic chuť
A nesnídám fakt nikdy, obvykle mám první jídlo až kolem poledne
Fakt jsem se už milionkrát snažila se sebou něco udělat, ale mně prostě to ranní jídlo vůbec nevyhovuje, vždycky je mi ze snídaně akorát blbě, jak mě to tlačí v žaludku. Jsem schopná se najíst tak cca 4 hodiny po probuzení nejdřív… ![]()
Jinak já bych měla těhu průkazku dostat příště, tzn. ve 13. týdnu. Posledně jsem ji měla snad od 7.tt, ale ono se to teď dost změnilo. Hned po těhu průkazce jsem se byla registrovat v porodce, což už teď taky není, protože se prý chodily registrovat i maminy, co třeba ještě ani neměly srdeční akci a kolikrát to dopadlo špatně. Takže teďka se prý průkazka dává po 12.týdnu a do porodky se chodí registrovat přesně v den, kdy je ženská 14+0… Nevím, jestli je to tak všude, ale v Praze prý jo, to mi říkala mudra ![]()