♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
11.8.10 18:29

ahojte holky tak co dneska robíte nák e nám to tu seká manžel tedka dělá smaženej syr tak už mám děsnej hlad :mrgreen: jinak jsme byli na hřišti tak to bylo fajn po dlouhé době aji tatínek kdy je týden to se mu moc nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
11.8.10 18:33

Tak mě se nevolnosti po 3 týdnech odporoučely :potlesk: a snad už to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
11.8.10 19:05

Ahoooooj berušky, jen vás jdu pozdravit, dneska jsem toho měla ažaž a jdu ještě žehlit na rychlo, pak chci vidět mé oblíbené slunce seno… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
11.8.10 19:22
xŠárka píše:
Lucie - juuu, gratuluju k :srdce: , tos dostala průkazku tak brzo? A taky musíš jít k zubaři a k praktické dr.?

Ahojky.
Jo jo, dostala jsem ji v 8+2, sama jsem koukala, že tak brzo. O zubaři a praktickém lékaři mi nic neříkali, ale všimla jsem si, že jsou pro ně v průkazce kolonky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
11.8.10 19:24
xŠárka píše:
no já jsem s tím jménem měla docela trapas…ten pán přijel k nám do firmy, podal mi ruku a říká Vítámvás … a já mu říkám: já Vás taky… :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja s tim taky mela problemek…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
11.8.10 19:27
steveka píše:
xŠárka píše:
no já jsem s tím jménem měla docela trapas…ten pán přijel k nám do firmy, podal mi ruku a říká Vítámvás … a já mu říkám: já Vás taky… :mrgreen:
:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja s tim taky mela problemek…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem se zasmála to je hrubý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
11.8.10 19:31

sla bych neco pojest…ach jo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
11.8.10 19:34
steveka píše:

já jsem ted měla smažák a ješte cosi se salámem co vastnoručně uděal muž a bylo to dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
11.8.10 19:46

Kyblíčku dneska na tebe myslim celej den, bolí mě od včéra od odpoledne hlava, ale jak. Navíc jsem si hnula krkem, takže se neotáčim do stran, lalalaaaaaa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
11.8.10 19:48
Šema píše:
Kyblíčku dneska na tebe myslim celej den, bolí mě od včéra od odpoledne hlava, ale jak. Navíc jsem si hnula krkem, takže se neotáčim do stran, lalalaaaaaa :zed:
šemi tak to ti nezávidím já su ráda že je t pryč protže je to hnus.ale jako zacpanej nos mám pořád furt si to prokapávám a nepomáhá tak nevím co to jako má znamenat ale hlavně že ta hlava přešla a budu držet paqlce at tě to do zítra přejde je to fakt odpor
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
11.8.10 19:52

Ráno sem pila jak divá a docela to přecházelo, ale teď s každým pohybem tep, takže fakt jdu dát vanu a to slunce seno

krásný večer všem, kdo jde na kontrolu tak držíme palečky :srdce: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
11.8.10 19:53
Šema píše:
Ráno sem pila jak divá a docela to přecházelo, ale teď s každým pohybem tep, takže fakt jdu dát vanu a to slunce senokrásný večer všem, kdo jde na kontrolu tak držíme palečky :srdce: :srdce: :huban:

jsný to chce klidek právě taky jeden krok a rana v hlave masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
11.8.10 20:08
kyblicek píše:
steveka píše:
já jsem ted měla smažák a ješte cosi se salámem co vastnoručně uděal muž a bylo to dobrý :lol:

hm,ja uz zlikvidovala zbytek zel.salatu od vcera a nejakej moooc dobrej salamek..citam ze kureci..dobry…a co ted???asi dam vanu…a pudu na slunce seno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
11.8.10 20:09

Tak já dsotal taovou chuť na smažák, mnam!!!!!!!!!!! Kurna a s hranolkama! No takže zejtra večeře jasná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
11.8.10 20:37

Holky, já taky pořád vymýšlím co do huby. Nemám chuť na nic co máme doma a když se mě přítel zeptá, co bych si dala, nic mě nenapadá. Ale jak tu mluvíte o jídle, uplně se mi sbíhají sliny :oops: Smažák je moje oblíbené jídlo…s brambůrkem a spouuuustou tatarky :-P

Dnes jsem měla pěknou depku, nějak jsem za posl. týden nakynula…takovou pneumatiku mám najednou na břiše, že se mi chce brečet :cry: Já nechci být rosolovitá a rozteklá :zed: :zed: :zed: Bože, už se vidím, jak budu mít + 30kg :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí