♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
10.8.10 13:11

Koty nemohla. Kámoška měla to samé a nesměla ani za ním, ani žádný info, jen jeho rodině, takže vylezl ze špitálu a rovnou na radnici, protože tohle je potom fakt blázínec :cert:

A hlavně jak se ta ženský cejtí, když mu rodí děti a je pořád jeho přítelkyně, že :cert: :cert: :cert:

A nehledě na to, že já dělala ve školce v kuchyni, a volala pani Andělová, že chce omluvit syna z obědu, tak já fakt CELEJ DEN!!!!!!!!!!!!!!! hledala v papírech Anděla jako magor, a on to byl Fipip Mokrý , že :cert: :cert: :cert: protože měl jméno po otci :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
10.8.10 13:16

hmm, tak to bych se asi zbláznila..no jak říkám, po právní stránce, je to určitě lepší..taky bych nechtěla rodit děti, aby ani třeba neměli společný příjmení se mnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
10.8.10 13:20

my se brali, když jsme zjistili, že jsem těhotná. Já nejdřív nechtěla, ale všichni do mě hučeli, nakonec jsem kejvla. Vdávala jsem se ve 20tt. pak jsem byla ráda - právě kvůli jménu atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
10.8.10 13:23

prosím pora´dte mi někdo, jak si doplním do té společné tabulky březňátek údaje? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 13:24

Fakt je to lepší. Já po porodu ležela v pokoji a přinesla sestřička " nějaký" miminko a volala " je tu pani Kratochvílová " a já vesele levej bok a nic, odpočívám celá šťastná. A najednou říkám ty vado, vždyt to je moje dítě!! Tak sem vylítla a říkám na chodbě to je mojeeeeee ale jsem Marková, to sestřčka se tlemila jak mohla a já rudá až na sešitý prd.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
10.8.10 13:35

:mrgreen: šemi tak to je fakt drdel..te´d jsem se nasmála :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
10.8.10 13:35

my to mam taky blby…ja jsem Doubková,lukas je doubek,a přítel vítámvás…a co ted..vcera vykladal neco ze by se jemnoval taky doubek at to je stejny..protoze kdyby se me vzal tak bych byla vítámvásová,mimi taky ale co lUkas??proste blby no.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
10.8.10 13:43

Stev - a nemá přítel něco společného s akvárii? Nebo jen shoda jmen? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
10.8.10 13:46
xŠárka píše:
Stev - a nemá přítel něco společného s akvárii? Nebo jen shoda jmen? :oops:

ne ne,je rybar,ale to je tak vse co by se dalo spolcit s akvarii,proc,?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
10.8.10 13:47

my máme jednoho zákazníka toho jména a není to zrovna obvyklé jméno…tak jsem si říkala, jestli to není on :-)

Jinak můj je taky velký rybář, máme rybářský e-shop,kdyby něcopotřeboval :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
10.8.10 14:03
xŠárka píše:
my máme jednoho zákazníka toho jména a není to zrovna obvyklé jméno…tak jsem si říkala, jestli to není on :-)Jinak můj je taky velký rybář, máme rybářský e-shop,kdyby něcopotřeboval :-)

tak hnedka reklamka :mrgreen: :mrgreen: ted pujdou penizky do mimi a do domecku ne na rybicky… :mrgreen: :mrgreen: obvykle jmeno to opravdu neni..je to des.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 14:07

Je tu někdo kdo si nechá mimi jako překvápko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
10.8.10 14:07

no já jsem s tím jménem měla docela trapas…ten pán přijel k nám do firmy, podal mi ruku a říká Vítámvás … a já mu říkám: já Vás taky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
10.8.10 14:08

Šemi - já neeeeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
10.8.10 14:10
Šema píše:
Je tu někdo kdo si nechá mimi jako překvápko?

Já to určitě nebudu (teda pokud nebude dělat drahoty a schovávat se)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí