♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1190
15.8.10 08:55

Ahj holky… tak s tím spaním jsme na tom kooukám většina stejně, já se taky v noci převaluju a ráno sem pak ko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.8.10 09:28

Já taky špatně spim, a když se k tomu přidá ještě vedro tak to je hrůza totální :nevim:

Jde zítra ještě někdo na ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
15.8.10 09:33

Ahoj holky.
Tak to já teď taky špatně spím, co jsem těhotná. A tak dvakrát za noc se budím, protože se mi chce šíleně čůrat. To se mi dřív nestávalo, asi je to tou zvětšující se dělohou :)
Jinak jsem přes den dost unavená, ráno se probudím a cítím se, jako bych snad ani nespala :)
Dnes se chystáme s přítelem do Brna. Chtěla bych si koupit už nějaké těhotenské kalhoty, protože mi je všechno strašně těsný v pase a když třeba sedím celý den v práci tak mě to strašně řeže a tlačí. Tak jsem zvědavá, co se mi podaří sehnat. Snad se přítel brzo vzbudí, je totiž po noční :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
15.8.10 09:49

šemi ja dju v utery..na komplet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.8.10 10:01

Dobré ráno všechny po malé přestávce. Tady šíleně lije a to mělo být 32 stupňů ale nějak mám teď raději toto počasí. Šemi já jdu zítra na 9.30 na kontrolu už jsem strachy podělaná. Jestli bude všechno o.k. tak bych za týden měla jít do poradny. Šíleně se zítřka bojím. Hezkou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
15.8.10 10:03

holky ať vám ty kontroly dopadnou všem dobře :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.8.10 10:19

Děkuji moc. Taky začínm mít strach aby bylo všechno ok a hlavně taky abych zvládla odběr krve na lačno, že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.8.10 11:33

ahoj holky, hezkou neděli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.8.10 11:39

Teda čtu, jak se ládujete :-D :-D Já zatim nic takovýho naštěstí nemám (prcek se asi bojí o matku, aby mu prošla dveřma :-) )

A nebojte, kontroly budou ok. Já jdu zítra jen na krev - bléééé

Vůbec se mi tu nenabízej smajlíci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.8.10 12:39

Budu na tebe myslet, já jdu před půl 9 :jazyk:

Holky já pomyslim na smažený a chce se mě blejt. Máma dělala kance z knedlíkem, Davídkovi udělala brambor s kuřetem, já jsme si vzala jen brambory s tatarkou :oops: Tu bych taky asi neměla jist ne? A teď jsem snědla půlku melounu a je mě blivno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
15.8.10 14:03

šemi, díky, taky na tebe budu myslet :-)

já k obědu dělala sekanou s bramborama. Fuj, trpěla jsem u toho jak kůň. No a jedla jsem jen brambory.

Všude čtu, jak má bejt v těhotenství pestrá a zdravá strava, ale fakt nevim, jak bych to do sebe nacpala. Já žiju skoro jen o rohlících a banánech, jinak je mi po všem blbě :-( Zásoby mám ale slušný, takže já když pohubnu, tak se fááákt nic nestane :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.8.10 14:12

Já se na to zejtra zeptám dr, jestli to jako vadí, že ze začátku kdžy je nám špatně a nejíme všechno jestli to vadí. Když mě se do těch vitamínu prsotě nechce :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.8.10 14:50

No a já zase při pohledu na jogurta tak bych hned :poblion: . Takže taky nejím jak bych měla. Snažím se to vynahradit mléčnýma polévkama to ještě zvládnu. Dneska jsem si koupila aktimel tak uvidím jestli to zas nenacpu spíše do děcek.. A peču si bůček fakt zdravá výživa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
15.8.10 15:20

Zdarec holky,
my jsme si o víkendu udělali výlet do Krkonoš a jsem úplně k.o. Spali jsme pod stanem a já jsem se v noci pořád budila, bylo mi blbě, hlava bolela a furt sem se něčeho lekala…už jsem modlila, ať je ráno :) Šemi já jdu až ve čtvrtek, tak držím zítra palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
15.8.10 16:17

Tak tady se zatahuje, prý mají přijít nějaké bouřky, tak jsem zvědavá. Je takový těžký vzduch. Ale chudáci ty co mají ty povodně teda:( těch je mi fakt líto :(

Začíná mě bolet hlava, takže to bude asi mazec :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital