♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
9.8.10 12:47

Holky, děkuju moc za gratulace, dostala jsem i fotečky, takže je sem pak šupnu :-) Musím říct, že je to opravdu nááádhera, když to miminko tak vidíte - o to jsou ti naši chlapi ošizení a nikdy to nezažijou, jaké je to krásné…

Já jdyž jsem byla poprvé na kontrole, tak to bylo ještě moc brzy, zatím tam byla jen černá tečka, takže si přítel dělal srandu a celou dobu mi tvrdil, že to je jen nějaký kulíšek a ne miminko :lol: dokud jsem mu nedonesla fotku :-) pak už uznal, že to teda fakt kulíšek není :lol:

Šemi - průkazku jsem dostala dneska…konečněěě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
9.8.10 12:51

šemi, já průkazku dostanu až 25.8. - na další poradně :-( :-( Jsem myslela, že bude už minule, ale ono né :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
9.8.10 13:13

Ahoj holky! Tak jsem z kontroly zpět a dopadla nad očekávání dobře. Doktor usoudil, že když nemám obtíže a krev se objevila jen jednou a mám spíše sedavé zaměstnání, tak neschopenku nepotřebuju, když ji nechci. A miminko odpovídá už 8. týdnu, takže je taky trochu větší, než jsem čekala. Ale ručičkama rozhodně zatím nemávalo, protože má 9 mm a na ultrazvuku to byla jen taková dvoudílná kulička :lol:

Budu muset říct o těhotenství našemu šéfovi, protože je mi fakt šoufl a budu někdy potřebovat jít domů dříve, ale věřím, že mi vyjde vstříc - přece jenom je to lepší než neschopenka…

Šárko, gratuluju!!! :kytka: Už se taky těším, až bude miminko miminkovatější… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
9.8.10 13:18

holky,chtela sem se zeptat,nevim jestli ste se tady o tom uz nabavili,nestiham vas cist.
doktor me doporucil vitaminy centrum materna ale stoji pres 400Kc a bojim se aby to nebyl jen nejaky reklamni tah.
kamaradka me rikala ze jeji dokotr ji doporucil jen tu Kys.listovou.ze pokud ma ten mimisek nejakou genetickou nebo vyvojovou vadu tak vam stejne nic nepomuze.ze ta kys.lyst je nejlepsi,ale kazdy doktor ma svuj nazor tak nevim,poradte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
9.8.10 13:24

ahojte holky, gratuluju ke kontrolám. to musí být krásný vidět jak mimi mává a směje. já jsem měla většinou štěstí u prvního těhu, že Erička spala. Jinač začala jsem brát Ascorutin a vypadá to, že špinění je konečně pryč.

Kotelnice doktorka mně doporučila femibion 800. Stálo mě to necelý 300 Kč. a je tam napsaný, že se to má brát až do ukončenýho 12tt. takže nevím, jestli pak koupit jiný vitamíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
9.8.10 13:30

Jani, gratuluju :srdce: moje mimi je taky větší než by mělo být, asi je dobře živíme :-)
A jestli nemáš žádné potíže, tak já bych teda doma být nechtěla, to by mi brzy lezlo na mozek…radši budu chodit do práce, jak to půjde…

Kotelnice - já užívám FolGravid, je tady na něj reklama vpravo nahoře - ale 30 tablet stojí u nás v lékárně 300 Kč a 60 kolem 500…předtím jsem měla něco jiného a to bylo drahé jak čert, přes 400 Kč :cert: Já nemám moc pestrou stravu a navíc ani nejím ryby, takže potřebuju doplnit i nějaké to Déčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
9.8.10 13:35
kotelnice píše:
holky,chtela sem se zeptat,nevim jestli ste se tady o tom uz nabavili,nestiham vas cist.
doktor me doporucil vitaminy centrum materna ale stoji pres 400Kc a bojim se aby to nebyl jen nejaky reklamni tah.
kamaradka me rikala ze jeji dokotr ji doporucil jen tu Kys.listovou.ze pokud ma ten mimisek nejakou genetickou nebo vyvojovou vadu tak vam stejne nic nepomuze.ze ta kys.lyst je nejlepsi,ale kazdy doktor ma svuj nazor tak nevim,poradte.

Kyselina listová je opravdu důležitá… mě dr říkala, že kyselinu každopádně… já teď mám babyplan od Calibrum, stálo tak do 100 a je tam asi 30 tabletek… dr. mi říkala, že pokud jím hodně zeleniny a ovoce, tak přes léto tyhle vitamíny nepotřebuju, ale já trpím nedostatkem železa, což tyto vitamíny mají, stejně jako kyselinu listovou a jiné,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
9.8.10 14:12

ahojte hoky trochcu jsem sis schrupla malá ještě dospáá.já beru jen kyselinu listouou zatím jinho nic rát nemusím tak uvidíme jinak prukajdu bych měla dostat za třy týdnya to bych měla být v 10 nebo 11tt jsem z toho zmatná takže uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
9.8.10 14:41

ahojte holky :kytka: ,
doufám, že jste si užily víkend. Šárce a Janče gratuluji ke kontrolám :) to musí bejt super je tam vidět, jak se tam mrskaj :lol:
Mně včera večer bylo děsně zle…

jinak jak tady někdo psal o těch známejch ..jak se vyptávaj, tak já mám to samé. Jako na potvoru se mi teď sešlo několik akcí se známejma a už několikrát padla ot. jak to, že nepiju..takže až to oznámíme, tak to asi nebude zas takové překvápko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.8.10 14:42

Já se zeptám mojí dr jestli mám tu listovku brát, podle toho co mi řekne. Radši počkám na ní.

Zrovna dneska tu byla kamarádka, z práce děláme spolu, a ta říkala, že její gyndař říkal, že když ženský berou vitamíny v těhu, tak mají hodně alergiky děti, tak mě řekněte co má člověk dělat.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
9.8.10 14:42

Holky, včera jsem si zkoušela kalhoty, které jsem si koupila před 2 měsíci… a už je nedopnu… :-( Na doma mám takové staré těhu kalhoty, a při prvním těhu mi to přes břicho bylo strašně volné, začalo se to plnit až tak po tom 16 tt možná i dýl a teď? Už mám břicho jako bych byla tak 25tt…Váha se pohybuje tak nějak stejně, plus mínus nějaké to deko…máte to tak ty? A to když sedím, tak jsem tak v 7 měsíci… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
9.8.10 14:45

Ivušáčku mě se to pohybuje +- půl kg. Někdy mám i o kg. jak kdy no. Ale jak říkáš že máš bříško, no přesně tak! Já si teď lehla s klukem a kalhotky co jsem měla volný tak normálně jsou mi na podbřišku jakoby taový těsnější nebo jak to mám říct.. ale přeci to neni možný?

Teď mi volala kamarádka tady z vesnice že její svagrová je v 8 týdnu a miminko má 2cm, je to možný?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
9.8.10 14:47

holky, ono to je asi jako se všim - co doktor to názor!!! Je to blázinec.

V prvním těhu jsem do 20tt nosila svoje oblečení a bylo to v pohodě - teď to nepřipadá v úvahu, už teď mě to škrtí, tlačí a je to nepohodlný :roll:
Budu muset vyrazit a něco koupit - jenže ty jejich ceny :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
9.8.10 14:47

ivi tak tak až teda e ale moje tehu ate jsem u malé nosila až poslední dva měsíce ated už je nosím a tak guma je jen trošičku volnější jinak sedíjinak jem se ještě nevážila čekám na kontrolu a to me snad klepne až uvdím kolik mám navíc.jinak dr mě vyjenovala snad lékarnu celou ale řekla že stačí listovka moje švagrvá brala samé vitamíny a ejí syn se narodil poale 5kilovej má to hodně i na miminko dost rostou potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
9.8.10 14:49

já doufám, že se ještě dlouho do svýho oblečení vlezu, pač nevim v čem bych chodila do práce :lol:

jen tak mimichodem, ono to je hrozně individuální: ted jsem byla na svatbě, nevěsta v 5. měsíci a nepoznaly by jste, že je těhu - a to měla uplej korzet

a jiná kamarádka je taky asi v 5. a rozhodně neni pochyb, že je těhotná. Má už takový pěkný bříško.

Docela se bojim, co budu nosit v zimě, pač ty zimní věci jsou takový dražší, třeba nějaká bunda, nebo kabát, svetr…atd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí