Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj mamulky, hlásím návrat z dovky a jak tak koukám, pěkně jste se tu rozpovídaly..mé špinění dopadlo dobře, dneska jsem byla na kontrole a dostala jsem i těhu průkaz
jinak tedyk můžu doplnit údaje do tabulky..věk 26 let, termín porodu (zatím) 23.3. 2011, pracovní název Fazole
jinak jména Ella nebo Honzík..snad jsem na nic nezapomněla ![]()
Kaji tak to máš super, že nemusíš ráno jíst, to je máš parádní že fakt kdybys musela jít na lačno tak se ti neudělá špatně!
Pražandy kde teda budete rodit?? Já asi u Apolináře
Holky já se dneska za sebe normálně stydim, kluk se nudí očividně a já nejsem schopná jít ani na procházku s ním, sedíme na zahradě, já jak pecka a on si teda hraje ale doufám, že snim půjde aspon můj. ![]()
ahoj holky. Nevíte, co se zjišťuje z té krve, co teď chodíte na odběry? Já mám jít na druhou kontrolu 18.8, ale odpoledne, takže nalačno ani náhodou nejdu
no, třeba mě pošle druhý den. A měří vám už na kontrolách tlak? Minulá gyndr, tedy sestra nás pokaždé vážila, měřila tlak a kontrolovala ranní moč. Teď mi nic neřekl, tak aby mě nesprdli, že třeba nemám tu moč. Jé, já to tak nenáviděla, pokaždé to ráno nachytat do zkumavky ![]()
A doma se nevážím, neboť se za svou váhu stydím
njn, tak na tu váhu přeci jen vlezu, kdyby to chtěli vědět, achjo to je mučení
![]()
Příspěvek upraven 09.08.10 v 18:35
Ivetza píše: šemi,
dyk jste na zahradě, to je venku![]()
![]()
jo presne…ja taky dneksa bly jen na nakupu…hniju desne…prej jsem uz tlusta..dneksa nazla pritel…
![]()
Šema píše:
Kaji tak to máš super, že nemusíš ráno jíst, to je máš parádní že fakt kdybys musela jít na lačno tak se ti neudělá špatně!Pražandy kde teda budete rodit?? Já asi u Apolináře
Holky já se dneska za sebe normálně stydim, kluk se nudí očividně a já nejsem schopná jít ani na procházku s ním, sedíme na zahradě, já jak pecka a on si teda hraje ale doufám, že snim půjde aspon můj.
mno,ja se taky nevazim…vyha ma vybity baterky…
ahojte holky tak já jsem se ještě taky nevážilajá jsem se teda ukecala a sli jsme na hriste ale moc me to nebavilo ted se dívá s tatínkem a hraje si sním tk mám chvilku klidek
no já jdu na krev a až za týden na kontrolu nevím pro to neudělá rovnou dohromady
tak ted jsem se chytla se svym pritelem,blbec…
neni mozna…uz jsempekne nakynula…ne??co jako jim??kolik priberu a to chcu zustat manda???jak ho mam zabit???
![]()
steveka píše:
tak ted jsem se chytla se svym pritelem,blbec…![]()
![]()
![]()
neni mozna…uz jsempekne nakynula…ne??co jako jim??kolik priberu a to chcu zustat manda???jak ho mam zabit???
![]()
![]()
ted mi proste vystouplo brisko..no a nejde zatahnout…spicky vystupujou…
steveka píše:
tak ted jsem se chytla se svym pritelem,blbec…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti chlapi si nevidí do huby to je děs můj to teda taky řekl že jsem ztloutla ale mám to bříško a on je ted otravnější než kdy dřív furt jen rvuje že se mu horzně líbím ale to je začátek pak už mi taky říkal že už su troch víc ale co by ten tvuj chtěl vždy jsi těhotná nemůžeš držet dietu
No takovýhle chlap je fakt na zabití… co teprve by měl říkat ten můj, když mám už před sebou ranec jako bych byla v 6 měsíci… ![]()
No holky, podruhé se mi břicho vyvalilo tak nějak už teď
Poprvé na mně nebylo vidět, že jsem těhu snad až do pátého. Chlapi jsou mizerové. Já jsem se se svým taky chytla - ne tedy kvůli tloušťce, ale kvůli kravině včera. Jsem ho sjela za to, že válí špinavý hadry, ať si je jde uklidit a on se vztekl, že jsem to mohla udělat já, že prej celý den nic nedělám
No to bylo tóčo, takový kecy jsem si nenechala líbit a on řádil jak kaučukovej dědek. Dneska vařím jen pro sebe a pro malýho a uklízím jen v dětském pokojíku, ať vidí jak to vypadá když nic nedělám, já mu dám
![]()
Holky, vy mě dneska bavíte
ne že bych se smála cizímu neštěstí, ale vidím, že ono je to vlastně všude stejné
chlapi jsou prostě z jiné planety…mně se ten můj zase vysmívá, že si tady píšu s „březňátkama“ a jestli budu říkat fotečka, miminko, bříško a jiné zdrobnělinky, že se mnou nebude kamarádit…ale že našemu papouškovi říká prdelinko moje milovaná a šišlá na něho, to mu nevadí ![]()
Gino - co se zjišťuje z krve to bohužel nevím
jak jsem psala, tak naše sestřiča to má vyloženě zmáknuté, takže je lepší se na nic neptat
ale od teďka mi bude při každé kontrole měřit tlak a na každou kontrolu se mám zvážit a donést ranní moč (do vlastní nádobky, tak nevím, kde to budu brát)
Ono se to asi bude zapisovat do té průkazky…
Šemi, já budu rodit asi zase v Motole. Mám to tam kousíček. Sice ty porodní sály nejsou nic moc, člověk je vlastně v obrovský místnosti oddělenej od ostatních jen plastovejma paravánama a šoupačkama a je všechno slyšet… ale zase na druhou stranu mi to posledně bylo fakt nějak jedno, soustředila jsem se na to, jak neumřít bolestí, nic jinýho mě moc nezajímalo. Btw když si vzpomenu na ten porod, tak fakt hrozně moc doufám, že to tentokrát bude lepší, s Vojtou jsem byla fakt nemožná. Hlavně jsem nebyla schopná tlačit, mi stokrát řekli, ať dám tu prdel dolů a já ji stejně furt zvedala, protože mně to přišlo míň bolestivý, a tlačila jsem snad něco přes hodinu
No ale tak napodruhý to snad na základě předchozích zkušeností zvládnu líp, fakt jsem byla hrozný tele, jsem myslela, že jim tam fakt zdechnu.
stevi, to jsou fakt blbý kecy, můj mi třeba taky čas od času řekne, že jsem oplácaná, ale já mu zase řeknu, že má pivní pupek, i když vypije jedno pivo za rok
Tak se ve finále dohodnem na to, že já jsem matka a on je fotr a máme na to oba právo
No doufám, že po druhým se donutím aspoň trochu shodit, s touhle váhou se moc necejtím… ale tak teďka to můžu ještě pár měsíců sladce neřešit
Tak na něj kašli a hlavně se tím nenechej vydeptat ![]()
Holky, tak já jdu do vany a do pelíšku ![]()
zvládněte to doma s těma chlapama, oni to ve finále stejně tak nemyslí
ten můj má taky občas pod polštářem aspoň dvoje ponožky…no, aspoň se mu dobře spí ![]()
tak dobrou !