Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, díky za pochvaly
Já jsem si moooc přála holčičku, ale když to bude kluk, tak ho budu mít přece úplně sejně ráda ![]()
Kamarádka byla včera taky na utz a čeká holčičku a přitom si přáli oba i s manželem strašně chlapečka…hned bych měnila!
šári, třeba se to ještě změní, on to kluk být může, ale na 100% bych to nebrala ![]()
smich - ahojky, jak daří? ![]()
jinak pri popisu chlapu jsem se pobavila…fakt vsichni stejni…jen ten muj do toho jeste hrozne prudi, pomalu se ho nemuzu na nic zeptat aby se ho to nedotklo…nekdy radsi mlcim a to se mu pak taky nelibi…a za par minut najednou jako by se nic nestalo…vzdycky me tak vynervuje ![]()
Co se týká jmen, tak mám docela taky už problém… při prvním jsem říkala, že kluk bude Štěpán, tak ten zatím zůstává, i když manžel navrhuje Ondru, ale s holčičím jménem to je tragoška… Kristýnka, nebo Zuzanka? Chtěla jsem Verunku, ale tu manžel nekompromisně zatrh, takže už se nemůžu dočkat, až budu vědět, co to bude, a budu mít jasno… ![]()
Dneska mi dala švagrová těhu kalhoty, to je parádička… jen nevím, jestli v nich odchodím celé těhu, když ten pupek už teď krásně tu kapsičku vyplnil… ![]()
Ivet ![]()
je mi furt na nic, doma se placam od niceho k nicemu, a jsem z toho jeste vic unavena…jenze ten zaludek na vode mi vic nedovoli…a pres noc se poradne nevyspim, stale se budim…chjo…
u nas jmena taky jeste nejsou vybrana, ale vetsi boj bude o prijmeni, nejsme manzele a ja chci aby deti byli po me, pritel samo ze po nem
Já bych chtěla kluka Toníčka, ale přítel je proti, že je to jak pro starého dědka. On chce Jindřicha a to se zas vůbec nelíbí mně, na klukovi se taky nemůžeme shodnout
Ještě by se mi líbil Ríša, ale to už mi vyfoukli švagrovci.
Příjmení máme dohodnuté tak, že kluci jsou po něm a holky budou po mně. Jen jsem četla, že matrika může dělat ofuky, když už jedno dítě máme, že se jako musí jmenovat všechny naše děti stejně. Nechala jsem si teda udělat výklad od dvou právníků a každý tvrdil něco jiného - jeden že to jde a druhý že ne
a oba citovali ten stejný paragraf ![]()
tak já s jménama taky nevím ted se mi ještě líbí jméno sabinka tak uvidíme kluka asi tibor zustávaá už do kristnýky ae třeba u malé jsem měla plno holčičích jmen a prostě vábec žádný chlapecký jsem nemohla vybrat a byla to holka le ted t nemůžu vybrat ani na tu holku tak že by to byl kluk?
holky já už bych to tak chtěla vědet jsem nedočkavá
Ahoj holky,
nestíhám dočítat, zítra jedeme na dovolenou, tak peru jak blázen, ať to všechno stihne uschnout a zítra můžeme vyrazit. kdo byl na kontrolách, doufám, že je vše v pořádku a těm co teprve půjdou držím pěsti, ať jsou miminka v pohodě ![]()
Opatrujte se ![]()
Ahojík holky
Tak mám holky nějakou depku. Ráno jsem se konečně dovolala k zubařce, tak tam jdu na 5krát!!! No to bude věc zase, to jí poprosim, jestli by mi to neudělala aspon na dvakrát protože to fakt ne. Ještě sem ráno volala do gennetu v praze tak mi pani říkala, že krev se bere snad 12 týden a pak utz 14 týden? Kurna jak mě to jen říkala
No každopádně je to tak, že pojedu dvakrát do prahy, no holky já jak to budu udělat, to teda ví buh, no zvládnout se to hold musí. Nechci jít na ten nt screening do Apolináře, protože tam prý se musí stát dvě hodiny na žádanku na odběr krve, a ještě to ještě ženou dolu na Karlák, to si radši zajedu do toho gennetu. Jo a ten screening tam stojí kolem 1200kč mi říkala. ![]()
Gino, jenze nam kdyz se ted narodi dvojcatka a pokud by to byl parecek, tak by bylo divny kdyby meli kazdej jiny prijmeni…
Jinak jména máme řekla bych 100% Adrianku ale chlapečka ještě nevíme no. Chtěla sem Daniela ale ten je v prosinci a to má Davídek všechno,svátek, narozky, vánoce, mikuláše, .. takže chci aby aspon to druhý to mělo mimo prosinec ![]()
Smichinko, popravdě dumám, jestli to nebude divné i u sourozenců nedvojčat to jiné příjmení
, ale zas taky musím to svoje příjmení předat. Jsem rozhodnutá tak na 80% že holka bude po mně, ale ještě si to mám čas rozmýšlet. Aby to nedopadlo jak v tom vtipu:
Ptá se kamarádka blondýny:„Prý máš 7 synů a všichni se jmenují Josef. Jak to proboha děláš, když chceš zavolat jednoho konkrétního?“ Blondýna: „Normálně, zavolám ho příjmením.“ ![]()