Poradna duly
Jana Čurdová
ahojte holky tak co dneska robíte nák e nám to tu seká manžel tedka dělá smaženej syr tak už mám děsnej hlad
jinak jsme byli na hřišti tak to bylo fajn po dlouhé době aji tatínek kdy je týden to se mu moc nechce
Tak mě se nevolnosti po 3 týdnech odporoučely
a snad už to bude ok
Ahoooooj berušky, jen vás jdu pozdravit, dneska jsem toho měla ažaž a jdu ještě žehlit na rychlo, pak chci vidět mé oblíbené slunce seno… ![]()
xŠárka píše:
Lucie - juuu, gratuluju k, tos dostala průkazku tak brzo? A taky musíš jít k zubaři a k praktické dr.?
Ahojky.
Jo jo, dostala jsem ji v 8+2, sama jsem koukala, že tak brzo. O zubaři a praktickém lékaři mi nic neříkali, ale všimla jsem si, že jsou pro ně v průkazce kolonky.
xŠárka píše:
no já jsem s tím jménem měla docela trapas…ten pán přijel k nám do firmy, podal mi ruku a říká Vítámvás … a já mu říkám: já Vás taky…
steveka píše:xŠárka píše:
no já jsem s tím jménem měla docela trapas…ten pán přijel k nám do firmy, podal mi ruku a říká Vítámvás … a já mu říkám: já Vás taky…![]()
![]()
![]()
![]()
ja s tim taky mela problemek…
steveka píše:
sla bych neco pojest…ach jo…
já jsem ted měla smažák a ješte cosi se salámem co vastnoručně uděal muž a bylo to dobrý ![]()
Kyblíčku dneska na tebe myslim celej den, bolí mě od včéra od odpoledne hlava, ale jak. Navíc jsem si hnula krkem, takže se neotáčim do stran, lalalaaaaaa ![]()
Šema píše:šemi tak to ti nezávidím já su ráda že je t pryč protže je to hnus.ale jako zacpanej nos mám pořád furt si to prokapávám a nepomáhá tak nevím co to jako má znamenat ale hlavně že ta hlava přešla a budu držet paqlce at tě to do zítra přejde je to fakt odpor
Kyblíčku dneska na tebe myslim celej den, bolí mě od včéra od odpoledne hlava, ale jak. Navíc jsem si hnula krkem, takže se neotáčim do stran, lalalaaaaaa
Ráno sem pila jak divá a docela to přecházelo, ale teď s každým pohybem tep, takže fakt jdu dát vanu a to slunce seno
krásný večer všem, kdo jde na kontrolu tak držíme palečky
![]()
Šema píše:
Ráno sem pila jak divá a docela to přecházelo, ale teď s každým pohybem tep, takže fakt jdu dát vanu a to slunce senokrásný večer všem, kdo jde na kontrolu tak držíme palečky![]()
![]()
jsný to chce klidek právě taky jeden krok a rana v hlave masakr
kyblicek píše:steveka píše:já jsem ted měla smažák a ješte cosi se salámem co vastnoručně uděal muž a bylo to dobrý
sla bych neco pojest…ach jo…
hm,ja uz zlikvidovala zbytek zel.salatu od vcera a nejakej moooc dobrej salamek..citam ze kureci..dobry…a co ted???asi dam vanu…a pudu na slunce seno..
Tak já dsotal taovou chuť na smažák, mnam!!!!!!!!!!! Kurna a s hranolkama! No takže zejtra večeře jasná ![]()
Holky, já taky pořád vymýšlím co do huby. Nemám chuť na nic co máme doma a když se mě přítel zeptá, co bych si dala, nic mě nenapadá. Ale jak tu mluvíte o jídle, uplně se mi sbíhají sliny
Smažák je moje oblíbené jídlo…s brambůrkem a spouuuustou tatarky ![]()
Dnes jsem měla pěknou depku, nějak jsem za posl. týden nakynula…takovou pneumatiku mám najednou na břiše, že se mi chce brečet
Já nechci být rosolovitá a rozteklá
Bože, už se vidím, jak budu mít + 30kg ![]()