♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
10.8.10 21:01

Šemi - já když mám depku, tak si pustím buď nějaký super dojemný film, jako třeba Tanec s vlky nebo Anglického pacienta (ale to trvá tři hodiny, na to už je pozdě) a nebo naopak něco fakt vtipného…nejradši mám Deník Brigit Jonsové :mrgreen: to by mělo zabrat, jestli máš doma…

A nebo si zalezu do vany, dám si fakt horkou vodu, usnu tam a pak se jen přestěhuju do postele…a vybrečím se, to taky dost pomáhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
10.8.10 21:03

Lucie - juuu, gratuluju k :srdce: , tos dostala průkazku tak brzo? A taky musíš jít k zubaři a k praktické dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
11.8.10 07:15

Ahoj holky, dnes mám volno a nemusím do práce. Ale chystáme se s rodičema na Ještěd a asi do botanické a chci je vzít na sushi (i když rybí teď sama nemůžu:-( ).

Šárko, jak jsi doporučovala Šemince tu horkou vanu - teď to není dobrý nápad. Ani netuším, jestli se to týká jen prvních měsíců, ale horká vana nesvědčí miminkům… Zato deník Bridget Jonesové je mooooc dobrý nápad. Taky se u něj vždycky zasměju:-)))

Když jsem byla v pondělí u doktora, tak mi sestřička říkala, že kromě ní a pana doktora mají teď těhotné všechny pacientky (teda prý ještě důchodkyně ne:-))))

Dnes snad bude hezky - tak přeju všem hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
11.8.10 07:39

Dobré ráno :-)

Jani, tak to jsem netušila, že se nesmí do vany (horké)…já se tam poválím docela ráda a navíc mi to pomůže, když mě pobolívá břicho - vždycky se krásně uvolním…tak to radši změním jen na „teplou“

Užij si krásně návštěvu z Moravy :dance: vypadá to na hezký den dneska (alespoń tady u nás svítí sluníčko), tak by se výlet mohl vydařit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
11.8.10 07:48

dobré ráno holky.jak jste se vyspali já nic moc asi 7krát jsem stávala k malé takže jsem utahaná.jinak dneska budu asi poklízet jestli se teda k něčemu odhodlám protže bych nejraději ležela a spala.No já u prvního jsem taky furt lezla do horké vody nevěděla jsem to a nic se nestalo ale ted už to nedělám nebudu nic pokoušeta už to taky všem říkám at to nedělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
11.8.10 07:48
xŠárka píše:
Dobré ráno :-)

Jani, tak to jsem netušila, že se nesmí do vany (horké)…já se tam poválím docela ráda a navíc mi to pomůže, když mě pobolívá břicho - vždycky se krásně uvolním…tak to radši změním jen na „teplou“

Užij si krásně návštěvu z Moravy :dance: vypadá to na hezký den dneska (alespoń tady u nás svítí sluníčko), tak by se výlet mohl vydařit!
Šárko horká vana může způsobit i to, že potratíš…v pokročilejším těhotenství že porodíš předčasně…pokud chceš urychlit porod, pak si právě dáš horkou vanu, nebo sprchu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
11.8.10 07:57

no - holky - teda zas tak brzo ještě rodit nechci, i když jsem asi nějak popředu :mrgreen:

Ale každopádně děkuju za info, to se divím, že se nezmínila třeba doktorka… :?: , to by měla.....

Ivi a ty jedeš dnes na dovču? Už máš sbaleno? Já se balím vždy tak hodinu před odjezdem z domu, stejně si beru jen věci, které pořád používám :-) kampak se chystáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.8.10 09:14

Ahoj holky, přeju všem dobré ráno.
Jsem tu dlouho nebyla tak asi nemám šanci všechno dočíst.
Jsem ok, je docela blbě, permanentně celodenně :-(
O víkendu jsem tu měla kamarádku, nemohla se kvůli záplavám dostat domů z práce tak tu spala, doma měla manžela s tříletou holčičkou. Naštěstí byli v bezpečí.
Ale teda je to strašné, kolik našich známých a přátel to postihlo, jsem z toho špatná…
Tak mě holky potěšte … a poreferujte co je tady nového?
Věřím že všechny kontroly probíhají dobře a že všechny hezky kynete jako já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
11.8.10 09:40

Gremlinku - to je teda docela strašná představa - no hlavně že vše dobře dopadlo. Já se přiznám, že ty povodně jdou úplně mimo mě, nevyhledávám ani zprávy na netu ani nikde jinde, protože teď brečím i u večerníčka a asi bych z těch zpráv měla dost melancholickou náladu :-(
My vlastně ani pořádně nemáme televizi. Teda máme, tu na kterou chytáme signál, tak na tu se nedíváme (je v ložnici) a tu co máme v obýváku na zdi, k té jsme si nepořídili takový ten přístroj, co chytá TV signál, takže já se dívám zásadně jen na DVD. Ono v té televizi stejně nic pořádného není…
Já pocházím přímo z oblasti, kde byly v r. 97 velké povodně, ale tehdy jsem byla v zahraničí, takže si to neumím ani představit, jaké to je. Jediné pozitivní na tom je, že nám pak začalo růst město do krásy, všechno se nádherně opravilo a Hradiště jako město prostě miluju :-)
Teď na jaře tu byly taky povodně, ale jen takové mini…teda ti co byli vytopení, by asi neřekli, že byly mini, ale rozhodně to nebyla taková katastrofa, jak slyším co je teď u vás…:-( Ale víte, co je fajn? Že lidi se v takových chvílích spojí a jsou strašně solidární :potlesk: Tak to tam dobře zvládněte, budememe vám přát sluníčko a pevné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
11.8.10 09:57

Ahoj holky… tak sem našla, že tu máte ještě jedy březňátka 2011 tak se k vám ráda také přidám :wink: Koukám, že tady jste pořádné pisatelky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
11.8.10 10:09

tak tě tu vítáme mazi náma no tady když se to rozjede a člověk tu chvíli není nestíhá dočítat jako já včera už tu bylo hned 5 stránek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
11.8.10 10:30
xŠárka píše:
no - holky - teda zas tak brzo ještě rodit nechci, i když jsem asi nějak popředu :mrgreen:

Ale každopádně děkuju za info, to se divím, že se nezmínila třeba doktorka… :?: , to by měla.....

Ivi a ty jedeš dnes na dovču? Už máš sbaleno? Já se balím vždy tak hodinu před odjezdem z domu, stejně si beru jen věci, které pořád používám :-) kampak se chystáte?
Šárynko, u mě to bohužel takhle nejde, musím zbalit ještě pro dítě a pan manžel si udělal naštěstí kupičku už včera, takže jeho mám z krku…Jedeme někam za Opavu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
11.8.10 10:30
xŠárka píše:

Šárynko, u mě to bohužel takhle nejde, musím zbalit ještě pro dítě a pan manžel si udělal naštěstí kupičku už včera, takže jeho mám z krku…Jedeme někam za Opavu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
11.8.10 15:41

zdarec! :)

tak s tou horkou vanou jsem to netušila :think:

taky jste tak šíleně unavené? já mám doma docela nepořádek, a když přijdu z práce, tak jsem rada, že jsem ráda a nejradši bych spala. Holky, co jste byly už těhu, změní se to po těch třech měsících? mám strach, že takhle vůbec nic nestihnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
11.8.10 16:18
JaňulkaX píše:
zdarec! :)

tak s tou horkou vanou jsem to netušila :think:

taky jste tak šíleně unavené? já mám doma docela nepořádek, a když přijdu z práce, tak jsem rada, že jsem ráda a nejradši bych spala. Holky, co jste byly už těhu, změní se to po těch třech měsících? mám strach, že takhle vůbec nic nestihnu :roll:

tak u mě se to změnilo pak už jsem byla v pohodě a měla sjem energii jen sem si třeba po obědě zdřímla ale už to neblo tak hrozný tak snad o přejde i tedka spíš až ted začínám být unavenější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí