Poradna duly
Jana Čurdová
Šema píše:
Mám to akorát mě nesouhlasí týdny, nebo jo? Tamten spal 9+ něco a tenhle 8+ něco Chceš tam dát nějakou fotku? pod přezdívku? když tak mě pak nějakou pošleš ju?
jj děkuju no já jsem ztoho magor protže bych dneska měla začínat 8 tt ale to je jedno nech to tak ty 4 dny to už je fuk to bych ti pak napsala až budu vědět co a jak od dr.ale děkuju moc jinak lkdyžtak fotku pošlu musím mazat na dortík ![]()
Tak mi dneaka kámoška poslala tohle: http://jasanek.webpark.cz/plzak.html
To jsem ještě asi ani neznala
Schválně zkuste, kdo chce teda, asi hlavně ty, co už dítko maj, schválně, jestli to u vás funguje
Mně to teda vyšlo, ale stejně tomu nevěřím
Ale tak kdybyste se třeba nudily…
Tak mě to teda u Daniela nevyšlo… mám tam holku… a teď taky by mi vycházela holčička… tak uvidíme,jsem docela zvědavá, protože mi holčička vychází jak podle čínského kal.početí,tak podle krve a i sem otěhotněla mimo ovulaci… tak sem zvědavá co to nakonec bude ![]()
tak mě vychází kluk
a v čínským holka tak jsem teda taky zvedavá co to bude ale začínám mít pocit že kluk tak jsem zvedavá jestli se mýlím nebo to doadne jak u malé a uhodla jsem to
tak podle toho bych mela mit kluka,a taky se o tom manzelovy zdalo,jeste nez sem vedela ze sem tehu,ja si to myslim taky,ze budeme mit kluka,ale to se uvidi az v breznu. ![]()
Pak to taky zkusím, teď musím jít vařit polívku dneska nějak nestíhám.. ![]()
tak mně vyšla podle toho i podle čínskýho holka. ale nějak mám tušení, že spíš to bude kluk. tak jsu zvědavá. říká se, že když se otěhotní nějak dva dny před ovulací tak to bývají většinou holčičky a den po kluci. já si myslím, že u nás to bylo spíš až po. i když nic není 100 %
Ahoj holky, tak jsem včera úspěšně vyprovodila návštěvu z Moravy. Bylo to náročné. Můj tatínek radil manželovi, jak má vrtat, jak má odkládat vrtačku i jak má u toho vrtání ležet… Ale jinak to bylo fajn:-))) Ale kdyby jezdili každý týden, tak se asi mažel taky zapře:-)))
Dnes jsem ráno zase vyrazila k doktorovi - rané jsem opět špinila
Takže ode dneška jsem na neschopence a budu trávit co nejvíc času v posteli… Teď jsem ještě v práci - muísm dodělat potřebné věci a taky si uklidit stůl… No, možná to nechám na pondělí - musím na krev, tak se tady zastavím…
Jinak skoro nejím, protože je mi pořád špatně - včera jsem si k snídani dala tvarohové jahodové knedlíky a šly hned
Taková škoda ![]()
Taky vítám nové těhulky a přeju všem brzké uzdravení a žádné bolesti.
Miminko jsme asi museli počít o pár dní dříve, než jsem si myslela, protože už potřetí je na ultrazvuku miminko větší. Teď jsem už od pondělí 8.tt a stále rosteme ![]()
Tak já jdu ještě něco udělat… Přeju hezké odpoledne!
Jani to nebudeš za náma chodit když budeš doma a né v práci
Doma nemáš net?
Holky mě je dneska hrozně, na zvracení, cejtím se plná, taková malátná no nějaká divná takový. Včéra večer jsem si dala ten smažák, vytáhla sem chlapa do restauračky a od tý doby jsem nějaká přecpaná, fůj ![]()
šemi já jsem si uvařila včera kukuřici těšila jsem se na ni a nijk mi nechutnala
a celou noc mi zní bylo divně malá je dneska tak protivná že už toho mám dostneradši bych někam zalezla aležela
Šemi - teď za váma budu chodit naopak častěji. Budu v posteli s notebookem:-) Taky bych se pořádně najedla, ale nemám na nic chuť. Máme doma meloun, tak ten bych snad mohla sníst… Možná i celý ![]()
Jsem děsně unavená a ještě musím něco v práci udělat:-( Tak zatim papa!
Jani tak to jsem ráda! ![]()
Kyblíčku když tak mi hod tu fotku na stepanka.mar@sezna.cz ju? A pro koho vlastně pečeš ten dortík? Máte oslavičku? ![]()
Holky ještě mě vysvětlete, vím že to tady už proběhlo ale jsem líná to hledat
kdy teda končí první měsíc, druhý atd když je jich 10
![]()
Janco meloun je jedna ze super věcí, po kterých mi není blbě ![]()
šemi já vim
vedu to v patrnosti ![]()
jsem zvědavá co prozradí utrazvuk…
tady se můžeš podívat na ty měsíce těhotenství, jstou vždycky v závorce za týdnem a myslim, že to je vždycky po čtyřech týdnech, tzn. např. 2. měsíc je 5,6,7,8 týden